Хто знає, чи можуть в ДАІ вимагати мед.довідку також і від тієї людини, яка записана в тех.паспорті, крім власника авто у якого є мед.довідка і який проходить ТО авто?
Я записаний в батька в техпаспорт(він власник) що маю право керувати транспортним засобом, то без моєї мед довідки він незміг пройти ТО, хоча знайомих в ДОЇ багато
А я записаний в тех паспорт. ніякої мед довідки не маю, тільки власник має і нічо пройшов ТО, немаючи крюків в дай. А то які доки можуть ті гади можуть вимагати на дорозі зазначено в ПДР. ніякої мед довідки там нема
ТО пройшов власник (має 2 машини тому довідку робив для себе), я по довіреності машину купляв і ніякої довідки мені не треба. Довідка потрібна для того щоб держава і медики в т.ч. ще щось "поімєли" з власників ТЗ. І правду попередньо писали, що всякі хворі і наркомани довідку собі куплять а для здорових це лишній клопіт. Це із серії коли наші люди з ампутаціями проходять повторний медогляд на інвалідність.
Добрий вечір!! вибачте за мою нескромність, ви б не підказали конкретно як і де і з якою послідовністю проходити медогляд. Бо назви вулиць мені нічого неговорять, може ще хтось знає коли ті поліклініки працюють наприклад суботу?????
Зважаючи на давність останніх постів, ще раз піднімаю питання про те хто має якість відомості про те як "простіше" здобути ту мед довідку. Бо класичним шляхом я вже проходив і того цирку більше не хочу. А довідка потрібна бо загубив права і вона потрібна для створення дублікату. Якщо комусь зручніше, то напишіть приватним повідомленням до кого можна звертатись з цим питанням.
Дякую, але витратити два дні це дуже дорого.. Згідно з інфою в ДАІ довідку видають на Замарстинівські, а на Б.Лепкого один з обов'язкових етапів, і так само було коли я робив цю довідку на права. Але все може бути. Пам'ятаю, коли ще робили техогляд, то при цьому теж була необхідна довідка і люди, які "допомагали" зробити тех огляд її без проблем теж робили. Буду вдячний якщо хтось поділиться цими контактами або по питається по таких знайомих.
на богдана лепкого теж є комісія. тож це так один з основних етапів. 1. сходив до нарколога. 2. потопав на вул.Студенська за папірцем від психіатра 3. повернувся на Б.Лепкого пройшов декількох лікарів (у мене це останнього разу зайняло 30-40 хв.) - отримав довідку. чому два дні - бо, наскільки я пам'ятаю, там накладається графік - психіатр працює тільки в першу зміну. і здається свій сертифікат видає на наступний день. тож один день (тільки ранок) пройшов огляди, а наступного зробив всю бюрократію.
Народ, хто підкаже де у Львові можна зробити довідку (сертифікат) від психіатра і нарколога. Маю на увазі не стояти в чергах і не здавати ніякі аналізи, а деньгі утром -стулья вєчєром)))) Буду вдячна за допомогу!
Еу, а як же боротьба з хабарництвом і т.д. ? І як це "не здавати аналізи"? А якщо це на дозвіл на зброю?
А якщо я напі-пі в пробірку, то що, визначать чи я псіх?)))) Ну та....такій як я небезпечно без цього зброю видавати ))) мені встидно... Добре...убалталі - здам аналізи, тільки скажіть де))) Як добре, що у нас на форумі є такі чесні і срвісні люди!!! Не то що я....єх...
А як ви думаєте мені права видали???)))) Без сертифікатів? Я не алкоголічка - я прілічьная деффачька, спарцмєнка Тиждень тому медогляд проходила від А до Я...зі всіма аналізами, думаю якби виявили, що я наркоманка - сказали б)))
Я не про Вас зокрема, а про процедуру взагалі. Ви б хотіли, щоб любий бажаючий міг купити сертифікати, а потім і зброю? При медогляді шукають одне (цукор, наприклад). На сертифікат - напевно, трохи інший аналіз.