На багаятйох VW форумах iснуе така тема, кожень день люди добавляють красивi фотки красивих фольксвагенiв. От я i вирiшив почати таку ж тему на www.volkswagen.lviv.ua :D
зрозумійте шо то як дві людини які їздять одна на джипі а друга на спортивній машині вони можуть нерозуміти логіки вибору одна одної але кожна бачить свою правоту тому бакланити чийсь вибір ІМХО неправильно.. мене наприклад пре РЕТ стайл тюнінга але не пощу такі машини бо не поймуть
Я ж забув,що тут дехто являється дипломованим фахівцем по автотюнінгу та аерографії,а також з навязування своєї думки іншим.Їхні пости - шедеври поглядів,а фото пости - відображення унікальних та неповторних,а саме основне не тупих модифікацій авто...
По-перше, кілька людей виклали свою думку, і абсолютно нікому її ненавязували По-друге, ти висловив свою думку і впевнений ніхто не образився! По-третє, якшо є бажання комусь шось сказати то пишемо в ПП На останок прошу модераторів почистити ту всю єресь, якшо є така необхідність!
... Я почав тему для гарних фото VW. Я це детально розписав на першiй сторiнцi, будь Ваша ласка, тримайте цю тему по темi. Якшо хтось не згоден, нiхто вам не забороняе почати свою тему от тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=9 Дякую. Олександр . . . . . . . .