Зустрів рідний JN, і появилось кілька питань. 1. Третя и четверта свічка закидана маслом, певно треба маслостягувачи поминяти. 2. При сильній прогазовці чорний дим, або то саме масло. або щось з сумішю. Хочу щоб хтось подивися/настроїв/поміняв. Якщо візьмешся за таке, то скіки буде коштувати, без З.Ч.
Запалювання треба виставити Чи коректор запалювання перевірити (на карбюраторах) Перевірити підсоси повітря
Консультую по роботі , налаштуванню механічних інжекторів Kym,треба консультацію.В мене моноінжектор,мотор RP 90 коней 89 рік,як купив холостий був 2000,поїхав на горе-сервіс,так зробили шо глохну на холостому,мотор кидає страшно,їхати неможливо,шей 85 гр за "роботу"заплатив(не хотів скандалити)моторчик хх крутиться на слух,підсоси провірив,ніби все норм,може шось підкажеш?Може бути забита форсунка?
Не міряв,але діло в тому шо на холодно добре все,а як нагріється кидає,потім ше трохи проїду,знов нормально.
такі ж синдроми, на світлофорі на газу тримаю бо глохне, по трасі ще можна їхати а по місту кабздєц, я відкривав і дивився, в мене просто лило бензин, і дим як з Уралу валив. Може і в тебе таке ж щастя)))
Може сальнічки, а може кільця. Компресію давно міряв. [/quote] 2. При сильній прогазовці чорний дим, або то саме масло. або щось з сумішю. Хочу щоб хтось подивися/настроїв/поміняв. Якщо візьмешся за таке, то скіки буде коштувати, без З.Ч.[/quote] Чи масло чи збився вприск можна сказати після виміру компресіі. Але при розрегульованому КЕ Jetronikу воно погано би працювало на всіх режимах. Дай більше інформації як веде себе двигун на різних режимах Вартість залежить від діагностики від 50 грн і далі.
Твій двигун вже має мати компютерну діагностику. Подивись чи є в блоці релюшок, або в районі катушки запалювання діагностичні розйоми..(чорний і білий трапецієвидні). Якщо є то тоді треба на діагностику. Модифікацій вприску цих двигунів було дуже багато були навіть карбюраторні. ХХ тут виставляє контроллер і шо тобі регулювали не знаю. Дай більше інформації. Як веде себе при заводці ..на холодно , гарячо. Для початку радив би тобі провірити датчик температури ОР. Який в тебе стоїть 4-ох контактний чи два датчики 2-ох і 3-ох контактні чи один 2-х контактний. То слабе місце цих моторів. Наступне- радив би почистити Дросельну заслонку то можна самому зробити. Якщо вмієш користуватись мультимером то можеш сам провірити все, якщо ні то треба до спеціаліста їжати. ================================================ На всякий ...свічки подивись може металізувались
Якщо ти хочеш на КЕ Джетронік компютерну... то вона тобі не потрібна і скоріше всього до компа не підключится. Вся діагностика робиться манометром і мультимером.