Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ ви не найдете його в неті, то доволі старий фільм і не надто відомий.... кому тре то запишу на диски. російський переклад на той фільм напевно взагалі не існує
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ Дуже сорі Роксані. Був в Франику, мав диск, але мав ділові зустрічі і не встигав заїхати на ваш Алекс-ІФ. Зато радий що один з моїх шефів купив Фольцваген, тим паче у вашому салоні, ше перестрашивше що з його телефону лунав жіночий голос :mrgreen: виявився твій. Передам диск через шефа або повторно приїду і привезу :grin: Не приїхав бо заблукав в місті (2 год втратив), Франик для мене то наразі важке місто для орієнтування з паперовою картою, треба джіпіес. А ще виявляється в нас ще багато спільних знайомих в Франківську. :-D
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ 2 Kinder в тебе що творче натхнення??? а нарахунок фільму, якщо тут вже така тема може скоро ще перекладем фільм???
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ я просто релаксую зараз пишучи на форумі. ні я краще тобі перекладу манюал про Фольцваген, ніж фільм з участь машинок Фольцваген :mrgreen:
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ Антоха де там? я на роботі.... + при машині і ше куралесити мені пів вечора на ній пиво буде вже вдома якщо жінка не придумає для мене більш суттєвішого релаксу :mrgreen:
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ зара дома, потім з Манкі йдем в центер, якщо плани не поміняются, надоїло їздити, треба трошки випить
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ Супер! Хто буде у центрі 19.30 Валова 18А пропонуєтся культурна програма, судячи з назви шоу обіцяє бути перченим!
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?goto=lastpost&t=1074 ласкаво просим, той топ можна буде перейменувати а що там обіцяєтся???
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ одни балачки і з цим фільмом розводите! З 11.05 розтиражувати не можети якщо так туго іде фільм, чогоб не поміняти його на шоу:grin: сходи на тему "Глохне двигун" і представ що так буде з кожною темою :evil:
Відповідь: маю фільм про ГОЛЬФИ Щось Ви жіночко дуже агресивні після суботнього шоу, персенчику Вам привезу на клубне зібрання :grin: