Масло в салоні!!!!!!!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Дімон, 12 лип 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Масло в салоні!!!!!!!!!

Меняй трос

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Дык непонятно человеку на какой именно трос менять! Ведь гля, он 3 троса сменил! Даже будто "оригинальный" уже ставил... :?

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Може то такий "Орігінал" тоді? Логотипи були на тому тросі? Чи він його теж не бачив?

ЗІ Спробував знайти орігінальний номер троса і не знайшов. :-( То підстава. Хочу почути орігінальний номер троса спідометра. :)

4. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Тросик купив оригынальний ,Брав в Маяк-Авто, номер не памятаю :sad: подивлюся дома завтра скажу, та і яка в кінці кінців різниця оригінал чи ні, якщо би і був не оригінал, то тросик або скрипів би, або ще що, або не довго зодив, але масло тягнув з коробки, я думаю діло не в тросику :sad:(((( то щось в коробці.

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

До заміни троса, все було гаразд. Як змініли трот, то почалися проблеми. Так у чому річ? І проблема у тросі. чи у КПП???

6. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

по логіці все так, але може ж бути, що змінив трос, а після того щось сталося в КПП (це також не можна виключати ), говорять деякі люди що то може бути забитий клапан, який випускає зайві з коробкигази, а от як його прочистити я не знаю

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Де той клапан я не знаю. Але спробуй перевірити є чи ні зайвий тиск у коробці так: є заглушка у коробці пластикова. Вона зверху стоїть. Якщо у вас нема дощу, то скручуй ту заглушку і катайся. Якщо масло не іде у салон. то шукай той клапан.

8. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

в мене ця заглушка є, але вона не мертво стоїть а болтається, а от в цій трубці на якій заглушка і стоїть клапан, коротше сьогодні їду на СТО. я сам уже задовбався....

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Я нічого не розумію в тросах, але тобі потрібно докрутити тросік на коробці до кінця, а ще зробити рівень масла не завеликий, а норму. (і ще порада рівень масла бажано робити на ямі, а не на підйомнику, і з пустим багажником, і накачаними катками.)

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Pol Рівень масла "не завеликим" дімону робить тросік, відкачуючи масло в салон. Я так розумію що масла там стає замало і рівень все одно не вирішує проблему.

11. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Рівень і не може бути завеликим , так як рік порїздив такого не було, масло не міняв і не доливав.

12. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Був на СТО :haha:))) все рішилось :haha: все таки проблєма була в тросіку :haha:) вони зволочі що офіціали що неофіціали тросики продають без сальничка :haha:) а оказується на тросику з того кінця який йде в коробку має стояти маленький сальничок :haha:) так як його там не було, то масло попадало в середину тросика :)) а далі як я і писав по спіралі тягнуло в салон :)))

13. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Така ж проблема :diablo: Вирішилось заміною троса (марка і де купляв) чи якось інакше?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)