Машина для жінки - якою вона повинна бути?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 29 бер 2008.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Машина для жінки - якою вона повинна бути?

Добре дякую шо сказав, більше небуду

п.с. я що султан?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Машина для жінки - якою вона повинна бути?

Це було сказано до Pol'а, у нього ніколи не виникало манії нав'язування, якщо він не признає, то напише "ні, не признаю".

3. POSH

POSH Початківець

Daewoo lanos 1.5 / 2008
    Жіночі машини існують)))
    Ну хто не думав колись дивлячись на Матіза - певно кобіта якась? Я думала. Не вважаю, що це дискримінація. Швидше - результат певних досліджень автовиробників і звідси просування даної продукції під конкретну аудиторію. Реклямок "жіночих" моделей не бракує. Саме звідси, ІМХО, стереотипи.
    Я особисто в Матізі тішилась тим, як вона на місці з нульовим фактично радіусом розвертається. Оце направду номер. Але от їздити в ній мені з погляду безпеки було б страшнуватенько.
    Чому в тої коліжанки така машина - фінанси співають романси - все на що чоловікові вистачило зараз грошей (адже платив за неї саме він і це була вже друга автівка). Тобто жінчина машина не рідко - друга в сім"ї, отже, та яка не потребує виїзду на трасу, а має бути маневрена в місті та вмістима на парковках біля офісу.
    Якби я могла оплатити більшеньку - звісно взяла б джипчик до наших доріг. І взагалі з дитинства великі важкі люблю, з плавною ходою...А Ви кажете - подобається...

• Подобається Подобається x 2
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Зверніть увагу на підпис попереднього допису! Давайте допоможемо львів'янці-суперблондинці стати суперблондинкою України! Тиснемо кнопку "голосувати".

Останнє редагування: 7 тра 2009
  5. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а нічого такий пост № 23, ніколи б не повірив, що блондинка писала. та і анекдот ДУЖЕ прикольний...

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Певно ніхто з дівчат чи жіночок не був би проти такого авто :)

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Тому що це - мій вибір =Р

8. POSH

POSH Початківець

Daewoo lanos 1.5 / 2008
    Була б проти) З-за кольору. Він вимагає відповідного до нього вбрання та взуття. Це вихідний варіант!;) А колір не мій....:cool:
    До слова, про ще один фактор вибору авто. Згадала, що для мене було важливо (певно стереотипно) ), щоб машинка була новою. Хоч батько все життя автомобіліст - все що наразі вмію чи добре знаю - це як бортувати колесо. А видзвонювати рідним з-за поломок - було б соромно.

Останнє редагування: 8 тра 2009
  9. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Чим дорожча, тим більше бабла має той, хто її подарував...
    Так напевне буде правильніше...:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  10. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Таня, розмір статків і любові до людини можуть співпадати. Тому й дарять дорогі автівки своїм коханим.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)