я ще не повністю адаптувався після 2-го гольфа , хоча більше року пройшло , але я думаю , що як там шось стукає , ьл скоріше всього не дотягнуто , спробуй то саме з задніми стойками , а на шо звук подібний ?
дотягнути? в задніх амортах? - я їх знімав і знову назад ставив, там все затягнуто...ОСНОВНА ПІДОЗРА ПАДАЄ на задні аморти, гадаю в них вся проблема, тільки от нема можливості експеременту по заміні амортів (задніх), щоб купити нові і попробувати поміняти (хоча старим нічого не бракує - не потекли, дороги тримають, драбинку також лапають) - задороге задоволення((((
Колєги гольфоводи, в мене подібна проблема з стуком. Йде десь з переду,ніби з водійської сторони,переважно на ямах і не рівній дорозі, часом з легким скрипом. Загалом так ніби шось десь відкручено. Вже поміняні стойки,тяги і втулки стабілізатора а проблема далі є. Де ше можна копати?
Продаю свого ГОЛЬФ 4 ціна договірна, деталі за телефоном http://auto.lvivport.com/uk/auto_volkswagen_golf_iv_21066893.html
подушка мотора - розбита чи відкручена? бо в себе подушку я міняв - вона не подавала ніяких звуків, просто була розбита)))
зразу питання чи після мийки пропадає звук , є в них таке , мені поміг салідол я змастив петлі дверей , але звук проявлявся при старті і при гальмуванні , ось ці петельки я дуже щедро змазав салідом і звук пропав , появився аж через пів року , коли салідол повисихав і повідлітав , змастив повторно звук пропав
я на свому гольфі 4 це періодично роблю, не очікуючи ніяких звуків. двічі в рік змащую петлі. бо це рухомий механізм, який постійно в пилюці)))
Добрий ранок, я планую взяти Гольф 4, як першу машину, тому хочу дізнатись, яка вона в експлуатації взагалі?
Привіт, машина надійна та хороша))) Свого гольфа я поексплуатував дай-Бог))) Доречі, зараз продається Бора з двигунм 1,6 - свіжо пригнана, можу надати інфу по машині, якщо цікавиь, зараз Вона в мене у Львові, можна оглянути). Бора - це той самий Гольф, тільки кузов седан, а так машинка хороша та приємна, ціна також приємна та адекватна!