то ж він там і спить вночі(тобто течик).. часто його там бачу, вже писав десь шо то Гладік собі придбав
Машинка належить Тарасу Павліву. Він же Гладіатор чи Гладік http://uk.wikipedia.org/wiki/Павлів_Тарас_Романович
Ага, відома постать, читав про нього тут: http://nbnews.com.ua/ru/news/87872/ Хоча в машині на фото, здається, це не він, там сидів чоловік явно кремезніший. У будь-якому разі запрошую в нашу тусовку.
Може то і не є хтось з нашої родини (бо щось я погубилася і не впізнаю...), але мені сподобалося нині у Варшаві: А тепер треба придивитися - цей ричаг стирчить поряд з педалями...
А тепер найцікавіше! Та-дам! Кермо знімається... Видно, щоби не вкрали ))))))) Думаю, це найдорожчий вузол цього авта )))
Це тойота корола GT86 , комплектації левін в американській версії ( купе, в японських був хеч). Доволі культова машина серед любителів JDM та дріфту
Нє, ну то шось страшне! Я стіки писала! Такі слова підібрала! А інтернет з"їв мені мої думки (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ВТРЕТЄ! Пишу ще раз. У Варшаві зустріла ЩОСЬ, що цілком могло би стати моєю мрією, якби на нього причіпили значок VW. Ось воно: А чому ВОНО би мало стати моєю мрією? А ось чому: Щоправда, я почекаю, нехай вони це доопрацюють, бо поки що на повному заряді батареї можна проїхати всього 150 км. Повний заряд батареї - 8 год., експрес-заряд - 30 хв. А взагалі-то, електрична машинерія - моя мрія!
Якщо не помиляюсь, то в Ізраїлі на заправках електро-мобілям просто міняють розрядженні акумулятори на зарядженні. Теж вихід.
Ну і ще одна Червона Шапочка, яка заховалася в маленьких подвір"ячках варшавського Муранова: Номери в нього жовті, а це означає, що він має свої літа...
хлопці,підкажіть. чув що якийсь спеціаліст.посадив верхній ричаг лт28 80-х років на підшипник замість салейнблоку. хто що знае про це?
Хм, дизеля беруть по 5л на сотню, а такі драндулєти і того 4 і 150км обходиться в 60грн. Електромобіль бере 8 годин зараду ітого 30кВт. - 12 грн Хм... економія в 5 раз... гарно. Тре собі на кантріка поставити щось таке...