Мобільні оператори - шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 20 лют 2012.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Знову істерика... Треба ж таку вдачу мати :) Піду я у садочок наїмся хробачків...
    перш ніж писати такі бздури, глянув би скільки переглядів у теми і скільки сторінок дописів. Було б нецікаво, сидів би ти сам в цій темі

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Істерика в доброму гуморі - це істерика? Йду правити вікіпедію :)

Не цікаво, бо кажуть, що такого не буває. А коли починається срач, ось тоді і к-ть переглядів зростає. Я не люблю двох речей - коли не вірять у реальні речі, яких самі може і ніколи не бачили, і коли на основі цього починають звинувачувати та на вогні спалювати. Тому в цій темі я більше нічого не пишу про хитрі штуки виманювання грошей київстаром, а, можливо, і іншими операторами, і тим більше не напишу, як з цим боротись. Школа коштує грошей. Кому треба консультації - пишіть у приват :)

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Робін гуд пішов у хащі Шервудського лісу), тепер шукайте його там). По темі на теперешній роботі робили 2 проекти автоматизації насосних станцій для водоканалів. Дуже відповідальна річ так от там використані картки КС і промислові модеми. Які виявились найдешевші по тарифу(а для державного підпр. це було головним критеріем) і едині здатні працьвати в полі там де нема лайфів і мтс. Не реклама а констатація факту що якщо все правильно налаштувати все працюе.

• Подобається Подобається x 1
  4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Розвели тут плач Ярославни на 23 сторінки про поганих операторів а ля Київстар чи МТС.
    Якщо б ви дійсно хотіли якось повпливати на ситуацію з вашими номерами, то існують 2 установи, то прокуратура і НКРЗІ. Можна там накатати скарги на операторів, але сумніваюся, що там їх приймуть, бо у вас немає жодного договору.

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    - пост №121

-пост № 224.

Хлопці, ви хоч читайте ту тему, яку критикуєте, бо жарт, повторений вдруге - вже не жарт.

Дивно читати дописи тих, хто захищає Київстар, котрий грабує ЧУЖІ гроші, а звинувачує людей, які хочуть за ВЛАСНІ гроші мати відповідні послуги. Дуже дивно!

6. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    А я бачу ви любите товкти воду вступі)))))))). І знов те саме крадуть і все ото біда.

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ой біда-біда, та зробіть вже щось з тим ненависним оператором(хоча б відмовтесь від його послуг), а не скигліть

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дякую за підтримку.

Ніхто тут не плакався і не скиглив, а пробував та старався донести до нормальних людей методи, як не зробити помилок, які вже були зроблені іншими людьми при користуванні мобільним зв'язком, в першу чергу завдяки оператору київстар.

Тема була створена з метою, щоб допомогти іншим не вступати в гімнокалюжі, які понарозставляв київстар для своїх користувачів. Те, що в нашій країні знайдеться тисяча бездарів на одного проповідника - це навіть немає про що говорити наскільки це правда. Ні в якому разі не проводжу аналогії із собою, бо просто хотів поділитися наболівшим та реальними історіями при користуванні послугами мобільних операторів зокрема, та, в першу чергу, київстару. Але і на собі відчув та зрозумів, що не для наших людей благі наміри. Зацьковані спочатку совдепією, а потім 20-ти річним беззаконням та бандитизмом, а також ледветелеебобаченням, наші люди готові зжерти будь-кого, хто починає виступати проти їх способу життя...

Також хотілось почути реальні поради, як можна приструнити монополіста в нашій державі, можливо хтось мав позитивний досвід боротьби. Можливо, хтось мав такі самі ситуації, а це вже значить, що відбувається організований грабіж, що тягне за собою більшу відповідальність. Впевнений, що так і є, судячи по ситуаціям з моїми знайомими. Але коло їх не таке велике, щоб робити якісь масштабні висновки. Тому і думав, що де де, а тут на форумі серед одноклубників точно знайду однодумців. Та не так сталося, як гадалося.

Вважаю, що "завдяки" двом-трьом людям, які НЕ ведуть мудрий діалог, а лише закидають обсирально-рекламними словами всі мої повідомлення, подальше продовження цієї теми не є для мене ні можливим, ні приємним ні, як бачу, корисним для інших. Хоча ще раз наголошую - кому потрібні якісь поради, звертайтесь у приват. На черзі був розгляд всіх "переваг" гімнопослуги "домашній інтернет", але...

Спеціально знову для тугоглухих повторюю - не так просто відмовитись від номерів телефонів, якими користуєшся 5-12 років. Все вирішить закон про збереження номера, який ніяк не приймуть і не факт, що приймуть. Посудіть самі - якщо навіть на автомобільному форумі у вітці "всяке" київстар тут як тут і замість наведення пояснень, чому були вкрадені гроші та де на сайті київстару зазначено термін "паралельні сесії", лише веде і надалі свою агресивну боротьбу проти маленького українця, то що говорити про боротьбу, яку він веде проти прийняття такого закону. Та я першим перейду навіть на МТС, як тільки но мені залишать мої номери.

Отож, київстарівці, квакайте далі в своєму болоті. А коли київстар прикрутить хвости і вашим мобільним рахункам, не пишіть тут нічого, бо це буде виглядати надсмішно. А таки прикрутить, питання не такого вже далекого майбутнього. І всі Ваші хвалебні відгуки ламаного гроша не будуть вартувати. Вони і зараз нічого не вартують. Тож і так ясно, що у Вас пряма зацікавленість рвати на собі волосся, лиш би витягнути київстар з болота, яке його засмоктує. Дивіться, щоб і Вас туди не затягнуло, бо київстар вже ніщо не витягне звідти з таким відношенням до нехай буде вузького кола своїх клієнтів.

Знаєте, дивує, чому всі інші користувачі, які читали цю тему, а вона має більше 10 тис. переглядів, лише спостерігали битву маленької людини проти представників монополістів. Хоча ні, не в нашій країні таке може дивувати. Мовчіть і далі, поки Вас будуть розводити, як останніх лохів.

Прохання до адмінів припинити подальші обговорення по темі та закрити її, щоб ця тема не перетворилася у рекламну кампанію київстару. Адже правильно подана антиреклама нерідко краще працює за рекламу. Я цього аж ніяк не бажаю, бо реально люди були обкрадені київстаром.

А те, що у спосіб, який суперечить здоровому глузду, хочуть виставити мене таким собі посміховиськом, щоб в якнайшвидший спосіб применшити значення моїх слів, лише зайво підтверджує мою правоту та правильний напрям, у якому потрібно рити і копати далі той київстар. Але не на цьому форумі, на превеликий жаль.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    це ти коли придумав?
    знову бр... неправда, перечитай тему ще раз. Сам висловлювався тут в чомусь підтримуючи тебе, в чомусь не погоджуючись, в чомусь ця тема дала поштовх задуматися, в чомусь розібратися... Ну, не б"ємо ми тобі поклони на знак вдячності,що ти таку тему відкрив, але то не значить, що тема безглузда
    відкриваючи будь-яку тему на форумі, не можна сподіватися на суцільний одобрямс. Завжди треба бути готовим до того, що на світі існують люди, які мають іншу точку зору. Може помилкову, може усвідомлену, але іншу. І в тому нема жодної трагедії та незручності. І не можна незгоду, чи сумніви називати "обсиранням"
    звідки стільки агресії, чоловіче? Позитивнішим треба бути, і люди потягнуться :)
    На якій підставі? Ну як дитина мала, їй Богу

10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Так, я той інший користувач. Переглядаю регулярно. Колись мав Київстар (Ace чи то Base) - трохи покористувався - продав! (Тоді ще сама картка трохи коштувала.) Не було вигідно. Зараз маю МТС і щасливий! У мене був дом. інтернет Білайн. Коли він став Київстар - я йому сказав "Давай, до побачення!" І перейшов на Airbites. І щасливий! А номер то фігня! Ну стане новий, і що? Всім по смс чи по дзвінку "Ось мій новий номер". Кому треба - і так Вас знайдуть. Зате спокій на решту життя.
    Знаєте, коли ви граєте в карти з шулером - виграти неможливо, і примусити його грати чесно теж. Коли миєте унітаз в білих рукавичках - їх неможливо не забруднити і т.д. Все в нашому житті питання вибору, правильного чи ні.
    Кожен робить його для себе сам!

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Залатиє слава Юрій Венедиктович!!!)))

12. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    З приводу жарту про "плач Ярославни" то вибачайте, десь пропустив повз очі.
    Але суть така: Наші люди(користувачі моб телефону, інтернету) вже дуже розбалувані засиллям і одних і других операторів і, відповідно, низькими тарифами, деколи меншими ніж економічно обгрунтовані. Але ситуація в країні міняється і тому і приходиться міняти концепцію ведення бізнесу і міняти (збільшувати) тарифи. А наші люди тоді починають кричати що грабують, бо підняли ціни.

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Колєго! Забери свої слова назад! Ти чудово знаєш, яка собівартість однієї хвилини мобільного зв"язку. Вона в сотні (якщо не в тисячі) разів нижча від найнижчого тарифу будь-якого вітчизняного оператора. І не малюй з наших мобільних монстрів білих ягнят, бо вони ними не є. Я з Німеції до України з мобільного дзвоню по 7 євроцентів за хвилину. Без ПДВ, без збору в пенсійний фонд і без плати за з"єднання. А безкоштовний вай-фай тут просто посеред міста! Як і в Варшаві, до речі. Звичайно, німецький оператор настільки любить людей, що працює собі на збитки.

Чому метою цієї теми раптом стало визначити хто білий і пухнастий, а хто гімнюк? Як я розумію, тема була створена, щоби попередити один одного про милі і не конче пастки, які готують нам усі наші рідні київстари з мтс-ами і лайфами разом взяті.
    Замахав NickWolf? То зічте його! Але нашо тут починати розвішувати ярлики? Я не вважаю, що це нормально, коли оператор кардинально підвищує ціни, але навіть не каже, кому він це зробить, а так собі засяде за корчиком, йде користувач - цик його - мій!

Курче! Шляк трафляє наглий, як читаєш: не подобається - зміни оператора... Так, то є нормальний шлях і найдієвіший метод у цивілізованому світі. Але на якого оператора змінити в Україні? Якщо ті троє - монополісти і засіли на нашому ринку так, що навіть якби хотів прийти четвертий з більш-менш людськими тарифами, то місця на тій лавочці просто нема, бо ті троє так запливли жиром, що вже й самі там не поміщаються.
    Кінчайте, хлопці! Той "добрий" пан добрий до вас до пори - до часу. І ви їсте недоїдки з його стола до того моменту, доки не наздоптали його улюблений мізуль.

14. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Якщо я когось образив особисто своїми дописами, то напишіть менні в ПП я привселюдно перед цією особою вибачуся.

Але з приводу того що люди розбалувані, то надам ще один агрумент(але здається за нього говорив):
    В україні можна підключити інтернет від того же КС приблизно 80 грн за 100 Мбіт безлімітного інтернету (10 американських доларів). Знайомий живе в Ню Йорку, то там платить за 4 Мбіт 40 доларів =320 грн. Обладнання однакове і тут і там. І собівартість трафіку однакова. А ціни різні.

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    бо різна вартість людей, які обслуговують ту всю інфраструктуру

16. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    бо різна вартість людей, які обслуговують ту всю інфраструктуру

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Тоді давайте вже будемо порівнювати згідно законів бухгалтерії! Бо порівнюються не ціни (то коштує 10, а то - 40!), а порівнюється купівельна спроможність користувача, тобто, скільки таких-от трафіків може користувач купити на свою місячну зарплату. І що вийде?
    Тут, в Українському клюбі пляшка вайсбіру коштує 2 євро, і всі приходять на пиво, бо дуже дешево. Чи багато би було клієнтів в Україні на пиво по 22 грн. за пляшку?

Друга справа - якість тих послуг. Я в Україні батькам підключила ОГО! Так то справжнє ого! Ще ні разу не було заявленого трафіку, яким вони "підчіпають" клієнтів. А Ти, друже, пишеш, що обладнання таке ж і все решта?

Про що ми взагалі говоримо? Надавач послуг хоче отримати за них європейські (або світові) ціни, а якість тих послуг - як сі вдась?

18. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    До
    Підійдем до питання з іншого боку, для порівняння боку укртелекому.
    Є атс тут у Львові і така ж сама в Ню Йорку. До них підключені однакові ДСЛАМ (пристрій, який є частиною АТС, до якою підключаються клієнтські АДСЛ модеми), наприклад на 24 клієнтські порти. Ціна такого пристрою 2000 доларів. Так от головне питання: За скільки часу такий пристрій окупиться в Україні і за який час він окупиться в США? Думаю що різниця буде відчутна.
    Тому і оператори починають економити на вхідних каналах, на обладнанні і так далі.

Ще раз хочу сказати, що я не захищаю операторів мобільного зв’язку, а просто хочу донести іншу точку зору, яко оператора зв’язку.

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    От Ти й сам відповів на своє питання: а ЗАПЛАТИТИ ЗА ВСЕ МУСИТЬ КОРИСТУВАЧ.

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а хто ж ще? це ж не благодійна організація

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)