Магнітоли - хто чим користується?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем vizir, 4 лют 2008.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Магнітоли - хто чим користується?

Alpine CDE-9873RB

2. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Не в динамиках дело. Что бы не писали на мафоне (4х50, 4х 60), встроенный усилитель магнитолы выдает максимум 22х4. Поэтому делаем вывод - хрипят не динамики, а встроенный усилитель магнитолы. Подключение внешнего усилителя все устраняет.

Додано через 6 хвилин
    Из этих вариантов лучше Пионер (есть 3 линейки, да и звук неплохой как на такую цену). Можна на нем построить неплохую систему. А на счет USB: о качестве звука говорить сложно, потому что напрямую зависит от битрейта записанного трека. Вживую сравнивал качество звука на Соньке 6-го класса. СД звучит на голову выше (на большую голову), чем МР3 (USB). Система была не из самых дешевых.

Додано через 10 хвилин
    Ну подумай сам. Почему оно такое прикольное, а стоит так мало денег???
    На чем то ведь нужно економить. Это вариант в служебную машину. Чтоб не жалко было. Потому что сами попадали не раз на такое, что 1 из 3 таких апаратов с завода идет с браком. Это уж как попадешь.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Може я чогось не розумію, але мені здається, що магнітола це пристрій зчитування частоти з аналогового або цифорового носія та його передача на підсилювач. Як можуть бути погані чи добрі магнітоли, якщо вони просто передають вже записану частоту в одинаковій амплітуді та в одинаковій потужності далі? Я розумію, що можуть бути різні шахти, навороти, які впливають на ціну, але ми тут говоримо про якість вихідної лінійної частоти, яка теоретично не повинна змінюватися. Невже існують магнітофони які спотворюють лінійний сигнал? Якщо так, то для чого і ким вони випускаються?

• Подобається Подобається x 1
  4. Sasha Van Gate

ALPINE CDE-9873E (4 x 45Вт, Front AUX, 2RCA) - 190 у.е.

Додано через 5 хвилин
    Конечно. В каждой магнитоле присутствует ЦАП (Цифрово-аналоговий перетворювач). От того скольки он разрядный и как разработан зависят искажения звука. Плюс к этому, если к магнитоле не подключен внешний усилитель, то она выдает сигнал через выходную микросхему, которая в свою очередь опять же искажает сигнал. Опять же, от деталей из которых изготовлена магнитола зависит соотношение сигнал/шум которое тоже влияет на качество звука. Так что звук в магнитолах от разных производителей и в разных ценовых категориях кардинальтно отличный друг от друга

• Подобається Подобається x 1
  5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Цілком вірно! це як і автомобілебудуванні, все залежить від розробок та використаних матеріалів.

Додано через 1 хвилину
    Випускаються вони для того щоб на ринку була дешева техніка :)

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

7. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

В мене був піонер, тепер соня. Тому скажу з свого досвіду. Марок точних не памятаю, але вони всі подібні по якості наскіко знаю.
    Соня рулить, на моє скромне імхо. В піонера гарна опція є - коректувати баси на низькому звуку - то йому в плюс.

Але в соні є опція шось типу компенсації стиску мп3 (з нею на порядок "чистіше" і "виразніше" грає музика) і крім того ше зо три всякі опції DSO, подібні до цього.

Тому - соню. І ше ту шо має юсб вихід на флешку.

З.І. Якщо хтось вміє то все сказати науковими термінами - то велкам. Не бийте сильно за дилетанство.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

SONY, купив в МЕТРО приблизно до 500грн. Колонки JVC теж куплав в МЕТРО приблизно за 280грн. Задовільняє повністю. Правда хотів б щось якісніше, але не бачу змісту в машину пхати дорогу та якісну музику. В будь-якому випадку якісно музику можна слухати тільки в хаті на Hi-Fi апаратурі.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Соні-ацтой. ІМХО. Стояла МП-30 X-Plode.
    Піонери-рулять. Зараз стоїть 5700. Різницю можна почути на хорошій акустиці. Настройки піонера є досить широкими, дозволяють настроїти оптимальне звучання. В соньок настройки приблизно разів в 10 урізаніші, шоб довго не думати.
    В Піонері треба реально розбиратись довше, але можна почути все, шо він видає. Соні може і буде грати голосніше, але про якість можна забути.

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

+1 соні фуфло принаймі дешеві моделі

11. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Фтопку піонерів і жовтенят ваших.
    Соня (принаймі та шо в мене) - зачот пля. Виходи оркемі на саб, настройки саба окремо від основних, вхід, пульт, купа настройог. І звук "кращий", тут без варіантів, на одних колонках порівнював. Флешка нах.
    А крім того самі ж кажете - звук голосніший пля! 8):mrgreen:

Піонерам - грати пластинки для церковного хору! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Це взагалі не звук. Попробуй норм. СіДі з якісною музикою, не флешку і не МП3, або ше краще диск для тестування акустичних систем (я тобі можу дати), і тоді поймеш шо твоя соня не видає навіть половнини того, шо може піонер або інший нормальний апарат. І викинеш її з балкона.
    А піонер ше треба вміти настроїти, шоб він грати почав, ну і на "яйцях" або інших динаміках фірми суперсонікс-техносаунд-альфард різниці не буде з сонями і пилипсами.
    От тіки чомусь на базі соньок серйозних акустичних систем не будують, а кларіон, алпайн і піонер - дуже навіть.

13. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Ну добре, добре. Але все одно піонер в мене гірше співав на одних і тих самих колонгах, якось плоско звучав. Може тому що старий відносно був. Рік тому взятий.

А техносаунд - то саме то! Ай лайк текно!:-D

І Бейліс звук мій признав! 8):twisted:

14. alexoz

alexoz Початківець

VW Golf 2 GTI 1.8 PF 1986

Пионер однозначно рулит.У меня стоит Pioneer DEH-P55BT доволен как слон,особо радует 10 вариантов подсветки экрана и кнопок

15. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

наскільки важливо яка магнітола стоїть??? в мене стоїть якийсь Pioneer простий.. якщо його поміняти то шось реально дасть в якості чи просто треба настроїти???
    питаю бо різниця між інтегрованою звуковою і звуковою за 100$ на компі відчувається моїми вухами :)))

16. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Кого цікавить - в мене є диск Aries Sound Check, де зібрана музика різних жанрів - від класики до тяжкого року. Там треки, які за визначенням фірми d&B (вони роблять саму якісну в світі професійну концертну акустику) звучать правильно. Тобто там правильний саунд, рівна частотка, вони записані на дорогих студіях. Цим диском я постійно ганяю великий концертний апарт.
    Хто хоче - можна пробувати рівняти авто-акустику- зразу все стане ясно.

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Для цього є диски, спеціально створені для тестування автомобільної акустики, які зокрема за допомогою різних підібраних звуків, частот і переходів наявно дають почути, чи правильно розміщена сцена в автомобілі (крім якості і діапазону відтворення). А от диски для тестування концертної апаратури незовсім для цього підходять. Авто тестувальний диск є в мене, так само є в хлопців в G23, які заодно і можуть пояснити, як ним користуватись і на шо звертати увагу, і так само як підібрати оптимально акустику для бажаного ефекту.

18. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Це диски типу Sound Check. Таких в мене є багато різних - там прописані сигнали різних частот, свіпи і т.д. Так з їх допомогою можна тестувати акустику, її правильно настроювати (динаміки, частоти поділу між низом, серединою, та верхом, фазу і т.д.). А власне на цьому диску, про який я писав вище просто зібрані музичні твори різних жанрів, які правильно звучать. І за допомогою нього можна порівняти сам неповторний саунд системи (чистоту, прозорізть, обертони).
    В принципі краще один раз почути, ніж сто раз прочитати.
    Можу взяти диск на з'їзд, якщо встигну повернутись з Рави-Руської, послухаєш.

Мій шеф по апарату концертному поставив колєгові в бус акутику - саб два 18-дюймові динаміки.
    Підсилювач, якийсь дуже потужний, для його живленя для зменшення нагрузки на "гену" стоїть додакковий конденсатор на дві фаради. Я ще не чув як воно грає, але по відгуках очевидців - дує так, що трудно думати.

19. Sasha Van Gate

Ребята. У любого производителя есть топовая линейка. Говорить что Сони и Пионер дерьмо нельзя. Примерно одинаковые по качеству апараты в одной ценовой категории.
    Но с другой стороны Пионер и Сони - это дерьмо. Потому что есть Денон, Макинтош и Накамичи.
    Так что если брать апараты до 200 долларов, то это извечный и субъективный спор - что лучше. На вкус и цвет...

• Подобається Подобається x 2
  20. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Blaupunkt Bremen MP 768)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)