Мене покинули!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Pioneer, 16 кві 2007.

1. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Відповідь: Мене покинули!

це ми ще побачим, я в вівторок виїжджаю на старт :mrgreen:

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

головне, щоб глядачі прийшли після такої організації

3. Kvass

Kvass Active Member

Октавія
    Вибач ми не в твому класі ВЖЕ!

Юрко, я знаю що тобі було нудно. але хто мав терпіння то побачив все........і якшо можна я дам тобі можливість організувати краще, еі? то ненада тут ше в воду пукати:twisted:

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Квасе, не нада хамити. Не був там і не знаю, але може Кіндер правий? Він не може організувати краще, то й не організовує. А той, хто взявся організовувати, то мав би це зробити так як має бути, щоб люди не нудилися. Вчора чув розмову чуваків, які так само ділилися враженнями про недільну атракцію, то теж нарікали, що дуже нудно і невиправдано розтягнуто було... Хоча я не знаю, може брешуть... Тілько нашо?

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Я скажу одне непотрібно було впускати всіх машин достарту! біля старту мали бути тільки ті машини які мали ганятися!

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

1. Ти би бачив як харився малий Ореста (і по землі качався і чужого Форда розбирав по деталях і пляшок накидав в чужий голод:mrgreen: і трави накурив.... ой наївся :twisted: ) + моя мила ёпрст також так вхарилася і тепер думає що то всі такі драги в такому пасиві проходять і народ навкруги обхарився + всі ми вже жерти хотіли.
    2. Так я і не організовую цих заходів, я не спец.
    3. я дав 5 гривасиків і хотів отримати задоволення, але я мабуть і отримав задоволення на 5 гривнів.

Ніхто тебе не винить, просто констатуємо факти.
    Думаю в тебе все вийде, життя ще попереду!

4. Я не пукаю у воду, шо в тебе за такі фантазії, є набагато більш цікавих фантазій, ніж пукати у воду :lol:

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

100 пудово!
    це був повний блокіратор заїздів.

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

після драгів, не дочекавшись навіть середини їх, поїхав на родинні ковбаски.
    так поїхав заправитися і на заправці почув, цитую: "ми тільки з гонак за МРЕВ, там така срань одні жигулики і ставриди іздять, та ну його н....х, вообше адні дибіли організовують, даже вадічькі дитині немає де купити, да машини срані були а нармальні не виводили, да то до ночі можна було чекати..."

П.С. Я навіть не признавався що там був і таке подібне бачиві шо Кваса знаю.

звісно щось не вдалося, але так буває.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)