Відповідь: Малюємо логотип Клубу Пам"ятаєш, був такий мультик про Простоквашино. Там Дядя Фьодор сів писати листа татові мамі, а кіт і пес також хтіли бути причетними і шось своє туди внесли... Тато мама чуть не посивіли як почитали
Відповідь: Малюємо логотип Клубу О! Так! Мартіні ти чим там займаєшся??? Тепер то я знаю чому у тебе вірус на компі... Ти у нас казочки, та мультики любиш! Лазиш по сайтах усіляких, замість того, щоб зайнятись чимось корисним! Ми тут не коти і не пси! Ми всі рівні! І кожен тут має право висловити свою думку, а адміни в свою чергу мають звертати на це увагу! І якщо тема називається "малюємо логотип клубу" то нічого тут писати, що адміни зроблять як їм подобається!:evil:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Ніхто тут не напрягається :mrgreen: А якщо ти ще не знаєш то нік мій "КІТ", не тому, що я великий фанат САТ, а тому , що прізвище у мене таке! Приємно познайомитись, я Кіт Олександр
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Я предлагаю такой вариант: флаг Украины и на нём эмблема VW например: как это выглядит у Болгар ... http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4956&sid=ec95dd999c1653cc014f2b59987bea67 Просто, понятно, красиво.
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Обана ти Кіт Олександр мама Кіт Олександра, тато ... не здивуюсь якшо і він Олександр ) то мама в честь себе назвала?
Відповідь: Малюємо логотип Клубу :mrgreen: Ні, тато у мене Володимир! А щодо питань НІКУ моєї мами, то до неї.... Як там просувається питання про логотип? У когось є нові ідеї???:|
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Варіанти які запостав Орест самі хороші - особливо перший. Все чітко плюс гарно і складно виглядає. IMHO. Шльоми варіант троха скромний, а машина схожа на запор... :-D
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Ти, тлумку. То не запор, а старенький VW. Просто я подумав, що може у стилі ретро буде досить непогано. Адже Львів - це стареньке затишне місто: вузькі вулиці, бруківка, калюжки, запах кави, панянки з парасольками, старенький паньський VW - ЦЕ КЛАСИКА! Ти просто начисто зіпсований жовтим емальованим кольором! :twisted:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу А най тобі! Чекай-чекай, хєр другий раз тросік поможу міняти в пафосному гольфиську! :twisted:
Відповідь: Малюємо логотип Клубу Вот ответ на твой вопрос: VW-2007/05-015322 Sehr geehrter Herr LOM, vielen Dank fuer Ihre E-Mail. Schoen, dass Sie so begeistert von Volkswagen sind! Umso mehr bedauern wir, dass das Volkswagen Logo grundsaetzlich nicht von Dritten verwendet werden darf. Der durch die Vielzahl von Anfragen entstehende Kontrollaufwand waere zu gross. Wir hoffen auf Ihr Verstaendnis. Weitere Informationen entnehmen Sie bitte den angehaengten „Richtlinien zur Gestaltung von Domains und Websites mit Bezug zur Volkswagen AG“. Haben Sie weitere Fragen oder Wuensche? Wir sind jederzeit wieder fuer Sie da! Mit freundlichen Gruessen Ihr Volkswagen Dialog Center