Цей типу Кантрік зроблений на базі гольфа для ринку США (такі передні фари здається ставились на моделі гольфів для штатів). Ніколи не чув про них в купе (також подумав що колхоз), але насторожило що кенгурятник ніби похожий на оригінальний, диски всі однакові (5шт) - при колхозі над таким би не заморочувалися. В пошуку не знайшов купе - значить все-таки колхоз ((.
Тепер слухайте сюда. Цей чувак "сколхозив" цього кантріка раніше ніж випустили "Citroen C4 Coupe red" Він сам з сихова, Машина зроблена зі звичайної низької сінкри (так як і сам завод робив) тільки дводверної. Фари - звичайні джетовські, тут багато ума не треба. Наш Міша його добре знає, а мені він за копійки полагодив задній міст. Кому треба консультацію по сінкрі - він вам може дати найповнішу.
А мені подобається кантрі в кузові купе, бо не звичайно, такий, можливо, тільки один на цілий світ. І чому зразу колгосп, якщо роблено на совість, то це нічим не гірше, як з заводу, а колгосп, то коли поначіпляють пластмас, які не досить, що не пасують, то щей відвалюються при їзді, або діодних лампочок і машина ніби новорічна ялинка сіяє. Диски тєма то оригінальні Estoril 6 J х 15 від Fire and Ice, мене пруть такі ппц))
)))))) орест, пара очей є, дивиться в протилежний бік як раз в центрі кадру.... І ця пара очей в тому всьому натовпі єдина жіноча Карочі тьолок не вставляють класичні відреставровані авто з віком поза 20 років. Було б воно червоне з коником на капоті і більше - то інша справа