максимальна комплектація на гольф2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем golf2, 25 січ 2009.

1. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Точно, найшов на доппелі, шо 9А ставився на америкосовські МК2 замість Г60, який ставився в Європі.

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_93_VW-Golf-GTI.html то в них простий gti такий був..
    зверни увагу шо в них він з 90 тільки випускався..

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    МіксоноФФ уточнить. Там є якесь хитре реле, яке дозволяє омивач фар включати тільки тоді, коли працюють фари. В себе таку опцію теж буду ставити, але просто включу через звичайне реле на пелюстку омивача заднього скла.

4. Solaris

Solaris Аксакал

а як воно працює є якесь положення на підрульових перемикачах чи як на бмв кожен наприклад 5 натиск на омивання вітрового скла активовує і омивачі фар??

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хочу на свою також омивачі фар!!! Від чого ще можна прикрутити і напевно окремий бачок треба(напір і розхід води великі).[​IMG]На нових моделях вони висовуються і їх невидно. Дивився в Мерса там цілий "механізм" в бампері і дві форсунки, напір сумашедший.

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    І я хочу, десь мені попадалась публікація про встановлення тих омивачів, думаю бачив на сайті Гольф2.сом(чи якось подібно), як маєш змогу порийся і кинь ссилку.Там ставили ,як пригадую" якийсь "скіф" може від Ниви.
    Як я сумую за супер опцією- поличкою під бардачком, листки формату А4 так там добре зберігались і карта шляхів України лежала як рідна.А в Б4 навіть і бардачка як такого нема, хіба папіроси покласти, може з Г2 прикалхозити:D.

7. Solaris

Solaris Аксакал

от власне фотки тих девайсів

8. Solaris

Solaris Аксакал

я би казав тему в бібліотеку закинути :yes:

9. Solaris

Solaris Аксакал

додаткові прибори VDO