Мобільні оператори - шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 20 лют 2012.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Nick Wolf я не є адвокатом мобільних операторів. Але при купівлі стартового пакету, на його обгортці або інструкції в кінці чітко написано що оператор залишає за собою право змінювати або корегувати послуги які він надає, активувавши стартовий пакет Ви автоматично з цим погоджуєтесь от і все(там так і написано). Нарахунок інформативних смс мені всі приходять бо тел постійно увімкнутий. Це вічна дискусія завжди одні будуть незадоволені а інші будуть казати яка класна послуга скільки людей стільки думок.
    Поясніть на що саме Ви хочете скаржитись, незнання закону не звільняє від відповідальності за його порушення.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Мобільні оператори то все приватні структури.... і власник час від часу викликає головного менеджера і каже мало "денег". От менеджер і придумує де хапнути. Плюс в державі немає законів, які б точно регулювали таку діяльність і штрафували міліонами за якусь хімію.... бо ті ж власники і пишуть закони. Так що 100% що незаконно крадуть гроші ...... от Nick Wolf і хоче вирахувати де, як і коли і робить добру справу бо як не думають за нас ті що ми їм дали право думати за нас... то треба самому щось робити і не вибирати тих хто не буде думати за нас

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    До того ж, без згоди абонентів! Це перше. А друге - це справді, що саме ти хочеш оспорювати?!
    Тут не треба бути адвокатом і тим паче я нікого не захищаю, просто треба чітко знати свої права та ОБОВЯЗКИ, а то народ у нас такий... звикли, що якщо що кричати про свої права, а от про обовязки не згадують! Обовязком є те що ти перед активацією сім карти ЗОБОВЯЗАНИЙ ознайомитись із умовами та вимогами користування! Не ознайомився - твої проблеми! )))

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Зареєструй номер в системі Мій київстар на їх сайті https://my.kyivstar.ua/. Це зараз дуже просто робиться і швидко дають доступ. Система на наступний місяць формує детальний звіт за попередній про твої витрати. Але, перший місяць буде, мабуть, без деталізації, бо мол тільки но зареєструвалися. Потім вже легше буде віслідковувати куди пішли кошти.

Але це не допомагає. Що з того, що ти побачиш там, як наліво зняло кошти. Це не є навіть ніяким доказом у будь-якій інспекції чи тим більше у суді. Київстар так і пише, цитую: "Інформація про вартість отриманих тобою послуг, наявна у системі, не є фіскальною та може використовуватися лише для оцінки та планування твоїх витрат".

Для того, щоб мати законні дані по витратам, треба або бути контрактним абонентом і брати розшифровку в самого київстар (платно), або писати в укрчастотнагляд чи ще кудись, щоб поставили апаратуру, яка буде відслідковувати твої дзвінки, тривалість, витрати, тобто збирати про тебе всі дані, щоб потім вирахувати чи дурить мобільний оператор чи ні. Дивлячись на це все, я собі думаю - непогано хлопці влаштувались.

І мене дратує не те, що кошти йдуть на дзвінки чи СМС. Мене дратує, коли мобільний оператор без мого відома та фактично без моєї будь-якої діяльності з мобільним номером сам починає знімати гроші з рахунку. Нехай вже дурять по тій платі за з'єднання, яку лише в Україні не можуть ніяк скасувати, нехай вже дурять по тих секундах та різновитраханих тарифах. Але навіщо до цього всього ще й так нагло знімати гроші з рахунків фактично ні за що, за ненадані послуги, або послуги, які нах нікому не потрібні, та автоматично нав'язані й підключені київстаром без моєї на те згоди?

Shpuganich, погоджуюсь, що вони вправі змінювати все, що їм заманеться. Але ж якось би можна було і попереджати людей, що це буде коштувати їм грошей. Почасти доволі немалих. Я за 15 грн. міг півмісяця користуватися мобільним зв'язком та трохи інтернетом на 1 номері. А тепер в мене немає тих коштів - зняли фактично ні за що, назвавши це послугою продовження номера, яку підключили автоматично без моєї згоди та навіть без будь-якого інформування мене яко користувача тих послуг.

Це те саме, якби ти зупинився на світлофорі, а з твого бензобаку не питаючи тебе, витягли з 10 літрів бензини, бо бачте десь там на попередньому перехресті було невеличке повідомлення, що так собі вирішив власник дороги. Тебе б це не роздратувало? Чи ти не читав може в інструкції до авто, що купляючи машину, ти будеш витрачати кошти і на бензин? Читав? Ну то чого.:D

І не так дратує, якби це було вперше. До того, десь буквально 3-4 місяці тому на той самий номер прийшло СМС, що Вас буде підключено з думкою про Вас :diablo: до СМС розсилки якогось чортового гороскопу - перший тиждень безкоштовно, а потім кожне прийняте СМС буде коштувати щось під 50 коп. чи 1 грн. Якщо хочете відмовитись, ВАМ ПОТРІБНО кудись там щось там відправити. Звісно, я це СМС-попередження не читав, бо і не зобов'язаний. Звісно, я і не відмовлявся, бо не знав, що мене бачте з думкою про мене підключили на супер оху офігенну розсилку гороскопу. І вважаю це вже супер-наглістю розсилати такі СМС і підключати автоматично до платних акцій, які й нахрен не потрібні нікому. Зазвичай приходять СМС що якщо Ви хочете ПІДКЛЮЧИТИСЯ, то треба щось там кудись там. А тут з точністю до навпаки, якщо Ви хочете ВІДКЛЮЧИТИ цю платну послугу, то повинні щось робити. Інакше вона буде автоматично включена. Як Вам таке?

Коли я помітив, що цей номер чомусь не працює, я був в шоці, бо всі кошти на тому рахунку з'їв цей чудо-хрено-київстарівський гороскоп, оці СМС, які мені запхали автоматично і вперто розсилали допоки були гроші на рахунку. Я написав лист у сервісний центр з проханням повернути кошти та пояснити такі дії київстару, на що мені прийшла проста відмазка.

Тепер я хочу об'єднати ці дві справи і писати листи далі, але вже не в сервісний центр. Візьму відповідь-відмазку і кудись то все треба відправити, нехай розбираються інші інстранції. В захисті прав споживачів сказали, що київстар і нам напише таку відмазку, мол ми тут не допоможемо. Ці всі служби тільки тоді добрі, коли вони бачуть, де можуть взяти добрий хабар, або коли їм зверху прийде команда задавити якусь фірму. А тут вони звісно безпорадні безбороді лисі невинні дядьки.

Беруть вже нерви з тої банди, яка у нас чомусь назвалася державою і ніхрена не робить яко справжня держава щодо захисту прав громадян. І цим користаються ось такі надавачі послуг яко київстар і багато інших, вроді би зовні великих і солідних, а направду гнилих та жадних контор, які на кожному кроці стараються надути своїх клієнтів і чим далі, тим крупніше.

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я побачу, як ти будеш сміятися, коли твій любимий київстар візьметься за твої мобільні номери :) Але я не злопам'ятний, звертайся. Якщо я на той час буду знати, як боротися з тим монстром, то і з тобою поділюся :)

Обов'язки обов'язками, але я маю повне право всюди розповсюджувати правдиву критику на такі дії київстару без моєї на то згоди та в кінці кінців не лише відмовитися повністю від його послуг, а ще й притягнути до відповідальності за неналежне надання тих послуг або й їх відсутність. І взагалі, сьогодні промовчати коли провайдер заліз у мій мобільний рахунок, завтра коли держава у вигляді мента залізла в гаманець, то що ж тоді буде з нами післязавтра?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    народ, як у вас це виходить? Я вже давним давно в 100 грн на місяць не влажу... Діджус, тариф Бомба

7. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Не путайте гречку з просом, хочете користуйтесь не хочете змінюйте оператора, все що я можу Вам сказати. Дальше немаю бажання втягуватись в дискусію, оскільки Вам нажаль нічого не доведеш. До чого тут держава я не розумію, покористуйтесь закордонними операторами і Ви все зрозумієте.

• Подобається Подобається x 1
  8. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Перейди на контракт))).

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Тоді в 200 не вкладеться ;)

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Звідки така впевненість?)))). Достатньо чітко проаналізувати куди ти дзвониш і вибрати оптимального оператора або оптимальний тариф. Я користуюсь КС Бізнес50 для роботи і мені вистарчає. Я нічого не рекламую просто кажу з власного досвіду.

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А хз))) в мене 90% знайомих на лайфі. Між лайфом тупо 0. На інші оператори 35коп, відповідно це близько 30хв часу на розмови... Цього сповна вистачає на місяць-два мені. І я практично постійно онлайн як і мої друзі на укртелекомі. а там 3G інтернет. Раз в місяць на 35грн поповнив і спілкуюся в асьці, скайпі, і т.д. без дзвінків, якщо багато розказувати не потрібно.

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    2 Nick Wolf

Людина Вам розказала про можливість (я навіть не здогадувався про це), а Ви критику йому взамін!
    Дякую Нік Вульф! Я скористався твоєю порадою, зняв цю послугу!

Розкажу про ідентичну ситуацію. Коли шукав роботу я дуже багато дзвонив на різні оператори і стаціонарні. Мав Джинс (МТС), київстар та Білайн. Цього було цілком достатньо для оптимізації коштів для переговорів. Лайф вже не купував, було без потреб, Лайф тоді надавав погані тарифи (2007 рік). Лишив нанині стабільно МТС (джинс вже перестав існувати ніби) і Київстар для резерву (подзвонити на вихідні дзвінки), Білайн через певний час похоронив.
    Отже про КС. Регулярно поповнюю і донині, а дзвоню рідко. На рахунку близько 450 грн назбиралося. Закрити шкода, продати нікому. Маю просто бомбовий службовий Київстар, а приватний відповідно не використовую. Звісно я не слідкую за коштами на рахунку, а лише поповнюю і зрідка роблю контрольний дзвінок секунд так на 10 раз в місяць. Було два рази дивне відчуття, що гроші щезають, але таки не знаю куди і скільки точно. Можливо це і ця клята послуга здирала грошики. Зараз я її відключив і дуже радий. Неодноразово цей номер був підключений як маячок в моєму авто. А й справді, якщо телефон є в режимі маячка, чому мають зніматися кошти за збереження номеру якщо я його курча поповнюю?! Це ж гроші вже фактично КС, яка хрін разніца коли я їх злию, вони вже ж ними користуються!

Ще раз дякую Нік Вульфу!

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене це не основний номер, тому такі витрати. Тариф бомба сам по собі бомбезно злодійський, тому що: 1) знімає кошти за так звані паралельні сесії, навіть якщо залишається пакет інтернету (паралельні сесії - це термін київстару, який ніде в них не описано ні на сайті, ні тим більше в правилах користування тарифом бомба, саме тариф бомба є найгіршим по відношенню до паралельних сесій); 2) в період з 0:00 до приблизно 3:00 ночі йде типу нарахування пакету інтернету а також акційних хвилин, тому у цей час користування інтернетом та дзвінки коштують в 10-100 раз дорожче, і нікого не хвилює, що абонплата є за добу, а не за її частину; 3) під час користування інтернетом навіть при великому залишку мегебайт система київстару автоматично резервує певні кошти за користування інтернетом, забуваючи їх потім повернути не дивлячись на те, що мегабайти ще залишились на кінець дня.

Щодо п. 1 - воюю з київстаром, один раз вдалось добитись повернення коштів, після цього ніяк не виходить отримати хоча б нормальне роз'яснення що це таке і чому про це нічого ніде в них не написано. Щодо п. 2 - маю лист-подяку від київстару, що побачив неповну інформацію про тариф бомба на їх сайті. Вони доповнили умови тарифу бомба про цей період, але доволі дрібним шрифтом і не дуже зрозуміло. П. 3 - ще одна головна біль, яку київстар не хоче признавати як свою системну помилку.
    Ось така бомба від київстару. Назвати тариф терміном, що несе в собі зміст війни та руйнування - це відразу мало б викликати підозру в тверезомислячих споживачів, якщо б це були закордонні споживачі, а не ми, колишні совки.

До речі, що там з закордонними операторами то не так? Безкоштовно роздають мобільні не старих моделей чи тарифи занадто низькі? Чи те погано, що однією сімкою від одного оператора можна користуватися чи не по всій Європі за смішними цінами? То це погано чи що саме?

Щодо контракту - ситуація ще гірша. Там дуже заторможене реагування на витрати. Ти здійснив дзвінок, а побачити скільки грошей зняло чи акційних хвилин можна лише через 15-30 хвилин. Тобто ще гірше - не проконтролюєш точно. Підключившись ж на контракті до системи мій київстар, потрібно буде чекати навіть золотим абонентам до 10 днів на детальні розшифровки минулого місяця. При тому, що передплачені клієнти отримують ці дані в перші ж дні наступного місяця. Переваги контракту взагалі не бачу, окрім трошки говорити в мінус. Але жити в кредит не є добре полюбе. Та й роумінг на контракті працює при умові, якщо на рахунку не менше 200 грн. Навіщо таке щастя везти в роумінг, коли передплачений номер працює при 25 грн. на рахунку.

Shpuganich, Ви праві лише у тому, що немає дешевого сиру :) Бо доводити мені, що мене НЕ дурять, коли я бачу, що мене таки дурять і не лише мене, не потрібно. А держава тут до того, що вона замість виконувати свої прямі обов'язки - захищати мене яко її утримувача робить лише навпаки. Це для Вас нормально? Чи в Європі, до якої ми так незалежно повземо, держава чинить так само?

Kinder, для того і потратив час, щоб це принесло користь одноклубникам.

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Бачу, тут такі матьорі специ по мобільних тарифах :) Я в тому плані людина повністю безграмотна.

Порадьте мені крутий тариф якийсь!

15. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    на діджусі підключи прорив і буде тобі щастя

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На Київстарі плачу в місяць 60 грн+Пенсійний. Отримую 20 год(здається, мля навіть не памятаю) по Київстару та Білайн, 50хв. по Україні, 200смс та інтернет(теж не помню). Мені хватає з головою. Ну і ще маю МТС, але ним користуюсь тільки для розмов з родиною.

А раніше як і ти витрачав поза 100 гривень.

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Це про прорив, щоб не бути голослівним: http://menwyy.org.ua/djuice-proryv/

Єдине, що можна доповнити, що з думкою про нас любимих київстар ввів плату за перекидання грошей з номерів діджус на інші номери у розмірі 2,50 грн. (!) + податки. На чистому київстарі колись було 50 коп. + податки, зараз на нових тарифах не знаю. Це якщо у Вас виникне надія перекинути залишки коштів на інші номери, то все одно і тут київстар думає за Вас і Ваші гроші - так просто не дасть перекинути наші ж гроші.

Іншими словами що не тариф від київстару, то сплошне бл$#ство та намахалово. Тільки встигай поповнювати рахунки.

До Лайфу ще також черга дійде, не хваліться так, хто його має :)

18. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Nick Wolf, а чи можеш покритикувати мій тариф?
    http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid.php?pid=6&tid=435
    мені він вроді комфортний, раз поповнив на 30 грн. і розмови з абонентами МТС повністю безкоштовні.
    правда потрібно знаходитись в межах 5 західних областей і виговорювати не більше 3000 хв в місяць.
    але якщо знаходитись лише в своєму місті і триндіти не по 2 год в день, то мене цілком влаштовує.
    а якою буде твоя думка про цей тариф?

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    о-о-о, то я не один!
    Що ж це робиться в країні, - мобільні оператори злодії, заправки ще більші злодії та аферюги!!! Хто наступний, панове???

20. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Хоч я і не песиміст, але думаю, таких наступних багато, ми навіть не про всіх знаємо. Ось основні: ЖЕКи, лікарні, садочки, податкова, митниця, верховна рада, далі продовжувати? Але то тема окремої розмови....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)