Магнітоли - хто чим користується?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем vizir, 4 лют 2008.

1. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    Відповідь: Магнітоли - хто чим користується?

не дешеве задоволення

2. Andie

Andie Active Member

MB W211 E240

На даний час - Pioneer 9650 - поки що нічого кращого не зустрічав

3. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

ALPINE - це магнітоли для автомобілів!

4. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

шьо?:mrgreen:

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

От тобі й на! Хто ж би міг подумати ?!

6. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

а я Джісом з МР3 користуюся не памятаю моделі з тих, що в районі 100-110 тих гамериканських тугриків. Задоволений повністю

7. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

шьо? шьо? - я шо неправду кажу! ALPINE - це сила та висока якість звуку!:evil:

8. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84

panasonic cq-8803n

9. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

Pioneer DEH-50UBТ

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Всі за вас раді. Хлопаки, та ж дайте якийсь опис апаратам - тіпа довоньний/незадоволений, меню класне/ацтойне, грає/неграє, глючить/неглючить, кращого в світіне найдеш / г рідкісне, ... етсетра. Ну...

11. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84

че тут описывать - все дается в сравнении.
    panasonic cq-8803n - аппарат отличный, - а каким ему еще быть за такие деньги ?

12. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

Покишо за Pioneer DEH-50UBТ поганого неможу нічого сказати в мене він місяць по звучанню ніби нічого( на заводськи динаміках важко визначити), з усб читає дуже добре відображає назви каталогів і назви фонограм в тому числі кирилицею, сд теж нормальний читає всі формати тіки на CD-R, CD-RW(DVD нечитає) хоча деякі недоліки замітив- мала чутливість FM приймача, незручний перемикач керування(регуюєш звук, а перескакує фонограма) хоча з пульта все ок, при включенні запалювання сам вмикається на середину звуку.

13. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

непоняв??:-D

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну просто я здивувався, що в темі про автомагнітоли написано, що Alpine це магнітоли для автомобілів... Якось неочікувано, хоч і дуже інформативно :)

15. bandido

bandido Початківець

чіпіход

стареньке JVC 909R
    хватає

16. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Якщо пропустити 6 касетників за перший рік користування свого авто,то першим СД був б/у Панас 555,золота серединка в модельному ряду:грав досить пристойно,але не читав мп3,майже не збивався(за що дуже великий "+"),і це напевно був єдиний апарат мейд ін джапан.Протримався в мене 1,5 року і побив всі мої рекорди в експлуатації магнітол!
    Слідуючим був теж Панас,але з молодшої лінійки (1303),за рік так і не почув як збивається диск,в користуванні досить практичний,меню просте,звук доволі непоганий але ,як на мене бракувало напору басів.
    Слідуючий Кенвуд 241:немає слів -гов..но повне;звук ніякий,меню запутане різнимим абсолютно непотрібними функціями,якими ніхто не користується .3 дні - і всьо.....
    Слідуюча Сонька 23:по звуку досить не погано,меню теж доволі зрозуміле,але найбільше порадував тюнер-вище на голову від конкурентів!
    Потім протестував декілька дешевих (до 100у.є.) магнітол типу фаренгейт,велас,премєра,оріон - звук ніякий,фонові шуми,тугодуми,для меню потрібна інструкція,якість прийому тюнера середня!Єдиний апарат можна було б виділити: Soundmax -непоганий звук,тюнер на 4+,от тільки невідомо як він пропрацював би в довшій експлуатації.
    Ну і після цього настала ера піонерів:2950 - простий в користуванні,починаючи з молодших серій вже використовувався мосфет,тобто по звуку (по запасу потужності) він взував все вище описане!Збой диска - нереально!Піонер 5950:теж саме + купа різних ,досить потрібних функцій/настройок.
    Піонер Премєр 580 (америкос) з елементарними мультиками своїм басовим напором збиває з ніг,розширений еквалайзер дозволяє настроїти звук на будь-який смак,3 лінійки(позолочені),окреме керування сабом,готовність до SATradio, на жаль в нас нереалізована.
    ALPINE 9883 :чистий,натуральний звук вже в базових настройках,простий але ефективний еквалайзер,3 лінійки,на жаль ще не працював з підсилювачом.Єдиний мінус - немає до них пульта на руль(а я так привик з піонерами)

17. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    А в мене challenger CH 8036 RAZOR і ним задоволений хоча купив за смішну ціну, на рахунок Хюндаїв мене відрадили бо казали що в них екрани глючать!!! Знаю ше такі патіфони як VELAS кажуть хороші ну сам я їх не використовав, але можу підігнати якшо цікавить!!!

18. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Мав "блаупункт", мля 4 рази в ремонт по гарантії возив, потім шурнув за 300 гривень, купив б/у LG, але то дупа, правда без ремонтів
    Зараз Pioneer, купив акційний, хоч простий, зато 5+, тому наступний "певно" буде тоже Pioneer, ще від нікого про них поганого не чув

19. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    1.Якість;
    2.Особисті музичні уподобання;
    3.Фінансові можливості (принаймні зараз) =
    Мені подобається Alpine :)

20. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Перевагу віддаю JVC,мав практику користування,недоліків не знайшов JVC-avx2.Читає все,що є на ринку, 1DIN.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)