привіт, буде таке питання: а як акуратно зчистити фарбу з балончика з пластмасового корпусу? Маю масштабну точну копію свого Гольфика, хотів ще пофарбувати в колір. червона фарба лягла добре, а чорна ніби "матова" - виглядає дуже кончено, а чи можна вернути назад - не знаю.
Хлопці, а можна питання від зовсім зеленого початківця, ну просто нульового? Чи знов забаните? А чи можна якось загально охарактеризувати ті всі модельки? Напрриклад, мусять обов"язково відкриватися двері. Або: мусять обов"язково крутитися кола. Або ще щось. Бо після того, як ви тут відкрили цю тему, читаю кожен допис і навіть стала цікавитися, де би можна було купити таку чи таку модельку. Або й дві, щоб потім загнать по спєкулятівной ценє Але їх такий величезний вибір!!! І такі різні ціни, що очі розбігаються Просвітіть, будьте ласкаві, не минайте... А може й я захворію на ту ж хворобу...
Відповідь дуже проста! тебе має це перти чи манити, щоб ти поруч не могла просто байдуже пройти. Це ж хоббі! Не став собі норм, роби те, що до душі! Нічого в цьому житті не має...бути!
Просто і круто! Капєц-блін! Як, виявляється, все просто і круто! Тоді по інтернету точно нічого купувати не буду! А тільки так, як великі авта: доки не побачу і не закохаюся всмерть - знати не хочу! Що ж, магазини моделювання і фломаркти мене чекають!
Покажи фото моделі. Фарбу можна зняти за допомогою змивача фарби Зебра, є в магазинах будівельних от тільки не знаю чи пластмассу не зхаває.
Є й такі, в яких можна побачити якої фірми магнітола стоїть, не говорючи вже про панель приладів, оригінальні сидіння, ходову, двигун і т.д.
Одну з таких як описав Bosh хочу купити, довжина 26 см. вага 1,5 кг відкриваеться все що можливо але ціна 1200 грн.
думаю навпаки,за задоволення "ЗІБРАТИ" таку цяцьку...тре доплатити __________ ПИТАННЯ : згадувалось на форумі раніше...що десь на Шевченка є магазинчик по міні-моделях... Хтось в курсі чи ще працює??
саня, вставляй нормальні фотки. Нафік ото тикати по тій дріботі і переходити кожен раз на лєві сайти. Май совість
Моя нова колекція модельок VW. Зрозуміла одне - це дуже небезпечне хоббі. Людина забуває про час, про погоду, про всіх навколо, копається в купах машинок і гарячково шукає те, що їй треба Мій раритет - бус з 1962 року. Golf Cabrio з 1993 року. Крута Кора. І весела група Beetles. Невже, я колись полюблю їх в натурі також
мда, хтось помішаний на ламбо)))) прікольно блін стільки класних модельок, самому б хотілось) маю декілька, правда там нічого не відкривається)