Відповідь: Малюємо логотип Клубу ніхто не бакланив, от той логотип шо я виложив більше сподобався от я і пропоную Влодику хай він його гарніше опрацює і тоді мартіні додасть щось своє і получиться класний логотип!!!:mrgreen:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Хтось щось додасть... Ви ж про спрощення усі писали І нащо на лого адреса сайту. Можна десь під ним :-|
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Хтось бачив логотип будь-чого з адресою сайту? Я шось не зустрічав.... Якщо розробляєте, карту, візитку чи ще щось....., то там додавайте будь-якого роду інформацію.... Логотип це крива...., максимум допускається назва фірми чи організації.... якщо вона входить в комплекс з логотипом.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Можна 5 копійок вставити? Ладно я і так скажу я бачив логотип старого львівського клубу тунінг клаб то щось таке схоже на чорну мітку з костями страшне страшне, але з адресою того клюбу я спочатку подумав що то машка з якогось похоронного бюро. Дивіться щоб в нас такого не вийшло. Я до чого веду,- має бути обовязково якогось кольору не чорне, тож про нариси чорно білим на папері напевно не варта говорити. я б сказав так, там би мали бути букви VW і напевно має щось негадувати першу букву міста. р.с. я коли навчусь закидувати фото то скину ту чорну мітку.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Вот это уже поинтересней выглядит. Думаю не надо на лого адрес Там на нормальных те что сначала были - смайлик с гаечными ключами и надписи: сверху - Tuning club, снизу - Lviv. Адреса там не было
Відповідь: Малюємо логотип Клубу так я вже з Тростяну повернувся буду сувати свої пять копійок, нашо ти то перевернув:mrgreen:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Ну що, пора старому scirocco себе спробувати в дизайні.... Що скажете про мій дизайн логотипу? тут вихідний варіант для удосконалення: маю ще в кривих.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу гарно гарно але , як на мене , треба не вдосконалювати, а спрощувати, щоб було якнайменше ліній, ато в тебе не логотип , а якийсь концепткар вийшов
Відповідь: Малюємо логотип Клубу це лого мені нагадує лижну тему, десь в когось чи в якогось бренду є таке подібне лого, але воно мені подобається