Трутку для щурів і мишей обовязково в гаражі і ще під копот насип а то я в себе з машини викинув чотири гнізда з під капота. Краще з ефектом муміфікації (щоб щур не розкладався в машині). І обовязково перевір під ковроліном чи нема вологи, вона звідтам може і за два роки не випаруватись відповідно днище буде гнити.
Topol, в тебе там зимова гума є, треба буде її також натерти силіконом, бо ти як мінімум 2 сезони їздити не будеш, тому можуть потріскати. А взагалі, як почув що їдеш в штати на рік то щось аж серце щемить вже другий день. В мого батька так два рідні брати "поїхали на рік" в США, вже 14 років там сидять і назад не хочуть їхати. Ти віриш в то що захочеш повернутись?
дивно, бо в інструкції до коліс (правда велосипедних) написано, що краще зберігаються накачаними до робочого тиску.
я готовий купити.. якщо цікавить пиши в ПП.. якшо цікавить доля авто можемо зустрітись подивишся в якому стані гольф..
Гібле це діло консервування. Я теж збирають в США, але в літку, по студентській програмі "Work and travel" (сподіваюся рішусь). Консервувати не збираюсь. Дам батьку, він всеодно лише 2 рази на місяць за кермо сіда, от приїду і масло міняти не тре ще старе не потемніє .
тополь ти з собоб клавіатурку і руский віндовс візьми, так навсяк випадок. щоб ми потім не розгрібали. Travel, а для чого тобі довірка?щб з гаража виїхати і помити, на подвірї, !!