Відповідь: Малюємо логотип Клубу а мені шось ніодин не сподобався........ А чьо не може бути просто логотип фольца?
Відповідь: Малюємо логотип Клубу бо ми не просто ВВ клуб а Львівський ВВ Клуб і це треба якось підкреслити
Відповідь: Малюємо логотип Клубу А лев хіба несимволізує??? Якшо ти про назву то можна і дописати!!!:-D Ось ще:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Пацани я думаю що там треба вліпити якусь дєвку полюбому, треба! Pioneer а ну підмути шось з гарненькою дівахою!
Відповідь: Малюємо логотип Клубу А діхава тут причому? в нас фольцваген клуб а не клуб любителей дирок
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Може невтему але чого Бейліс?????? Що це означає??? На щот дєвки, лого моє бути помаксимому спрощене а дєвка то вже буде складне лого!!!
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Шо за дирки, причом тут дирки! шо в тебе слово дєвка зразу означає дирка? ну ти даєш хлопчику?:mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу і як ви думаєте таке хтось собі наклеїть на машину! Це має бути дівчина яка стоїть в тіні і в маленькому розмірі з двома прапорами в руках а на тих прапорах VW!
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Ну народ! Ну як на логотипі який має бути мегапростий може бути діваха? Ну як казав Мартіні люба діваха має випісяти той логотип на снігу ;-)