Мега заїзд - "Корррррадо G60 (Topol) vs BMW 320"

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем Fly, 27 чер 2007.

1. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: Мега заїзд - "Корррррадо G60 (Topol) vs BMW 320"

а чого зімною ніхто не хоче бавитись в драгрейсінг? :sad:

2. Fly

Fly Active Member

CAT побійся Бога! майже літр різниці:) не то шо в мене і маркела - тіко 150 грам:)

3. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Бо ти, Кет, больно бистрий зара...
    2.8 це ж страшно звучить.

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

давай зі мною :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    тіко в мене двигун в 2 рази менший за твій тому я буду їхати 201 метр а ти 402 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

5. Fly

Fly Active Member

peGas - знаєш... а в тебе є всі шанси програти:)

6. CAT

CAT Місцевий

були ж якісь сильно бистрі япошки і вже десь нема їх всіх....
    а може дійсно - пегас стартує посередині траси а я на початку

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

САТ, я хочу катнутися з тобою! Хрін з ними, з тими конями. Щоправда, тільки при двох умовах:

1. Markell допоможе мені зловити бага в моторі
    2. Ти накінець-то приліпиш правильну наклейку

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

З Флайем можу поїхати легко, на наступному з*їзді ВВ-клубу наприклад, але не розумію, чому тільки за 50 у.е. він готовий катнутись. Я їздив і з обома корами, 2-ма Гольфами ГТІ, Джеттою ГТІ (всі з клубу) і ні перед ким не ставив питання грошей, хоча переміг в усіх заїздах і знав, шо переможу. Так само міг понти лупити, типу давайте на 50 баксів, чи гривень, чи на копняк.
    Пропоную заїзд без матеріального інтересу, досить того, шо я погодився їхати з автомобілем на 21 к/с потужнішим, новішим і з більшим об*ємом двигуна. 2.0 проти 1.8, 150 к/с проти 129 к/с-і зразу мова про 50 баксів?
    Флай на Пасаті з Гольфом тягатись не хотів чомусь...
    То Тополь: Я коли тобі пропонував тягатись, я ж не казав "давай на 50 у.е.", або на стоню там...
    Якісь барижні замашки у вас, ребята.......

• Подобається Подобається x 1
  9. CAT

CAT Місцевий

Блін, дійсно! нашо на гроші їхати? просто заради спортивного інтересу!
    я наприклад коли їхав з Маркелом ше на гольфі свому то заради цікавості а не заради того шо хотів комусь шось доказати. зара також хочу проїхатись з кимось заради цікавості!

от це реальний суперник:)

10. Fly

Fly Active Member

Markell - чесно кажучи.... не розумію драгу на "просто так". Подивимся правді в очі - машина нищиться (мотору то явно не на користь, так само як і резині, як і сцепі). Тому я вважаю нормальним якусь мінімальнц зацікавленість (ну ми ше не настільки круті шоб на техпаспорт ганятись:) а так хоч бенза вернеться). Про це і йшла мова з Тополем і в цьому він мене підтримує, тому і на гроші ганялись. За шо йому респект і уважуха:). Бо просто ганятись і нічим не ризикуючи то не прикол.... Ну на мене..

Тепер відносно гольфа і бехи
    Беха має більшу вагу... 1350 суха вага машини проти 1000 гольфа, і вона новіша за твою аж на 6 років:) Да в бехи задній привід, це її перевага...

Вот.... і ше.. замашки не барижні а чисто спортивні:) Смішно скажем болід формули 1 просто так по колу ганяти:)

• Подобається Подобається x 1
  11. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Вот не нади ля-ля.
    Ти пропонував на саме шо барижний приз - гуму... :-D
    І при цьому знав шо виграєш, бо вже раз вигравав. :grin: :grin:
    Памятаєш? :-D

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

нищаться дві машини, тому попадають обоє фактично однаково. Для чого платити гроші зверху? Інша річ, якщо немає бажання, а треба додаткове зацікавлення або ж хтось любить заробляти тим, у що вклав гроші. Можливо тут є якесь із тих зацікавлень?

13. Fly

Fly Active Member

scirocco - ок, хай буде так:) Я зацікавлений у зароблянні грошей:)

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ну, думаю до болідів формули 1 нашим машинам далеко.
    Шо стосується заїздів "просто так", як ти виразився, то я, наприклад, їжджу для того, шоб протестувати машину і порівняти її характеристики з іншими автами. І якихось пару мм гуми і 300-400 грамів бєнзи мені для цього не шкода.
    На гроші їздити не буду принципово, як не їздив на гроші і тоді, коли був 100% впевнений у своїй перемозі.
    Хочеш піднімати касу на гонках-приймай участь у драгу, в даному випадку тобі пропонується дружній поєдинок для порівняння характеристик твого і мого автомобіля. На твому боці технічна перевага, і ти не хочеш їхати "просто так", про шо це свідчить? Мотор і сцепа нищаться? А ти за 50 баксів відремонтуєш? Чого тоді взагалі ганятись, якшо все так погано?

• Подобається Подобається x 2
  15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Гума не була призом, призом мало бути право на першість її покупки, почуствуйте разніцу...не треба перекручувати мої дописи.

16. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Ну ок. Хай буде. Проїхали то все.
    Я тільки виразив припущення шо ти програеш в Флая, бо я получив десь 6корпусів, а з тобою і попереднім власником кори був один заїзд з 1 корпусом різниці. Якщо я помиляюсь або когось образив цим постом, то хай вибачає, я не плекав ніяких злих намірів.

17. Fly

Fly Active Member

Markell - ганятись на просто так то всерівно шо в преферанс на сірники грати:) Почуствуй разніцу:)

18. Fly

Fly Active Member

Дійсно... заминаєм... а то якось... злим і жадним виглядаю

19. CAT

CAT Місцевий

ну то давай пане Флаю їдь на гонки "роял драг рацінг" і там можеш виграти набагато більшу суму ніж 50 баксів! а тут іде мова про абсолютно некомерційні заїзди з метою порівняння характеристик різних авто!

і ше - я думаю шо Марк має всі шанси виграти бо я ше на червоному гольфі їздив з бехою 320 і тоді програв майже стільки скільки програв Марковому гольфу. тому тут дійсно цікавий заїзд з невідомим результатом навідміну від попереднього (кора просто має мертвий компресор і всьо)
    тому Флай не відморожуйся а приймай виклик! а шодо нищення авто то це взагалі нонсенс бо за день їзди по львову ти вбиваєш його в 100 раз більше ніж за один заїзд на 402 метри! а про бензу я б помовчав - тобі шо шкода 5 грн на заїзд?

• Подобається Подобається x 2
  20. Fly

Fly Active Member

CAT якшо він має всі шанси виграти як ти кажеш то не бачу причин не катнутись на 50 баксів:)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)