Малювання Супортів

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Pioneer, 27 вер 2007.

1. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Відповідь: Малювання Супортів

думаю, ні,
    (пробуватиму на твоїх супортах... :)

та ні, на гумі, як і на інших матеріалах та сполука на водній основі просто висохне..або витреш....
    вона реагує з Fe2O3(оксид заліза)

я у себе фарбування сумістив з переборкою....

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

помало рухається мій проект..
    зняв краску на якійсь штуці типу піскоструйки тільки вибиває дробью.. (50грн)
    до того виточив спеціальні заглушки шоб під тиском шаріків в 10 атмосфер не порвало нах :) (10грн)
    супорта і скоби до:
    moto_0003.jpg

вони ж після.. це насправді вони а не нові супорта :mrgreen:
    moto_0007.jpg

• Подобається Подобається x 1
  3. Solaris

Solaris Аксакал

але тепер скажіть де можна купити термостійку фарбу крім зеленого кола і магазина шо біля нього.. купив якусь але колір не сподобався :)

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

є в епіцентрі в балончиках но біда шо тільки два кольори чорний і ше якись там.

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Дорога тобі на автобазар. Там є термокраска. :)

6. Solaris

Solaris Аксакал

можна, але якшо сталеві то неварто (я вже красив).. то на меблевій фабриці карпати біля мотозаводу.. на ньому тоже є піскоструйка доречі.. телефона немаю але як заїдеш на фабрику і спитаєш де піскоструйка тобі скажуть..

в них зразу і красити треба!!! свої не красив бо там порошкова фарба і поплавились би резинки від температури..

7. Solaris

Solaris Аксакал

хтів зробити як ліпше і покрасив супорта кол вони були зняті..
    але вийшло як завжди - майстри при установці повимазували їх мазутою як ставили :???: хоча казали шо шкода їх вимазувати і витирали руки :smile:
    красив звичайною акриловою краскою як і радили.. шей в акрилових більша гамма відтінків.. тільки ше мені казал шо треба було полакувати тоді би масло і тормозна не вїдались би в краску..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)