Не в обіду Victorlasovi я просто мав на увазі шо за такі гроші можна багато чого кращого купити але це моє ІМХО Я розумію його шо він собі саме таке шукав і підтримую...
Хотілось саме візькоглазу, чогосі останнім часом німці приїлись. За 13-14 можна було Октавію універсала взяти, але кажу німіц вже приїлись, змін хотів. Взяв саме те, що хотів. Октавія була б краща по запчастинам і в обслуговуванні, але поки ні краплі не шкодую.
Ніколи не повірю, бо добре знаю як їде Пріора, в якої, доречі, двигун 1,6 - 98 коней, а в тебе 1,3 - 70 коней, хоч і розточений, не думаю що воно багато дало... Хіба що за Пріорою сидів дед який дуже жаліє свою машину. Шкода що ти з полавської області, ні я тобі, ні ти мені не докажеш і перевірити немає можливості.
Відколи це МН має 70 коней? 55 по заводу Розточений? Які ж там тоді поршня і кольца стоять? Не гані! Все враховано - Voron Glas відводить потоки воздуха і мух від знака. :D
Якщо принципово сарай шукав, то вітаю. В ланцері з шумкою треба серйозний підхід (Х також не вийняток) Можна було такий варіант розглянути, ще поторгуватись, по фотках ляля і не бита... http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_1537445.html
так так неврахував такого тюнінг рішення і ще ті резинові полоски на бампері мають ребра розрізають повітря і воно вже не валить загальною площиною що зменшує айродинаміку, а акуратними айро потоками що додає швидкості.:D
Шкода що ти не зі Львова, впевнений що твоє відставання було-б не 0,5 корпуса, а мінімум 3,5. Це я так шукав інфу в неті про МН, видало 70 коней... Тим більше якщо 55 то не вірю про пів корпуса від Пріори. А про те що зробив зі своїм двигуном питай у власника теми... В мого брата Пріора - 1,6, у друга Г3 - 1,8, на трасі за МРЕО де проходять з"їзди Пріора на 2 корпуси попереду буда від Г3, на квотері.
Коточе не щастить мені з Лансером. Сьогодні вре 3 ДТП за 2 останні місяці. Перший раз мені трохи бампера подряпали, на другий раз теж бампер бахнули, але вже із сколом краска. А сьгодні під час проїзду "лежачого поліцейського" Москвич в заж в,їхав(((( Погнуто кришку багажника, подряпано ліву блок фару, розтрощено задню "противотуманку", пошкоджено задній бампер, та ручку багажника. А тепер ще й багажник відкрити не можу((((( Як замкнув то и все(((( В жодному ДПТ я невинен, всі одразу визнавали свою провину. Протокол складено, а от тепер почнеться страхова та суд. Якби щоб наступного разу вже гірше не було......
щось на одноклубників чорна мана напущена........ а Москвичу що погнуто??? після ДТП і після того як ти монтіровкою пройшовся??
В Москвича лише ПРОТИУДАРНІ КЛИКИ погнуло і показчик повороту тріснув. Це було в момент коли я задніми колесами другий по рахунку "лежачий поліцейський" проїзджав. А що його бити, він ніч не спав, в його бабка в ночі померла. Короче треба в церкву сходити, давно там не був.
Видимо жизнь моего Mitsubishi Lancer 9 Wagon закончилась 9.01.2011. Ехали мы с TAR@M23 ком не домой, хотели поставить передние опорные подшипники от Mitsubishi Lancer Evolution 8. И тут вылетает на втречку нам зеленая Ауди 100 на скорости примерно 120 км/час ( гаишники называли такую цифру) и бьет нас в переднюю правую часть. Если бы не подушки безопасности то мы бы наверное не выжили. Нас спасло еще то, что я моя скорость была не большой и я успер полностью остановить машину. Машина ремонту не полежит. У нас рваные раны головы + у меня сотрясение. Все три человека в Ауди пьяные отделались переломами. Так мало того, после столкновения мою машину откинуло и мы снесли столб с проводами!