Мобільні оператори - шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 20 лют 2012.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Про що і мова. Коли терміново треба подзвонити, не чекаєш що там до кінця скаже оператор, а починаєш шукати де б пошвидше поповнити. Навіщо такий сервіс не розумію. Невже зовсім так погано в київстарі? Виганяють всіх клієнтів. Шкода...

А тепер нова радість. Один з телефонів маю на тарифі з абонплатою.
    В п'ятницю було 86 коп., бо тоді зранку зняло чергову абонплату і нарахувало хвилини. Я писав про це вище. Сьогдні включаю цей телефон зранку і бачу - на рахунку 0 грн. 00 коп. Нараховано якби пакетні хвилини, але дзвонити не дає. Ну добре, поповнюю цей номер на 19 грн. (цього достатньо з понеділка по п'ятницю, бо у вихідні не користуюсь цим телефоном), а мені каже, що цього замало. Треба поповнити так, щоб на рахунку було мінімум 40 грн., бо бачте стан рахунку було доведено до нуля. Ким же, по-перше, питається, доведено цей стан до нуля? А по-друге, навіщо знімати тоді 86 коп., якби нараховувати тарифні хвилини, але все одно не давати дзвонити, чекаючи аж 40 грн. на рахунок. Це вже якісь взагалі стагнації почалися в київстарі...

В п'ятницю було 86 коп. на кінець дня. Ніколи раніше не знімало абонплату, якщо не було на неї достатньо коштів, і, звісно не нараховувало хвилин. На цьому телефоні абонплата 3,75 (3,72 якщо до копійки точно). Тепер же київстар добиває своїх клієнтів, бо навіть ті нещасні 86 коп. зняв, якби вроді нарахував пакетні хвилини, але дзвонити не дає і вимагає довести стан рахунку мінімум до 40 грн. Додзвонитись до оператора неможливо - технічні проблеми і баста. Ще й страшно поповнювати далі, бо каже, що зараз можливі збої як при відображенні стану рахунку, так і при його поповненні, і їх працівники роблять все можливе, щоб відлагодити роботу.

Навіщо такий оператор. Думаю, пора точно зайнятися заміною більшості номерів київстару на іншого оператора. Якби МТС мав офіс НЕ в центрі міста, давно б замінив.

Так що будьте обережні з київстаром, не доводьте стан рахунку менше 3-5 грн., а то і Вас змусять поповнювати відразу на 40 грн. мінімум.

2. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    А чим погано що офіс МТС в центрі?Хіба що зі сторони паркування авто.А на рахунок блокування номера,то перебір однозначно.

3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Маю тепер трохи спокій - два тиждні як перейшов на "Легкий". За цей період зговорив близько 2-ох гривень. Дуже себе дзвінками не обмежив, просто тепер не дзвоню просто потеревенити - лише по ділу. Як треба потеревенити - беру в дружини або в родичів телефон, в них інші тарифні плани і їм це підходить бо вони люблять поговорити. От лише всередині є очікування що КС і тут халяву рано чи пізно обріже )), але гріє що за цей же час на попередньому тарифному плані попав би на 30 грн.

4. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    не так давно в мене рахунок в мінуси зайшов через абонплату. Гроші знімалися в мінус, а хвилини і мегабайти нараховувалися. Це взгалі маразм. В знайомих перепитував з діджусом, ні вкого в мінус ніколи не заходило. Таких новацій не зміг пояснити оператор

Останнє редагування: 18 лют 2013
  5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    колись коли мені треба було інет і платити за нього не хотілось, робилось простіше. тоді стартові роздавались на халяву або й кошували по 10-20грн.
    схема така. активовуєш пакет, настроюєш точку доступу і юзаєш інет на самому стандартному тарифі. нарахування іде не одразу і інтернет також не одразу відрізає. в результаті виходило навіть в -100грн залісти. коли блочить інет - викидаєш стартовий, ставиш наступну картку і агонь. і так до кінця. ніяких наїздів по імей не було)))

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    В мене є проблемка- мені перекинули гроші (сума невелика але все ж таки), з терміналу на мій робочий київстар бізнес-60. Перепутали з поповненням коротче кажучи.
    Ці гроші якось можна перекинути на нормальний номер київстар передплаченого звязку ? Хтось знає?

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    І кому ти збираєшся перекидати? Собі на інший номер? Уточни, бо не зрозумів.

8. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Виглядає так, ніби собі на інший номер. Але, якщо не помиляюся, то з контракту гроші не пепедаються.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    так,собі на нормальний номер.
    погано(

10. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Не можна. Лише на контракт і то в межах одного договору. ((

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Залишається одне - писати заяву до КС, мовляв, так і так, люди помилково поповнили, що тепер зробити? Якщо дадуть відповідь, що нічого не можуть зробити, то вимагати, щоби дали офіційне пояснення, куди пішли ті гроші, які КС незаконно присвоїв.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    [OFF]недавно поповнював мамі рахунок через інтернет, і в номері замість 096 набрав код 097, відповідно 50 грн пішло на чужий номер. Коли опам"ятався, написав СМС на той номер з проханням перевести гроші на правильний. Перевели :)[/OFF]

13. WANTED

WANTED Місцевий

Бо є таки совісні люди, не раз чув, що віддавали гроші.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А ще буває, що кинуть таку саму СМС-ку, що мол Ваш рахунок поповнено на ХХ грн. А потім інша СМСка за пару хвилин - вибачте, помилився з номером, перекиньте на такий-то номер ХХ грн. І добре, що в мене тоді на рахунку було менше ХХ грн. Я почав дивитися, звідки ж то перша СМС-ка прийшла і був здивований, що це з інтернету СМС (777), а не від київстар. І хоч це було давно, але наукою було хорошою. Тут вже дійсно винен лише користувач, який необачно може віддати свої гроші з рахунку. Схема стара як світ, і зараз її перестали використовувати, бо київстару це невигідно. Йому вигідно, коли ті гроші крадуть контент-провайдери. Але колись багато людей попадалося. І якби я мав тоді на рахунку більше ХХ грн., так само би, не задумуючись, перевів би ту суму. А виявилось, що це злодії. Я подзвонив до оператора, і про вказаний в СМС номер сказали, що візьмуть його на контроль.

До речі, з контент-провайдерами подібна ситуація і в Росії. В них навіть ще гірше, бо там існує до всього іншого ще й роумінг між містами. Нехай один і той самий оператор, але коли ти в іншому місті, то маєш платити ще й за роумінг. Так що нас ще і таке може очікувати :) Хоча в МТС-Росія є, до прикладу, безкоштовна опція для відключення відправки СМСок контент-провайдерам. Правда, її ніде не афішують, але така вимога тамтешнього антимонопольного комітету. Ось це те, чого так бракує нашим мобільним операторам. І ніколи не буде, поки існують люди, які готові захищати монополістів грудьми і, мабуть, всіма іншими частинами тіла. Питається, а де наш антимонопольний орган? Щось він замало хабарів отримує... А ще по статистиці, на контентах мобільний оператор має більше доходів, чим на розмовах. Так що скоро взагалі мобільні стануть лише для ковзання по інтернет-ресурсах з безліччю пулапок для автоматичної відправки СМС-ок контент-провайдерам-шахраям. А дзвонити? Дзвонити є стаціонарні телефони. Тому не вірте тим, хто каже, що ера дикого капіталізму в Україні (і в Росії) вже минула. Вона буде ще мінімум років зі 100 з такими настроями користувачів і політикою партії "покращення".

Всюди треба бути обережним з тими мобільними, щоб не потрапити на гроші. Мобільні оператори грабують гірше, чим міліція. Ось я вирішив не тримати на мобільних рахунах великі суми, так київстар і тут мене обхитрив - якщо на рахунку менше 2-х грн., починає вимагати поповнити і не дає дзвонити.

А з обнуленням рахунку номера на абонплаті, про що писав вище, дозвонився я лише сьогодні до оператора. Пояснення - вони зняли лише 86 коп. і мол надали мені бонусні хвилини, але щоб ними скористатися, треба рахунок поповнити аж до 40 грн., бо він бачте в нуль був заведений. Кажу ви ж і завели його в нуль примусово - мовчить зараза. Ну що тут робити? І цей номер викину, і інші два, а що ще робити? І його вилікують, і його...

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Адміни, чи можна тут в темі дати кільканадцять лінків на російськи ресурси, щоб одноклубники знали, що чекає українських користувачів мобільного зв'язку в недалекому ой якому близькому майбутньому? Якщо, звісно, не почати вже саме зараз боротися з надавачами мобільних послуг, а і далі стояти осторонь або й грудьми на їх захист?

В принципі, кожен бажаючий на запит "контент-провайдер" може і сам знайти безліч реальних історій від користувачів, а навіть і в деталях письмові перемовини про методи обману, які ведуться між менеджерами операторів мобільного зв'язку та контент-шахраїв, після яких мої розповіді будуть здаватися лише простою дитячою острашкою навіть не на ніч, а перед денним сном для дітей молодшого дошкільного віку.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    кільканадцять лінків, я думаю, ніхто читати не буде :) Якщо вже ти їх прочитав, то тут можна процитувати найцікавіше. Хоча, якщо без цього ніяк не обійтися, то давай свої лінки, форум стерпить

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ну не то не, навіщо, щоб форум терпів. Та й дійсно, кому цікаво, той завжди може це в пошуку знайти. Тема про шахрайства мобільних операторів, і особливо контент-провайдерів з їхніми апгрейдами опери, гаряча далі нікуди. Лише вартує ввести перші правильні слова для пошуку.

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Фокус від киїістару - заблоковано вихідні дзвінки.... поки не поповниш на 40 грн.... Раніше такого не було.... Чим дальше тим більше дров

19. WANTED

WANTED Місцевий

Це не тільки вихідні дзвінки, а ще і заборона зміни акцій, переходу на інші тарифи...
    Скоро вже будуть і вхідні блокувати...

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Юра, буквально пару повідомлень вище писав про це. Дзвониш мурмирді на 466 і коли вгадаєш послідовність коду до неї, то слізно матюкаєш її щоб відключила це попередження. Але коли вже в нуль рахунок, то це все, навіть неслізні мати не допомагають. Я викинув вже два номери київстару, перейшов на лайф. Інтернет ловить всюди, де я буваю і це головне для мене. Залишиться перейти основним номером і епоха київстару для мене закінчиться.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)