Відповідь: Продовження в мене також проблема з запотіванням вікон, завжди купляю балончики проти запотівання
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння З запотіванням треба боротись не балончиками, а просушуванням салону, заміною фільтра салону і прочисткою радіатора пічки/воздуховодів, ремонтом обігріву заднього шкла. В машині з сухим салоном і справною пічкою лобове потіти не повинне (якшо немає нетверезих товаріщей на борту). В крайньому разі привідкрити вікно (лишити щілину). Якшо салон вогкий-вікна будуть потіти палюбе.
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння До речі, в мене 1/3 полосок на задньюму вікні працюють. Решта порвані чи як то розцінювати? Як продіагностувати?
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння реально помогають Як то просушуванням салону? фільтр салону міняв, воно мені дало ош пічка почала нормально працювати, вікна дальше запотівали а як прочистити радіатор пічки і воздуховдів? з заднім шклом все ок салон не вогкий, в мене найбільше потіють вікна на залдніх дверях
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння Може хтось знає, де можна придбати фільтр салону і скільки він коштує? А то в мене запах якийсь специфічний, коли пічку на швидкість 3-4 вмикати.
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння ну чому кожна тема в нас на форумі завжди переходить в іншу? можна ж нормально створити тему і в ній про то спілкуватись. створіть тему про запотівання і там говоріть. тут про тест драйв тема. коли в моїй бесі втикнула помпа то я два дні їздив на батьківській шкоді октавії 1.6. в мені вона створила враження автобуса бо не розганяється взагалі, велика і мягка. основна її перевага в тому шо вона нова - тобто нічо не тарабанить взагалі. їдеш собі, тихо, комфортно, все працює. але машина без характера зовсім... тому я і купив 10 річну беху а не нову бюджетну машину. короче для батьків це супер а для мене нецікаво. хоча в октавії є дешо спільного з фольксами по їзді.
Відповідь: Продовження в мене алергія на ті гівняні бальончики, можу "ласти склейти" від них по дорозі :evil:
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння Маркел! В Ланосі немає фільтру салону, якщо я не помиляюся.... хоч в тій стоїть кондиціонер, а запотівання салону Ланосу то їхня хвороба і Джетта моя також запотівала і Пасат також, може я бухаю часто? Зато в Джетті і Пасаті все в 6 секунд розпотіває дякуючи продуманому повітропотоку, а в Ланосі з тим дупа. тим паче як я вже писав немає позиції обдуву і лобовухи і бічних вікон відразу, що є в Джетті і Пасаті.
Відповідь: Продовження Я перше попсикаю залишу на певний час провітрю а потім сідаю, раз в 2 місяці роблю, зимою раз в 2-4 тижні
Відповідь: Продовження я радий що ти так робиш, але що має спільного твоя схема пшикання до моєї алергії? я вразливий на хімію і запахи, навіть освіжувачів не використовую. Одні добрі люди попросили квіти перевезти я потім мучався ще два дні
Відповідь: Продовження ну це я вів до того шо після того як провітрити то не чути... Знаєш в всьому треба шукати плюси. зато своїй жінці квіти купляти не треба :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Продовження ситий голодному не товариш.... мені чути ще два тижні після псикання і провітрюй чи не провітрюй (ти хочеш про це поговорити? я готовий)... + антизапотівач лишає плівку на склі яка фонить при зустрічних фарах. "про квіти" своїй жінці я сам розберуся, доречі як тебе кортить дізнатися як я їх перевожу то відкрию великий секрет, але нікому не кажи, бо то я сам догадався - В БАГАЖНИКУ
Відповідь: Продовження я ітки бокові псикаю тому плівки не бачу (вікна тоновані) Ну я привик шо в мене багажинк в салоні :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А потім коли ти їх додому занессеш йдеш з дому поки вони не завяінуть :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Продовження хм.... а бокові то не вікна? ти мене просто вже починаєш лякати а не дивувати. ...П.С. в мене тато на свому мерсі 2 роки їздив і все протирав крім вікон зсередини, ми як їхали з ним я витратив для протирки більше ніж пів банки містера мускула і чотири пачки салфеток, тато каже - нафіга протираєш, видно жиш все, я аж припух, кажу тато ти хоч щось бачиш крізь шиби -він каже так, а я ні..... вот така басня для Пегаса.
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння Кіндер, ти завів дуже хорошу і цікаву тему і сам же її засмічуєш з Пегасом, може перейдете в приват або в окрему (вже існуючу) гілку форуму?
Відповідь: Мій вимушений тест-драйв і порівняння я вже мусів відстрілятися з Пегасом, Пегасу в приваті не цікаво :mrgreen:
Відповідь: Продовження давай в приваті я не проти Кіндер моя тобі порада купи собі окуляри якшо погано бачиш :mrgreen:
Відповідь: Продовження на рахунок окулярів то вже пішла образа... я краще промовчу, щоб тебе не образити, бо ти ніби їх носиш.