Миколая 2012. Подаруй дитині свято!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем FasT, 12 гру 2012.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А до Лаврова м'які іграшки актуально?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    так, але молодших класів там не багато, до 15 дітей.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Фіксую щоб не забути. У нас зараз 2700 грн в касі.

Гроші продовжують надходити.

Дякую всім небайдужим

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Отже в Лаврів ми не поїхали. Днями там був один мій знайомий, організовував допомогу від одного з автосалонів. Розказував, що якби знали, як там, то б не їхали. Типу всюди там круті ремонти, всі по модньому вбрані, ніц нікому не бракує. Того дня там було ще 4 делегації, навезли всякого добра. Маркевич приїхав, якісь там дорогущі штори їм привіз. Словом, ми вирішили, що це не зовсім те місце, куди б вартувало свої зусилля скерувати.

Озадачившись цією темою, ми розглянули ще варіант інтернату у Великому Любіні, Юра зателефонував туди, але там сказали, що в них хороше фінансування і їм нічого не треба.

Орест запропонував дитячий будинок у Синевидному. Ніби там бідося. На днях він має там побувати і особисто оцінити ситуацію та дізнатися про потреби. І перед Новим Роком ми відповідно до тих потреб закупимся і туди зганяємо.

Нагадую, у нас в касі 2700 грн і в мене завалений іграшками і одягом багажник. Ще якісь канцтовари є.

Є і не дуже добра новина. Ящик з цитрусовими, який мені переклали в багажник, я відніс до хати, щоб вони не перемерзли. Поставив в холодному місці, але вони почали псуватися, вчора я їх перебрав і викинув гнилих апельсинів і мандаринів десь 2 кіло. Я не впевнений, що решта доживуть... Дурницю ми впороли, що не лишили того в Роздолі.

5. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Печально((( А кому-то действительно нужна помощь. Цитрусы как вариант, либо отдать деткам, либо продать по заниженной цене(пока не испортились) а на вырученные деньги что-то полезное приобрести. Есть хорошие секонды с недорогими ценами(обувь, куртки, свитера, штаны на зиму)

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    кому мандарини і апельсини? :) там кілограм 4-5 напевно лишилось

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну ви дайотє, граждАнє! Дзвонили вони... А місцеву мешканку спитати?

А може ми не там шукаємо? Думаю, дитячий будинок, у якому є проблеми, не висить ні в інтернеті, ні в пресі... Але як його знайти?

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    знайшли в неті шо дітям би здався ноутбук шоб мультики дивитись. Хтось з батьківського комітету писав. Подзвонили туди, виявилось шо в них цілий компютерний клас є, і фінансування в них хороше. Може збрехали, хз. Тоді треба їхати і особисто дивитися, чи є компи і чи фінансування хороше.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Скільки коштують ці 4 кг апельсинів? 8 чи 12 грн? Мені здається, що бензин для того, щоби завезти їх на базар коштує більше ніж виручка. Ну зіпсулися, ну викинули, ще не відомо що корисніше - їсти сучасні мандарини чи залишитись без них. Наприклад моїй дитині лікарка заборонила їсти більше одного цитрусового на тиждень. Це для профілактики а не від хвороби.

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Їхати туди і то без попередження. На жаль лише так і не інакше

11. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    http://vip.shuvar.com/search.php?search_text=%C0%CF%C5%CB%DC%D1%C8%CD На базар не стоит возить. Просто был предложен вариант. Есть или не есть, тут уже сам себе выбирает. Тем более у каждого ребенка разный иммунитет. Мой съесть пол кiля и хоть бы шо)))

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    • Подобається Подобається x 1
  13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
  14. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Миколая 2013 робимо?

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    о, бронепоїзд підтягнувся
    в сусідню тему заглянь

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)