Мобільні оператори - шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 20 лют 2012.

1. LazerMan

LazerMan Новачок

фольксваген туарег, 2009 года
    та все они мошенники, сперва привлекают ценами, а потом такие тарифы лупят

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Тиждень на лайфі на основному телефоні - політ норм. Серед особливостей - дуже повільний інтернет. Якщо хочеться швидше, потрібно за окрему плату підключати EDGE. Мені відразу лайф подарував 100 Мб на 7 днів швидкого інтернету, але підключити послугу коштує грошей. На сайті так заплутано написано, що неясна кінцева ціна. Чи то 3 грн. в місяць до тих 16 грн. чи то 1,7 в місяць + 0,001 грн. за кожен швидкий мегабайт. Але якість зв'язку для розмов і сам інтернет покращилась в рази. І в центрі інтернет норм є, і зв'язок також, і на околицях. Побачу що робиться за містом - відпишу.

Також почали капати бонуси на рахунок, вже 3,21 грн. невідомо за що. Вроді вхідних не було, більше я дзвонив. Не поповнював. Але особливість тих бонусів, що на інші мережі СМС відсилав - не знімає бонуси, знімає основний рахунок. На інші мережі дзвонив - не знімає так само ті бонуси. Якщо аналогія з київстаром, так на лайф дзвінки безкоштовно, тобто і там бонуси ті не знімає. Поки що неясно.

Вразило, ну дуже вже вразило до того всього і так дуже приємно знаєте що? Нарахування 50 мегабайт щодоби відбувається в 0.00 і займає в лайфа це діло ... пів мікросекунди. Тобто якщо на київстарі на тарифі "Бомба" можна було посивіти, поки вони з 0.00 до 3.00 нарахують тих нещасних спочатку 5, а тепер 10 Мб, а за цей час знімуть з тебе 2-3 грн. за користування інтернетом без пакету, то лайф це робить миттєво. І ніяких 2-3 позорних грн., як це робить київстар, не знімає!

А ще я був дуже вражений, як і оператор лайф, коли запитав її за поняття "паралельні сесії". Довго вона бігала виясняла що це таке, і, насамкінець, запевнила, що вона таки не розуміє про що мова, бо такого в них ніхто ні не чув, ні не знає. Так, як я і думав, що київстар таки добре тойво своїх користувачів. Не вірячи такому щастю, я зайшов в аську, паралельно в опері відкрив дві сторінки, а ще на вдачу запустив навігатор і, о чудо, як знімало лише мегабайти, не чіпаючи основний рахунок, так і далі знімало. А київстар нехай розводить далі всіх наївних на паралельні сесії. Тільки номер шкода київстарівський ніяк не перевести на лайф. Може приймуть той закон ще...

3. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    Маю звичку дуже часто міняти номера (на роботі дуже зай...ть), незважаючи навіть на те, що телефон на дві сім карти два тижні тому викинув київстар єдина країна і придбав діджус квартал! Отож маю одну лайф, одну діджус, і ніяк не можу зрозуміти чо так дешево (маю на увазі діджус) на дзвінки київстар, діджус і білайн безкоштовно лише 37 коп абонплата в день, де подвог не можу розібратись???

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Чому відразу підвох? Якщо неважливо, щоб твій номер зберігався у знайомих чи друзів, а є ж і такі, хто не бере трубки з невідомих номерів, то це цілком нормальний варіант. Хоча:
    1) тариф лише для нових абонентів;
    2) те ж саме тупе нарахування мегабайт з 0 до 3 ночі, а за той час, якщо хочеш бути постійно в інтернеті, зніматимуть гроші;
    3) абонплата сьогодні 0,35, а завтра?

Тариф створено, в першу чергу, для переманювання абонентів з інших мереж, бо були якісь акції, що можна було стартовий пакет отримати безкоштовно, до прикладу так:
    http://djuice.ua/ru/services/others/simonline.html

Всі інші "плюси" стандартні для київстару - якщо стан рахунку менше... вже навіть зараз страшно сказати скільки, останній раз було менше двох абонплат, а для мене на одному з телефонів це більше 7,50 грн...., то дзвонити дає після довгого нудного голосового попередження. Якщо менше однієї абонплати - обнулить і не дасть дзвонити, поки не поповниш на 40 грн. чи більше. А вірити умовам, які написано на сайті київстару, щось мені вже не хочеться, що там можна рахунок до 0,01 грн. тримати, а потім поповнити на менше чим 40 грн.

Самий головний "плюс" київстару - розфифровка витрат у системі мій київстар. Всі розшифровки - за попередні місяці. Але ж піди згадай, що там було місяць тому, а тим більше спробуй довести, що тебе обманули. Та й головного там ніколи не напишуть - стан рахунку за конкретний день чи навіть нехай на початок місяця і на кінець, що може бути відправною точкою для перевірки правильності нарахувань.

В лайфі у розшифровку не включають лише останню добу, чого цілком достатньо для перевірки балансу та витрат. Ось в 0:15 зайшов, і сьогоднішні (вже вчорашні) витрати як на долоні :)

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    "Альо квартал" ? хітов собі купувати, почитав брошурку і посивів, там настільки невигідно, що я абсолютно збився з тої думки.

тож тримай мене в курсі. бо вже давно хочу перейти на джус/київ

стосовно теми:
    поміняв телефон, не мав інет настройок, тож щоб не чекати автоматичної розсилки - подзвонив оператору (живій людині, не роботу). користуючись нагодою поскаржився на якість зв'язку в центрі міста. За проханням оператора, заповнив заяву (хвилини дві у мене то зайняло). мені подякували і сказали, що зі мною звяжуться. (ну це ясне діло - у оператора шаблон такий. + хочу наголосити, що ЗАВЖДИ вічливий з оператором, ЗАВЖДИ бажаю хорошого дня і дякую за допомогу). І знаєте що ? через тиждень-два мені подзвонили, поцікавились чи зручно мені розмовляти і повідомили, що проблему усунено чи я це помітив і чи є у мене ще якісь нарікання.
    + не роблю з Лайфа якогось супер-пупер оператора і він зовсім не святий. але я ніразу не помічав, щоб з мене зняли лишні кошти (а я студент і вираовую все до копійки, тимпаче, коли на рахунку максимум 15 грн - все рахується просто.).

ось. піс піпл

6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    для сохранения номера в киевсраре перешел на тариф "привет,весь мир "- там звонить дорого , но нет абонплаты и обязательных пополнений . стоит только на прием ( все таки номер у меня 12 лет)

7. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    То нічого, вони скоро і це вичислять і також абонплату введуть. То так як було з "днем спілкуваннь", надзвичайно вигідна була пропозиція, багато нею користувались, аж доки не підняли ціну і примусово перевели всіх на цю довбану абонплату.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    [OFF]
    раніше думав, що це обов'язкова фішка програмулі. поставив, заліз в настройки і ОХОСПАДІ!!! там є галочка, котра знімає цю лабуду. Люди-браття, виключіть цю стрічку тапатолку. Вона дезорієнтує. + ми всерівно знаємо, що у нас на форумі люблять хороші телефони. ДЯКУЮ :)[/OFF]

То як, альо квартал таки вигідний ? чи з підводним камінням теж ?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це важливо. Коли в написаному багато помилок і відсутні розділові знаки то цей підпис дає зрозуміти що в автора не низький айкью а просто грубі пальці

sent from my Galaxy SIII

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Підтримую, плюс ще слова автоматично заміняє при наборі.

Альо квартал по ходу зараз самий вигідний, бо там реально тільки 37 копійок і більше нема ніяких платежів, ще можна підключити інтернет, кому це потрібно(50 мб щодня, все що більше 50 мб на день, то по заниженій швидкості буде йти, вартість 1 грн в день), але так, як і на всіх тарифах там потрібно ретельно слідкувати за хвилинами, бо після їх закінчення розмови стають надзвичайно дорогі і рахунок закінчується надзвичайно швидко.

11. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    Вигідний, але тільки якщо ти звонеш на білайн, київстар і діджус (безкоштовно), а на другі оператори 1 грн/хв.

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Яка ж вигода, коли треба поповнювати щомісяця на 40 грн., а то й раніше. Я зараз більше 20 грн. в місяць на номер не віддаю і все. І нехай вішаються ті жадні київстарівці.

Про користування лайфом - побачив, що швидше мобільний сідає, мабуть слабший сигнал вишок. Але зв'язок нормальний що в місті, що по звичайній не міжнародній трасі. Ще залишилось в лісі десь спробувати, але то вже таке. Колись була гірша ситуація з якістю зв'язку на лайфі, зараз приємно вражений.

13. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    Абонплата 37 коп./день без обовязкового поповнення кожного місяця ( для прикладу навіть одноразове поповнення на 80 грн має хватити на 7 місяців розмов по київстару, діджусу і білайну, але без інтернету, без смс і без дзвінків на другі оператори, це якщо я правильно розібрався, і без всяких там "сюрпризів"). Правда на день дається обмежена кількість тих безкоштовних хвилин, не памятаю скільки. Особисто від себе скажу, що якщо дзвонити на другі оператори, то цей тариф повна лажа (1грн./хв), тому у мене телефон на дві сім карти діджус vs life.
    Якщо випливе щось нове, то напишу

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    А вам не здається дивним що Альо квартал підключається тільки на новий номер - не можна перейти з київстарівського чи діджусовського (хоча між ними міняти тарифні плани можна міняти до посиніння)? Я гадаю це зроблено спеціально, щоб не зіпсувати собі статистику з масовим відтоком абонентів (багато знайомих людей як мінімум купили собі лайф як другу карточку в дуос, а деякі повністю перейшли на лайф). От хитрюгі )
    Та й з тим Альо квартал буде як і з іншими "вигідними" пакетами - опустять до рівня цін "Діджус прорив" - знаючи Київстар це лише питання часу.

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Побачимо. Але інтернет на цьому тарифі після першого місяця зовсім невигідний. Щоб його мати постійно, 40 грн. в місяць ніхто не відміняв.

Цитую:

"При першому поповненні особового рахунку з моменту активації стартового пакету за допомогою скетч карти будь-якого номіналу чи за допомогою електронних одиниць поповнення на суму 40 грн і більше, нараховується нетарифікований обсяг даних у розмірі 1500 Мб для користування послугою «Традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням технології GPRS». Строк дії нетарифікованого обсягу даних - 29 (двадцять дев’ять) днів (до 23:59:59 двадцять дев’ятої доби), відлік починається з дня, наступного після їхнього нарахування. Після вичерпання нетарифікованого обсягу даних встановлюється тариф за користування послугою «Традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням технології GPRS» у розмірі 10,00 грн за 1 Мб.

Починаючи з другого поповнення рахунку, щодня нараховується 50 нетарифікованих мегабайтів для традиційного доступу до мережі Інтернет із терміном дії до кінця дня, протягом якого вони були нараховані. Вартість доступу до мережі Інтернет понад щоденний обсяг нетарифікованих мегабайтів становитиме 0,05 грн/Мб. Нарахування нетарифікованих мегабайтів здійснюється впродовж 30 днів після поповнення рахунку на суму від 40 грн. Після закінчення 30-денного строку, на який були нараховані нетарифіковані мегабайти, тариф становитиме 10 грн/Мб."

16. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Тариф до недавнього часу був 5+0 діджус. Після останніх нововведень абоненська плата стала такою, що не встигав поповняти рахунок. Перейшов на легкий (основний мінус для мене що не нараховуються мегабайти), останнім часом серйозно подумую купувати мтс

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ти так подумуєш, ніби він два відра важить! Купи - і все тут!

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Люда, так воно не все так просто. я б і сам із задоволенням шось міняв би в свому тарифі, але треба знати на шо міняти, бо так і буду "скакати" між номерами. тоді вже точно ніхто не знатиме де мене шукати.

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    тоді вже точно ніхто не знатиме де мене шукати.

може то і +, а не -?
    Читав, що Лайфу не хочуть продовжувати ліцензію, але точно не знаю яку. Якісь послуги може лишаться. А Київстар в нас на роботі всі бакланять, типу як анекдоти розказують, "а чули, а в них ще така замануха (читай: підводний камінь) є, а ще така і така...О!" Кажуть в соц мережах їх обкладають матами тільки так, так що не ми одні такі "незадоволені абоненти".

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    це точно, в мене вже до телефона деяке несприйняття виробилось, мені якось не дуже подобається, що мене в будь-який час, будь-де можна знайти.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)