Магнітоли - хто чим користується?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем vizir, 4 лют 2008.

1. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

VW Jetta 2.0 2000 (автомат,мекс)
    В мене SONY MEXBT5100 :music:.Класна штука. дизай супер, Звук кращий ніж був з попередньою соні (батькам переставив у вена її) замість кнопок для переключання треків і папок та й регулятора звуку стоїть джойстік. Дуже практично. Спочатку думав шо то не зручно, але нє - супер. Є bluetooth. Сестра часто музику включає з свого тел через bluetooth. Можна переслати всю тел.кн. на магнітолу, , Є шось похоже як RSR на пк. $ 280. Колонки рідні, здається philips.

:music::music::music:

За місяць розтряс машину, :music::music::music:TRANCE :music::music::music:

Останнє редагування: 12 гру 2008
  2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Без образ, але ти напевно просто не чув "досить непоганого звуку". Елєнберг з домашніми колонками просто не може звучати більш-менш пристойно.
    В мене стояв Піонер 30й з двома компонентами, твітерами і буфером в багажнику, і як на мене там не було непоганого звучання. Так, воно грало голосно, потужно і не хрипіло, бас і всі діла, але це ше не звучання. Нормальне звучання буде від компонентів 16,5 в подіумах направлених, дерев*яних, підключених через підсилювач, з твітерами через кросовери і сабуфером (я собі вибрав такий варіант, для седану він буде іншим). Принаймні я сподіваюсь шо воно буде звучати. І як мінімум двері (в яких подіуми) повинні бути повністю обезшумлені. Тоді є шанс, шо буде звучання без спотворень. Дороблю - дам послухати.
    А взагалі нормальним звучанням є варіант, коли магнітола на 0 настройках (без накрученого басу, верхів, loud і т.д.) видає якісний природній саунд з усім спектром частот в необхідній пропорції, при настройці тільки балансу. Це означає шо сама магнітола якісна і адекватна встановленим динамікам.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Markell, Та я не спорю і не ображаюся... Кажу тобі як бюджетний варіант. Я просто нажальстудент і не можу собі позволити запхати в машину саунду на пару тисяч убитих єнотів... + машину використовую часто для перевезень великогабаритних предметів, тому всякі підсилювачі і ще щось буде заважати...
    І якісний звук я мав наувазі як чистий звук, а не те, що щось хрипить, трясеться...
    Звичайно напрямленість звуку відіграє велику ролю і спектр частот, ну але шо маємо то маємо... Колись і я порадуюся акустикою в машині) Вибачай якшо шо)

ловлю на слові :music::music:

4. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Cаме так, іділія)))

5. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ХОРОШИЙ ТИ ,ОДНАКО,МУЗИКАНТ,ЯКЩО ТЕБЕ "ЕЛЄНБЕРГ" ВЛАШТОВУЄ!МЕНЕ ОСОБИСТО ВІД ПОДІБНИХ ДЕШЕВИХ АППАРАТІВ ВИВЕРТАЄ.
    З МАРКОМ ПРАКТИЧНО З УСІМ ПОГОДЖУСЬ ,ЗА ВИНЯТКОМ ОВАЛІВМАРКУ-!НЕ СТАВСЯ ТАК КРИТИЧНО ДО НИХ,ВОНИ ВЗУЮТЬ ПО БАСУ ВСІ ІСНУЮЧІ 16КИ! АДНАЗНАЧНА

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Необов*язково пхати на пару тисяч - грамотно вкладені в звук 700 у.е. і правильні руки можуть багато дати. А підсилювач можна поставити в такому місці, де він не буде заважати, тим більше він невеликий.

слухав не раз, мені потрібна акустика яка звучить ПРАВИЛЬНО і без спотворень, а не взуває по басу. Бас буває просто потужний, аше буває якісний і глибокий.

Останнє редагування: 12 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  7. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    БАС МОЖЕ БУТИ ПОТУЖНИМ/АБО ГЛИБОКИМ І ПОТУЖНИМ!!!
    МОЖНА ГОВОРИТИ ПРО ПОТУЖНІСТЬ МАГНІТОЛИ/ПОТУЖНІСТЬ МАГНІТОЛИ+ПІДСИЛЮВАЧА,АЛЕ-ПОГОДСЯ ЩО ЦЕ ЗОВСІМ ІНШІ СВІТИ!

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    магнітола і підсилювач - це зчитування сигналу, перетворення, підсилення і передача динаміку. А задача динаміка - відтворити. І якісно це може зробити тільки компонентний правильної круглої форми динамік. Тоді імовірність спотворень мінімальна. Багато звичайно залежить від матеріалу/виробника/параметрів, але візьмемо два однакових, тільки різної форми - і овальний дасть спотворення. Тим більше, компненти переважно круглі, я особисто не бачив овальних компонентів, а збірний (коаксіальний) динамік - це фігня.
    пи.си. давай збиватись з капсу.

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    колонки звісно витягуються коли щось везу))

Повір, не такий вже і поганий цей еленберг! + я не добиваюся у машині супер-пупер якості звуку, я просто добиваюся його чистоти. Для того щоб слухати музику якісно іду на студію, або в нашу репетиційну і граєм її вживу)

В мене глибокий, але без усілка не дуже потужний, ну на вулиці не чути, а в машині мені з головою вистачає!

10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Привіт! В мене BLAUPUNKT Bologna C51: радіо, касета, 10CD. Недавно купив модулятор МР3(карта памяті+флешка), TV 7". Наразі вистарчає. Позичав DVD, сподобалось, скоро планую придбати.

Останнє редагування: 13 гру 2008
  11. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    Привіт.в мене сонька CDX-GT260 така як в Олега.М.простенька і нормальна.Купив по оголошенню нову за 450грн.в одного дядька каже що возить з німеччини.

12. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    в мене така,Blaupunkt Brisbane SD48

13. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    підкажіть як можна використовувати AUX вихід.. які саме пристрої і як можна туда підключити??

14. goro

goro Початківець

VW Golf II 1.8k 1991
    Може ти маєш на увазі AUX-вхід (маленьке гніздо спереду)? Будь яке джерело звукового сигналу - найчастіше мп-плеєр.

• Подобається Подобається x 1
  15. daylight

daylight Новачок

Lanus
    В мене Пионер, класна штука

16. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    та ти шооо.
    який змістовний допис.

17. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Значить треба терміново мафон купити з бюджетом 1000 +\- Якшо шось толкове, то можу докинути.

Треба:
    DVD, Divx, mp3, CD і т.п., бажано виробник відомий, вхід AUX, USB і вхід, шоб екран підключити можна було потім.

Довго рився, шукав, перебирав варіанти. Спочатку зупинився на Hyundai H-CMD4008. Потім далі шукав (всі той хюндай хаяли) і знайшов Sony MEX-DV1100 за 1300 грн. Все ніби в ньому влаштовує (пофіг вже з тим USB), але не знаю чи Divx (avi) він тягне, якщо кліпи, фільми на екрані потім дивитись. Пише переважно на сайтах DVD, типу штамповані...
    http://www.e-katalog.com.ua/SONY-MEX-DV1100.htm

Тому хто знає, хто користується, допоможіть пліз зупинитись на чомусь толковому, бо треба вже щось купити.

Останнє редагування: 8 лют 2009
  18. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    за таку ціну ти зможеш взяти тільки хюндая або їм подібного!Для прослуховування сд/мп3 купи піона/соньку/панаса ,і будеш насолоджуватись!Для двд: потім підкопиш грошенят і візьмеш челєнжер(250у.є.+/-),який буде "їсти"всі формати(і буде мати ФМ трансмітер)!
    Повір,акппарат,який коштує в районі100+/- і вміє все- це нонсенс!

19. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Останнє редагування: 9 лют 2009
  20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене BLAUPUUNKT MARYLAND DJ51(касет+чейнджер10CD), 6 колонок. в загальному дахівку рве!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)