Мобільні оператори - шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 20 лют 2012.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Саме так!
    І якість послуг також інша, здогадайтеся де?
    Недай Бог там не буде заявленого трафіку... що там почнеться... а у нас?

Тема була створена не для реклами чи обсирання інших користувачів, а для ПОПЕРЕДЖЕННЯ про можливі халепи у різних операторів (не тільки КС).

Я зі свого боку хочу попросити п.Миколу вибачення за інших (явних прихильників чи то працівників моб. операторв, не розумію таких -ви що власники???), і попросити не закидати тему - вона дуже корисна для мене.

2. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Якщо це малося на увазі мене, то я ніколи не працював і зараз не працюю на жодного мобільного оператора. І не є їхнім захисником.
    А якщо ви вважає, що я захищаю операторів звязку, просто пояснюючи причини цих явищ, тоді можете дальше кричати шо вас надурили, але без мене. Дякую.

Останнє редагування: 12 лют 2013
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Совковий підхід - хто не з нами, той проти нас! Якшо висловив сумнів, значить ти київстарівський троль :)

Чого не може бути просто тема з різними точками зору, різним досвідом? Мені корисні як деякі дописи Ніквульфа, так і роз"яснення Холубтса і Фаста.

Блін, народ, вам шо, вчора тільки інтернет підключили? Тут завжди так було і так буде :) Зона свободи слова, скільки людей, стільки думок.

• Подобається Подобається x 1
  4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    То скоріше мене та Шпуганіча. ))))
    Але я на то не зважаю... людина яка не бачить та не визнає своїх помилок і не сприймає критику - приреченна на провал.
    Соррі за оффтоп...

А що ти хочеш, якщо так вчили із пеленок, якщо людина виросла у цей час і тим паче не з тих хто змінює свою думку (і не важливо що думають та які аргументи інших). Таке буває... Я без конкретики, просто таке спостереження на практиці у людей віку 40+. ))

5. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Ну та якщо я правильно користуюсь послугами і немаю проблем з трафіком і тарифікацією, то мені треба чекати скоро монстр прийде по мене, завдяки Чортопхай і п.Миколі, які вперто стверджують що він так чигає над моїм рахунком. А якщо я висловлюю свою думку на рахунок криворукості і неуважності абонентів то я і є Київстар. І десь там за морем кінь за грайцар, там не крадуть не обдурюють і не наживаються на інших заради своїх інтересів, не смішіть мене. Я не думаю що там менше людей які не задоволені. Тому давайте не жити примарними ілюзіями що там все так добре. Перейдіть на контракт і тоді зможете щось вимагати, а так ніхто нікому нічого не винен, ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУ ВИ ПОГОДИЛИСЬ ЗІ ВСІМА УМОВАМИ АКТИВУВАВШИ СТАРТОВИЙ ПАКЕТ!!!!!!!!.

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я на контракті КС 9 років, і викрадання коштів було зауважено в перший же місяць користування... я тут про це згадував десь вище. Так що тут не неуважні люди описують проблеми, а саме такі кому не байдуже куди поділася хоча б одна гривня з їхнього рахунку! І не потрібно тут писати що ти один такий от впевнений що в тебе не крадуть...якщо так я за тебе радий, і вважаю саме твою ситуацію вийнятком, а не правилом.

7. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Почнем з того ШАНОВНИЙ що я Вам не тикав і Ви мені не тикайте!

Зі свого боку скажу, що на самому початку підключення до КС мав з ними конфлікт, за незаконне списання коштів з рахунку (просто дзвонив мало і легко було перевірити баланс), так от пішов я у центр обслуговування на Валовій і їм накатав заяву з проханням поставити підпис на заяві і роздруківці моїх розмов за місяць (доречі платна), а на питання "нащо?" - сказав що подаю в суд за ті 2 грн.15 коп ("за родіну абідна", якщо вони так з кожного стягують), на моральне відшкодування, і засідання з присутності масмедіа... Так от, повернули ті кошти, і я був здивований коли виграв годинник на черговій акції від тих "що думають про нас".

Так за що зняли кошти?!

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Починається тикати/викати

Та ми тут всі тикаєм. У нас тут братство хамів. Так прийнято вже 7 років :D

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Ще один обкрадений зголосився)))).

10. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Нізащо - так ні довели що зняті кошти правильно. зато Був проведений черговий конкурс де я негайно виграв "дорогий" приз і був дзвінок від керіництва КС з проханням не роздмухувати справу...

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А Київстар (чи хтось із його корєшів) не зобов"язаний дотримуватися умов? Яке право він має переводити абонента на контракт без його на це згоди?

Здається, почався гнилий базар.

12. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

А фактор помилки, чого зразу стверджувати що вкрали, перевірили визнали, вибачились, годинник подарували. В чому проблема?

13. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

До чого тут перехід на контракт?

14. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Я мав на увазі умови послуги, і плату за неї.

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ні - форум тре курити! Повністю, щоб вставило, а не пастися одній темі ;) І якщо далі будеш не читавши комусь ставити мінус в репутації, то... гадаю, тебе, принаймні, заставлять все таки повністю форум читати.

Та нема проблеми, як бачиш я тоді погодився на їх вибачення. Просто розказую про цей випадок - хай інші не будуть байдужими та інколи перевірябють фактури, хоча зара вже роздруківки не надходять на пошту як колись... ІМХО - така "помилка" була не лише зі мною.

16. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Для тих, хто не читає теми, але дописує в ній - я вже розповідала, що КС ДВІЧІ без моєї згоди перевів мене на контракт і зняв за це гроші з мого рахунку.

КС самовільно змінив тарифний план (на який абонент не погоджувався), захотів надавати послуги, яких абонент не замовляв, і почав знімати за них оплату.

18. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Так там так і написано оператор залишає за собою міняти право послуг і акцій які він надає, Вибачте без Вашої згоди, ну не вигідні Ви як абонент от і треба щось з Вами робити. А що до переходу на контракт я так і не зрозумів зараз пошукаю на форумі. Але підчас переходу Вам видається нова сім карта контрактного абонента і ви підписуєте додаткову угоду з Вашим прізвищем імям і копією паспорта, як це зробили без Вашої згоди я не уявляю.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ти явно щось плутаєш :) Може хтось з твоїм паспортом уклав контракт з київстаром? Тоді це вже цілий детектив. Я б на твому місці писав заяву в міліцію, бо той хто це зробив може ше й кредитів на тебе набрати :)

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    :nea:
    Не плутаю. КС двічі повідомив мене про те, що мій тарифний план змінено і віднині я буду платити ... грн. ЩОДНЯ. Препейд - це коли абонент використовує ті кошти, на які він поповнив свою картку. Якщо ж є ситуація, коли абонент ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ вносити визначену суму грошей (користується він послугами чи ні) щодня чи щомісяця, то це - контракт, хоча ОФІЦІЙНО КС цього не називає контрактом.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)