Медична довідка.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Kam@toZ, 27 лип 2010.

1. Одена

Одена Новачок

Nissan Note
    Хто знає, чи можуть в ДАІ вимагати мед.довідку також і від тієї людини, яка записана в тех.паспорті, крім власника авто у якого є мед.довідка і який проходить ТО авто?

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я записаний в батька в техпаспорт(він власник) що маю право керувати транспортним засобом, то без моєї мед довідки він незміг пройти ТО, хоча знайомих в ДОЇ багато

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    А я записаний в тех паспорт. ніякої мед довідки не маю, тільки власник має і нічо пройшов ТО, немаючи крюків в дай. А то які доки можуть ті гади можуть вимагати на дорозі зазначено в ПДР. ніякої мед довідки там нема

4. CZE

CZE Початківець

була Jetta II 1987, TD
    ТО пройшов власник (має 2 машини тому довідку робив для себе), я по довіреності машину купляв і ніякої довідки мені не треба. Довідка потрібна для того щоб держава і медики в т.ч. ще щось "поімєли" з власників ТЗ. І правду попередньо писали, що всякі хворі і наркомани довідку собі куплять а для здорових це лишній клопіт. Це із серії коли наші люди з ампутаціями проходять повторний медогляд на інвалідність.

Останнє редагування: 17 сер 2010
  5. Andie

Andie Active Member

MB W211 E240
    Якщо треба довідку - є знайомі, можу допомогти (250 грн). Звертайтесь у приват.

6. Ramp86

Ramp86 Початківець

Chrysler Voyager 2.5 CRD '02
    кому треба в ПП

7. taraskov

taraskov Новачок

ВАЗ 2106
    Добрий вечір!! вибачте за мою нескромність, ви б не підказали конкретно як і де і з якою послідовністю проходити медогляд. Бо назви вулиць мені нічого неговорять, може ще хтось знає коли ті поліклініки працюють наприклад суботу?????

8. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    Зважаючи на давність останніх постів, ще раз піднімаю питання про те хто має якість відомості про те як "простіше" ;) здобути ту мед довідку. Бо класичним шляхом я вже проходив і того цирку більше не хочу. А довідка потрібна бо загубив права і вона потрібна для створення дублікату. Якщо комусь зручніше, то напишіть приватним повідомленням до кого можна звертатись з цим питанням.

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    богдана лепкого, нарк. диспансер. за два дні реально зробити самому

10. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    Дякую, але витратити два дні це дуже дорого..

Згідно з інфою в ДАІ довідку видають на Замарстинівські, а на Б.Лепкого один з обов'язкових етапів, і так само було коли я робив цю довідку на права. Але все може бути.

Пам'ятаю, коли ще робили техогляд, то при цьому теж була необхідна довідка і люди, які "допомагали" зробити тех огляд її без проблем теж робили. Буду вдячний якщо хтось поділиться цими контактами або по питається по таких знайомих.

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    на богдана лепкого теж є комісія. тож це так один з основних етапів.
    1. сходив до нарколога.
    2. потопав на вул.Студенська за папірцем від психіатра
    3. повернувся на Б.Лепкого пройшов декількох лікарів (у мене це останнього разу зайняло 30-40 хв.) - отримав довідку.

чому два дні - бо, наскільки я пам'ятаю, там накладається графік - психіатр працює тільки в першу зміну. і здається свій сертифікат видає на наступний день.

тож один день (тільки ранок) пройшов огляди, а наступного зробив всю бюрократію.

• Подобається Подобається x 1
  12. Ramp86

Ramp86 Початківець

Chrysler Voyager 2.5 CRD '02
    Привіт всім,якшо комусь тре мед довідку звертайтесь в приват

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Народ, хто підкаже де у Львові можна зробити довідку (сертифікат) від психіатра і нарколога. Маю на увазі не стояти в чергах і не здавати ніякі аналізи, а деньгі утром -стулья вєчєром)))) Буду вдячна за допомогу!

14. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    подзвони мені

15. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Еу, а як же боротьба з хабарництвом і т.д. ? І як це "не здавати аналізи"? А якщо це на дозвіл на зброю?

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ой негарно получається...(((((

17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    А якщо я напі-пі в пробірку, то що, визначать чи я псіх?)))) Ну та....такій як я небезпечно без цього зброю видавати )))
    :blush: мені встидно... Добре...убалталі - здам аналізи, тільки скажіть де))) Як добре, що у нас на форумі є такі чесні і срвісні люди!!! Не то що я....єх...:cry::facepalm:

18. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Принаймні, аналізи покажуть чи не "алкоголік-наркоман". А псіх - то таке, всі ми трохи того... ))

19. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    А як ви думаєте мені права видали???)))) Без сертифікатів? Я не алкоголічка - я прілічьная деффачька, спарцмєнка :cools: Тиждень тому медогляд проходила від А до Я...зі всіма аналізами, думаю якби виявили, що я наркоманка - сказали б)))

20. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я не про Вас зокрема, а про процедуру взагалі. Ви б хотіли, щоб любий бажаючий міг купити сертифікати, а потім і зброю?
    При медогляді шукають одне (цукор, наприклад). На сертифікат - напевно, трохи інший аналіз.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)