Відповідь: Малюємо логотип Клубу Щось "піонер" затих! треба щоб він трошки зразків закинув!, чи може він обідився на нас!
Відповідь: Малюємо логотип Клубу він напевне вже на форомі тюнінг клубу свої фото виложує! НАС - покинули!
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Всем привет! Можно поручить разработку логотипа фирме которая занимается этим. А оплату можно разбить на всех и так получится, что каждый внёс свой вклад в общее дело.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Я думаю, що і в нашому клубі є мастаки, але ми то беремся за ту справу, то забуваємо на певний час. Все в нас вийде своїми руками. Це ж не карбюратор настроювати...
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Підтримую Кіндера. Треба зібрати вимоги усіх бажаючих до логотипу, щоб знати в якому напрямку працювати Отже: пишіть, але ВТЕМУ!!!
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Мастаки мастаками, але тим має зайнятися професіонал. У нас в тому напрямку вже було багато спроб і ніхто з нас так і не зміг не те що намалювати логотип, а навіть вродити креативну ідею для нього. Тому я більше схильний до того, аби замовити цю роботу у професійного художника. Логотип - то не хрін собачий, а імідж клубу.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Мартіні я від тебе текого на чекав! Ти що з травелом звязався? не говори так, ато я знаю де кніпочка яка позбавляю реутингу (спитай у Пегаса)
Відповідь: Малюємо логотип Клубу і мене сюди приписали.......... А ідея мартіні мені подобається, в батька є знайомий художник, може полпросим і нахаляву зробить. Я думаю шо логотип клубу має бути дуже простим без всяких там дівчат. Як на мене якшо був би тіки знак ВВ і було б файно
Відповідь: Малюємо логотип Клубу 1. Логотип має бути простий, чи складний, але щоб запам'ятався(компактний, чи як...) 2. Емблему вв не можна з юридичних обставин п.с. А мого жука , навіть не обговорили
Відповідь: Малюємо логотип Клубу негарно виражатись я зробив зауваження Мартіні. порівняв його з тим як ти полюбляєш матюкнутись, от і все ,але не кажи що ти не матюкаєшся. ти знаєш що було коли ти останній раз матюкнувся! народ ну давайте пробувати трошки шукати більш культурних слів, ато інші нові учасники нашого форуму, подумають, ну чого там писати, як вони там матюкаються? п.с: А тепер можна і в колектор
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Прошу не ображатись,але на мою думку,Pol, ваше зауваження не зовсім доречне, якшо стосується Мартіні . Матів небуло! А написане потрібно розглядати в загальному контексті P.S. Можете і в мене ту кнопку натиснути, як той кадр чий опель не sucks
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Як вам такий варіант: Над львів уа можна намалювати гольфик - тому шо дуже популярний і дуже вдала модель або кору або сірка за то шо це представники спорту
Відповідь: Малюємо логотип Клубу нарисуйте льва который держит в зубах емблему фольксвагена. можно пожованую