Миколая 2014

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Bosh, 26 лис 2014.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Як шо? Купляєм комп :)

2. Vovan

Vovan Active Member

VW Passat В4 1,6 AFT (продав)
    Skoda Octavia L&K
    І від мене 200 грн.
    upload_2014-12-17_9-9-22.png

• Подобається Подобається x 1
  3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Тільки що закинув 199грн.

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Є в нас компутерні специ? Що зара можна взяти до 5000 і де?

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    на зїзді в пт закину пару грн, було би @djuma підїхав.
    але то якось цікаво буде - поїдем до дітей, і тільки ноут привезем.... треба для дітей свято, а не для директора, імхо.

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    я ще буду мати сумку іграшок різних...
    але то правда, покатушки покатушками, але для дітей тре якісь теж подарунки.

7. Yarema

Yarema Початківець

Tiquan
    200

• Подобається Подобається x 2
  8. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    FasT +199 щойно закинув. :)

9. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Я напевно чогось не розумію, але який "в сраку" ноутбук в подарунок дітям з інтернату на свято Св. Миколая?
    Ви себе згадайте дітьми, в очікуванні цього свята, а саме головне ПОДАРУНКІВ - і то при тому, що у нас є батьки, що говорити тоді дітям з інтернату, до яких приїде фольцклуб з ноутом для директора і "трьома гуліверами на гривню" ...
    Може постіль, подушки, ковдри тре, знаю фірму, на якій ми купляли 25 комплектів, щоб діти-переселенці мали на чому спати.
    Переконаєте, скину кошти.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Вже стало традицією, що напередодні Миколая хтось завжди знайдеться такий, кого треба переконувати :)

Ну ок, але цього разу не буду багатослівним, просто відповім питанням в стилі запитуючого - які в сраку зручні дитячі подушки в інтернаті, якщо їх нема на чому облікувати, які в сраку дитячі подарунки, якщо інтернат навіть не може вийти в інтернет і заявити про свої потреби, які в сраку дитячі свята, якщо фотографії 300 дітей нема на чому роздрукувати і навіть на чому зберігати? Може хтось забув, що це сироти і в них немає батьків з сімейними альбомами?

Але не принципово - гроші ще надходять, поки це триває ще нічого не купуємо, тому можемо обговорити і інші ініціативи, особисто я не наполягаю. Єдине прохання - не розводити срач в стилі лебідь-рак-щука, коли в кожного є ідея і він тягне в свій бік, все таки справа колективна, тому пропонуйте альтернативу, адміни розглянуть, сподіваюся, до нас ще є якась довіра)

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я подарую свій старий комп для інтернату. Для вищеперелічених задач він підійде. Проблема що нема монітора.
    Але він дешевше коштує ніж ноут...
    Решту можете докупити по потребах самих дітей...

З.І. Мишку з клавою теж тре...

Останнє редагування: 17 гру 2014
  12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В отих Миколаях є одна проблема - далеко не завжди благодійники з"ясовують потребу конкретного закладу і везуть те, що вони собі уявляють за потребу. Солодощі, фрукти, ковдри, а потім то все псується і припадає пилюкою бо навозять або те, що вже понавозили з надлишком, або те, в чому і потреби не було. Ми ж не їдемо до дітей з ноутбуком. Ми їдемо до інтернату з ноутбуком, з"ясувавши перед тим, в чому є конкретна потреба. А дітям потрібні в першу чергу не гулівери чи ковдри, а увага і позитивні емоції, тому крім ноутбука ми плануєм, як і минулого року, "культурну програму". Я думаю, від пікніка на водоспаді і навіть від самої веселої поїздки туди на машинах з заносами на ручнику в них було значно більше приємних відчуттів, ніж від схаваного гулівера чи ще одної ковдри або подушки.

13. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Я минулого року оспорював машинку (посудомийну) якщо не помиляюсь, але дойшло до того, що пости мої видаляли. І знову того року дивуюсь . . .

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Давайте конкретні пропозиції, а ще краще беріть організацію на себе. Для чого оце ниття і обсирання чужої ініціативи? Я худєю з тих людей

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Агооов. Я подав пропозицію... Хтось проти, чи за?

16. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Спортивний інвентар (м’ячі, ігри, ракетки)
    Санки, велосипеди, можна розглянути самокати . . .

Щось таке що їм принесе радість.

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо вона сказала ноут, можливо малося на увазі, що потрібна мобільність чи на території закладу чи з собою носити. Комп прив"язаний до конкретного столу...

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    велосипедів, звісно, багато не накупиш, але все решта може бути. Є якась інфа по чому, скільки і де можна закупити?

19. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    якщо так сі стане, то мовте заздалегідь, в мене в селі (80-100 км від Львова) є мій робочий монітор LG. Стан на 4+, щоправда він не TFT, а ЕЛТ. Можу мотнутись привезти та подарувати.
    П/С/ але скажіть - так-так, ні-ні.... щоби марно не ганяти 200 км.

20. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    bass, якщо ти будеш волочити комп., то маякни, я приволочу монітор.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)