Відповідь: Малюємо логотип Клубу потрібна поміч піонера так як він в нас самий фотошопний пацан. є тут в мене така ідейка як на мене то проста і логічна просто пишеться і багато означає volkswagea audi grup і заодно схожість на знак собачка просто потрібно трошки підкорегувати.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу може обіграти шось навколо такого. Я маю на увазі придумати з тими символами якусь комбфнацію.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Нарід, погляньте. Сьогодні на лекції з кримінального придумав, поки йшов до сну То ручкою накалякано, можна затемнити і повитирати зайві лінії , якшо вам сама ідея сподобається :|
Відповідь: Малюємо логотип Клубу ІМХО не зле, але треба допрацювати, бо шось сильно свастику нагадує .
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Хіба тим, що перехрещується То зробимо в зеленому кольорі Мені , більше схоже на Хелловінського гарбуза:smile:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Так, дійсно, надто максималістсько і по-молодіжному вийшло(зухвало). Ок. Відпало
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Не прийняв клуб. Зрозуміло. Будем рухатись далі. Тільки до сканера добратись треба
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Блондинки в рожевих платтячках То , ж, не герб. Це мало б бути лого :-| А , може, нам більше підходить левеня з реклами світоча ...