3200+500=3700 грн. Завтра планую дещо купити зі списку необхідного. Давайте також обговоримо дату поїздки, щоб заздалегідь попередити про наш приїзд. Пропоную їхати на наступну неділю 22 грудня, хто би міг поїхати власним транспортом?
Вчора був на закупах, купив частину зі списку в межах бюджету, працівники Епіцентру віднеслись із розумінням і зробили трохи знижку. Вибирав якісні предмети як для себе, щоб дітям було приємно користуватися. Планую ще докупити 2 баняки, знайшов на гуртівні то буде в межах 900 грн за 2 шт. Наразі в касі 3700-2765= 935 грн.
Теперво 300 Може що ще треба по посуді, то знаю що в нас на Зеленій є гуртівня посуду. Ціни х.з. бо не був. Але люди ходять туди. П/с/ Зелена, 147/2 на гуглмапс.
Привіт Роман. Якраз хотів тобі дзвонити. То біля твоєї роботи (я був там в суботу), було б добре якби ти зміг підійти до Емілії Василівни (вона казала тебе знає ) я перекинув би тобі гроші, треба в неї купити два баняки, бо я по часу не встигну, гуртівня до 17:30. Такі думаю будуть норм на 6.1 л.
@exalto а можна твій номер тел (можна в приват), привязаний до картки. я в Польщі, можу через TransferGo трошки перекинути.
Забрав вчора два баняки, подяка за допомогу Роману @diesel757 Витрачено 840 грн. В касі залишається: 2535 -840=1695, округлим 1700 грн. Щодо поїздки, на днях Орест @scirocco мав розмову з керівником дитячого будинку, і в цю неділю діти поїдуть автобусом до Львова в цирк, і можемо їм у Львові передати куплені нами товари, бо автомобілів наразі є 2-3, а цього замало. По залишку коштів, можна або докупити щось, або організувати літній пікнік з виїздом на водоспад для дітей.