тут ще є модельки але переважно вже нові моделі... http://www.volkswagen-zubehoer.de/shop/index.php?cat=c58_Modellautos.html
Після двох місяців очікування прибув Гольф GTI, скоро почну складати. Дякую tyxanton за допомогу у придбанні моделі, у Львові купити таке не реально а шкода.
Кантріка не бачив а просто Г2 присутні. Тільки купити можна на Ебей або на японських сайтах типу Ебея, навіть на Аллегро цих моделей чомусь немає.
Ітак процес пішов, зібрано днище з ходовою і вихлопною системою, стойки і колеса. Кузов перешкурений, покритий грунтом і знову перешкурений 1500 шкуркою, завтра другий слой грунту.
Туарег & Bora Моя колишня колекція фольцвагенів, яку успішно успадкував малий і зробив парканадцять краш-тестів. Що не зробиш задля дитини.
Та тут багато таких як я Думав я такий один навіжений, всі як чують про моє захоплення моделями починають припідлахувати, тепер спатиму спокійно, я не один :D. Може нав влаштувати один з*їзд, де ми принесемо усі свої моделі? можна буде пообмінюватися Доречі хтось щось має на обмін?
Навіть незнаю що сказати. Бора належить тепер малому, він внаглу її знайшов в шафі і конфіскував Є два виходи, може знайду в магазинах і прикуплю тобі, а може виміняю на якусь малому :D:D:D Я не продаватиму, віддарую тобі в добрі руки (хоча і сам трушуся над кожною машинкою).
ше б процес фарбування познімав. Дуже цікаво як ти це робиш. Пензликом чи в ванночку з фарбою окунаєш?