Магнітоли - хто чим користується?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем vizir, 4 лют 2008.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Отже, купив голову SONY-MEX-DV1100
    і моднячі овали MTX THX 693

Все шо хотів з ТХ - то отримав. Та сонька читає фактично все (divx включно) і екран можна підключити без проблем :)

Хюндаї, челенджери і інші китайські noname, яке збирають в підвалах ліпше не брати.

До речі, хто шукає і незнає де можна купити нове і з гарантією з мафонів та акустики до авто без переплат за гуртовими цінами - пишіть в приват- скажу інфу.

Останнє редагування: 18 лют 2009
  2. AlexSharii

AlexSharii Новачок

ГАЗ 24
    :good:
    А я на выходных поеду за такой же головой SONY-MEX-DV1100 тока вот колонки не выбрал.

3. johnwilson

johnwilson Новачок

john
    Electrical engineering

:gamer:, sometimes referred to as electrical and electronic engineering, is a field of engineering that deals with the study and application of electricity, electronics and electromagnetism. The field first became an identifiable occupation in the late nineteenth century after commercialization of the electric telegraph and electrical power supply. It now covers a range of subtopics including power, electronics, control systems, signal processing and telecommunications.

forgotten warrior
    buy ps3

4. johnwilson

johnwilson Новачок

john
    Generous time of volunteers

The Chamber is fueled by the generous time of volunteers. I am absolutely amazed at the energy and drive of our Ambassador Team now at 16 members and growing! Thanks to the leadership of my good friend Mike Rais who has made a significant difference in such a short time. Very special thanks to Stephanie Palomar (our Interim Executive Director) for her constant support to me, and her significant role in keeping the Chamber running. I look forward to working with our Board of Directors and increasing their visibility in our business community and thank them for their personal commitment and expertise.

forgotten warrior
    buy ps3
    :gamer:

5. johnwilson

johnwilson Новачок

john
    Water woes to be aired publicly

Water woes to be aired publicly
    The London Free Press Transport Canada, owner of the heavily contaminated port on Lake Erie it's trying to unload on Central Elgin, has been sharing with water officials a series of reports about the extent and nature of contamination in the harbour sediment, land and groundwater.

forgotten warrior
    buy ps3

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене такий девайс:

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
  8. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037

А ось і мої причандали

9. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    leopold підкажи де такий Піонер собі купував :girl_angel: і за скільки якщо не секрет?

10. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    не секрет, купував у "Аудіогрім" за 470 доларів (без знижки 500)

11. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Я балдію від Alpine/// видає якісний звук

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    багато читаю про автозвук в авто.
    але соррі, стає смішно, коли плетуть байки про якісний звук в авто.
    В авто по означенню не може бути якісного звуку в порівнянні зі стаціонарною аудіоапаратурую класу Hi-Fi, хоча б виробництва Yamaha. Тому в авто завше маю більш-менш нормалтний патіфон з нормальними колонками, а справжнім звуком насолоджуюся в хаті на апаратурі Hi-Fi 5.1 YAMAHA+PIONEER, знаю що не найкраща апаратура, але будь-яка крута автоакустика пасе задніх! Глибоко в цьому переконаний. Не буду пояснювати чому і не описуватиму свій досвід і т.д. і т.п.
    Висновок: Хочете почути справжній звук хоча б виставляйте домашню сцену у відповідному приміщенні. Автозвук це як гумова баба :)

• Подобається Подобається x 2
  13. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ото правда, мав можливість, не пожалів грощей на Накамічі 5+1. Після СВЕНу, очі на чоло полізли, ще побавився половину дня з виставленням колонок, еквалайзером та затримкою звуку і зараз балдію.

• Подобається Подобається x 1
  14. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    в мене Kenwood KDC-W5141U задоволений,вже 2роки користуюся,без лагів і проблем звук супер

15. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Так тут ніхто не описує домашню акустику а йдеться про порівняння автомобільних аудіо прибамбасів і з цього маю власний висновок 1. Alpine/Clarion 2. Kenwood/JBL 3. JVC 4.Pioneer........................

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)