Ні, я б цього не хотіла, однозначно! Пгашу панять і пгастіть))) Експеремент на совісність, чесність і антикорупційність нашого клюбу завершено успішно! Всім дякую за увагу!!)))) Шукаю в неті диспансери і йду пі-пі в пробірку....
аналізи - це кров з пальця, все займає 5 хв. Собі робив кілька разів і своїм навчаємим. Розказую. Телефоную, домовляюсь на конкретну годину коли привести групу людей. Приходимо, кожен оплачує в касу. Нарколог, було десь 44 чи то 54 грн., беруть з людей по каплі крові і зразу виписують сертифікат, звісно, якщо людина не стоїть на обліку в наріка. Психолог так же само, платиш в касу, показуєш військовий квиток, не стоїш на обліку, видають сертифікат. Але щоби люди не чекали, я получаю на всіх централізовано. В тому, нічого поганого немає, що візьму Ельзу з собою та примкну до своїх, щоби не томилась в чергах. А от, маразм полягає в тому, що ті сертифікати даються на 2-4 роки. Брєд. Та й після "легенького по 50", здава кров, нічого там не показує. Не знаю, на холєру, вони то роблять. П/С/ не рихтуйте дівчину, вона не правильно висловилась. Зі всіма буває.
Рома, дякую, що захищаєш тендітну, беззахисну і нівчьом нівінаватую дєффачьку Я завжди знала, що не перевелися ще справжні чоловіки у нашому клюбі!!! Та хай беруть...мені шо, шкода чи шо...ЇЇ в мене вже стільки набрали, що треба пляшками червоне вино пити і відновлювати еретрицити і повишати гемоглобін)))
У всьому винна бюрократична машина, а також відсутність поваги до пересічного громадянина. А якщо, людиночка з тим не стикалась і цінує свій час, тому й так запитала. За останній рік в лікарнях лежав достатньо часу і враження не найкращі. Медінститут - 2 рази, марно витрачено багато грошей, за всьо треба платити, хоча медицина безкоштовна. Військовий шпиталь - не зовсім помогло, витрачені гроші лише по офіційному платежу. Що цікаво, що операція коштувала 549 грн. (операція серйозна, на 2 год., для порівняння операція на сонній артерії там коштувала 750грн.), але за 9 днів перебування заплатив понад 7000,00, натягують за вартість палати. А от, останній раз - приватна клініка, одна процедура на 2 год. + лікарства коштувало 800 + 200 грн. Таких процедур пройшов 17. На виході - мене поставили на ноги. Жодної "лівої" копійки не заплатив, бо неможна. Черг немає, все по запису. Це клініка "Істина", на Науковій 12Б, там дуже хороший судинний хірург. Бо всі інші мені пророкували піZdець. Щодо аналізів, ті аналізи, які дійсно носять якусь інформацію, в звичайних поліклініках не роблять. Після того, коли побачив ті побиті стіни і ту совдепію з чергами у своїй поліклініці, вирішив здавати в платній (Сінево). Заплатив згідно прайсу і знаю за що заплатив і не боюся, щоби мені якусь заразу занесли, і в платних пунктах прийому аналізів, ще й аскорбінки пачку дадуть (мєлочь, за то приємно), а також дівчата там молоді в коротеньких халатиках, такі симпатичні, а не мєгєри півсліпі, і відношення, і обстановка, і чистота на високому рівні. А самі результати непотрібно чекати довго, за кілька годин отримую не емейл. І ніяке бидло не вимагає 50 грн. за якісь там реактиви.
Аналогічно! Точно знаєш, що аналізи достовірні і не потрібно ходити по декілька разів, щоб їх забрати
Щоб психіатра пройти потрібно військовий або приписне - це мене наглухо вбиває в нашій країні...що спільного в тому є, а в нас не відміняють цю "звязку". І в моєму випадку мені прийшлось йти у військомат, стояти в чергах, псути собі настрій... чекати тиждень на квиток(був комісований, і потрібно було обміняти якийсь папірчик на квиток), і тільки потім йти до психіатра... А якщо б зараз прийшлось йти, то напевно ще раз відправили на медкомісію...а мож виздоровів)))
100 % направили б. Чув, що навіть комісованим приходять повістки типу для звірки документів (бо люди переїзджали, воєнкомати теж, і багато справ просто загубились), потім - на медогляд, і раз - придатний ! )
коли я вперше стикнувся з тим, що треба документи від наріка і псіха, я офігєл. А офігєл, тому, що псіху - достатньо було мого посвідчення офіцера, а наріку - каплю крові з пальця. І вуаля, я на 2 роки був нормальним тіпочком, а ціна питання тоді була: 30 псіх і 44 грн. нарік. А далі, хоть хай земля рушиться, чи ти бухаєш, чи ти ширяєшся, пофігу, бо маєш сертифікати, бо за 74 гривні купив собі імунітет. От так і живемо. А ще печальніше те, що існують цілі служби, апарати, і відповідно працівники, котрі отримують бабло з бюджету.