Мобільні оператори - шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 20 лют 2012.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Почну з негативу - вроді за переказ коштів зараз знімає 5грн вже.
    Але я чесно кажучи задоволенний Проривом. Поповнив на 40грн, 10 зразу зняло - а 30 залишилося на рахунку - а так як я дзвоню часто але по 1-2 хв то тих 30хв що нараховують на день - мені вистачає. Протягом місяця тих 30 грн майже завжди залишаються недоторканими - і так за декілька місяців назбирається під 100-200 грн - і тоді просто переказую батькам. Правда стараюся не писати тепер смсок - та й потреби нема - не той вік щоб ними бавитися - легше та й дешевше передзвонити.
    Так що правильно писали - просто треба бути уважним і тариф підбирати під себе.
    Додам ще одну тему на рахунок махінацій - колись якщо прийшло повідомлення що СМС не доставлено до абонента - то гроші поверталися - зараз на жаль гроші не повертаються в КС, а як в інших операторів?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Нічого дивного.... дикий капіталізм в дії.... Європа це пройшла 100 років тому, а ми ускоренними темпами зараз і за дикими капіталістами треба пильнувати..... бо там ні стиду ні сорому, а гроші понад усе. Вони ще не зрозуміли що з собою в чотири дошки нічого не забереш

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    І клієнтів через це не втрачають, не бояться того абсолютно, бо знають, що в нас люди такі, що якщо їх з дверей виганяють, то вони у вікно будуть лізти, якби не було інших і це був би останній у світі магазин чогось там чи остання у світі заправка. Так, монополізм це зло і не лише в нас. Але лише у нас створили такий антимонопольний комітет, який образно штрафує тільки бабусь за продаж молока за наперед домовленою ціною, а не замічає змови великих корпорацій неважливо де - чи то у мобільних тарифах, чи то при продажі бензини.

Вже яку сторінку ділюсь досвідом, що обирай не обирай тариф, але тебе все одно обманять незалежно від тарифу, придумають щось, за що стягнути гроші з рахунку, але є досі віруючі у благі наміри операторів мобільного зв'язку. В груди себе б'ють і переконують, що це я не розумію, бо не той тариф обрав чи не ту заправку. Я собі знаю, а Ви і далі переконуйте хочете мене, а хочете себе, що лише Ваш вибір самий правильний і дякуйте за це київстару чи кому там. Але не я. Ось kym правий на всі 100% - там ні стиду, ні сорому, ні совісті. То кому там і за що дякувати?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Наведу один цікавий приклад. На початку 20 століття (точної дати вже не памятаю чи то 1901 чи в 1903 роках чи трохи пізніше) Рокфеллер коннтролював уже 98% нафтового ринку Америки (до речі основним був світловий газ що придумав львівський аптекар) і тоді конгрес США прийняв антитрестовий закон, який діє до тепер...... і заставив Рокфеллера розбити свою нафтову фірму на сім частин і продати, собі міг лишити тільки одну. Тоді і появились Мобіл, Ексон Тексако Ессо і інші... причому гуртовий продавець нафти не мав права купляти акції траспортної фірми шо перекачує нафту, не мав права продавати в роздріб і багато чого іншого. Якщо взяти по аналогу то згідно того антитрестового закону наш український НАК Нафтогаз не мав би права існувати, а з ним і всі нафтові компанії України. Тому і в США паливо дешевше ніж в Україні процентів на 40.....
    А в нас страшний монополізм починаючи від макаронів кінчаючи автозапчастинами.... колись спеціально виясняв - всі з/ч на Україну завозять три власники, а всі меньші гуртовики ,дрібні магазини беруть в них, і ще часом хтось сам притягне з польші чи десь інше, але таких не більше 5-7% і через те де б не заказував то впрешся в ціну одного з трьох грубих імпортерів плюс навар дрібніших

• Подобається Подобається x 1
  5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    А хто то вже зрозумів??? Почали за пріпейд, закінчили нафтою [​IMG]
    Про тему
    А може і податки в нас зависокі? І влада не подобається? Якщо так, то кулі ви почали з нашої булочної. Викиньте мобілку і вас ніхто намахувати не буде

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Дешевше владу викинути і вибрати ту яка буде подібні антитрестовські закони приймати.

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та досить вже на владу все теиснути, та все правильно та влада робить. Поки сильно не "возмущаються", то тре бабло косити, і методи тут всякі годяться. А коли почнуть, ну що поробиш, підуть на щабель вище - теперішня влада будуть МЕЦЕНАТАМИ, чи ще чимось в тому роді. Такий шлях всі капіталістичні країни пройшли, а чим наша гірша?

Так, намахують, так, не вибираючи в методах! А що нам, персонально, робити?
    У кого є бажання - нехай бореться з тим, а у кого нема - то просто, от як я, на форумах поспівчуває.

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В продовження теми.

"З думкою про нас" в Київстарі вже давно існує так звана "корекція налаштувань" при спробі підключитися до інтернету з мобільного. Якщо людина професор у налаштуваннях свого мобільного, то вона з легкістю встановить потрібні налаштування саме для свого, часто пільгового, тарифу на користування Інтернетом на мобільному, відключить всю цю вапівську лабуду, яка дорога і не потрібна, а часто ще й сама з'єдується і безсовісно знімає кошти з рахунку. Якщо ж людина трохи далека від цього, то Київстар "подбав" про таких людей, а точніше про їх гроші.

Купляє така людина новий телефон (не факт, що обов'язково, все може бути і на попередньому телефоні з якоїсь невідомої причини), вставляє свою сімку з грошиками, а через годину-дві грошей вже немає. Починає виясняти що сталось. Виявляється, в новому телефоні не було налаштовано інтернет з'єднання, а цей новий телефон сам почав з'єднуватись з інтернетом (невідомо чому, не в тому суть, може продавець щось пробував перед продажею, може ще щось, не важливо зараз).

І Київстар тут як тут вискакує зі своєю корекцією налаштувань. І що б Ви думали? Замість обрати хоча б стандартне з'єднання, не кажучи вже про якісь спеціальні з'єднання, які відповідають пільговому тарифу на сімці, Київстар обирає найдорожчий - WAP, ціни за користування яким завжди зашкалювали (чистий WAP яко GSM-data з розрахунку на хвилину коштує в Київстар навіть зараз 0,30 коп.). Проходить година дві і в людини на рахунку нуль: 0,30 коп *120 хв = 36 грн. Дякую тобі, мій Київстаре. Навіть не WAP-GPRS обрали собаки, де плата йде лише за кілобайти. Хоча і там тарифи йойой - 1 мегабайт буде коштувати простофілі 10 грн.

А тепер як побороти цю заразу, яку нам так "мило" і в повній тиші нав'язав цей мобільний монстр.

*100*40*1# - перевірити, чи Вам нав'язана ця опція
    *100*40*3# - відключити заразу назавжди (точніше до запровадження нової "акції" від Київстар задля викачування грошей)

Ось посилання на сторінку монстра, де це все спокійно собі лежить описане, а люди навіть не знають цього:
    http://www.kyivstar.ua/ru/mm/mobile_internet/phone/settings/correction/

Раджу всім скористатися чужою помилкою і відключити це в себе, бо воно такі спрацьовує. Видалить хтось у Вас налаштування інтернет-з'єднання на мобільному і київстар тут як тут - бац і ви вже вапуєте по 10 грн. за 1 мегабайт чи по 18 грн. за годину, навіть нічого не скачуючи... І попереджень ніяких звісно ж не буде. Абсолютно ніяких, навіть маленького СМС-повідомлення.

А уявіть ситуацію, якщо таке спрацює в роумінгу. В роумінг повинен їхати з повним рахунком - не менше 200 грн. на контракті і не менше 25 вроді грн. на пріпейді. Та й 25 грн. це гроші, навіщо дарувати їх ні за що. Ось така чергова думка про нас.

9. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Nick Wolf, вибач, нічого проти тебе особисто не маю, але повеселився таки добре із твого останнього допису! )))

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Смішного нічого не бачу. Воно реально так і є. У мене таке враження, що з поширенням смартфонів левову частку прибутку операторів почав становити саме такий "лохонет", коли гроші злітають із рахунку через те, що смартфон проситься в нет, а користувач не заборонив всі з"єднання. Реально не користуєшся, але з"єднання активне, і бабки при цьому тягне по самому жирному тарифу.

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не зрозумів, що тут веселого. Ти посмійся краще зі своїх рідних, коли їх таке спіткає, і не раз, і не два. А коли взнаєш причину зняття коштів, і то всіх до нуля, може вже тоді не буде так весело. Так звані нульові тарифи в дії. Вчора було 50 грн на рахунку, а сьогодні нуль лише через те, що оператор підключив нафіг не потрібну своєму клієнту річ. І це в людини, яка лише одним вухом чула, що є щось таке як інтернет. І то не на мобільному

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Для ярих захисників Київстару, а також для всіх інших, кому буде цікаво, куди це дівається по 15,94 грн. в місяць.

Київстар з 28 квітня 2012 року автоматично та абсолютно безкоштовно підключив всім своїм абонентам передплаченого (не контрактного!) зв'язку, без їх згоди на це, послугу "Збереження" номера без можливості її відключення!

Для тих, хто не розуміє з ходу, що це означає, пояснюю. Коли у Вас до кінця дії номера залишиться два місяці, щомісяця кїивстар для "збереження" вашого номера почне знімати абонплату по 15,94 грн. в місяць задля "продовження" (???) дії номера ще на один місяць. Чи це буде продовження загальної дії номера, чи просто за два місяці до завершення дії буде зніматися ця сума, я не знаю. Питайте в довбаного київстара.

Перевірити цю всю інформацію можна за телефоном 477*75 виклик - буде голосове повідомлення. Баба в повідомленні каже, що за три дні до цієї події ми повинні отримати СМС. Я вже зловився на це - ніякого СМС не було, і 15,94 також не стало. Але до цього часу цю заразу можна було відключити, про що я писав у попередніх постах. З 28 квітня 2012 р. це вже буде безвідключна "послуга".

Отже, якщо Ви платно дзвоните щодня зі свого номера, то Вас це може не хвилювати, бо це продовжує дію номера ще на рік (в загальних випадках, у окремих - перевіряйте та уточнюйте!). Якщо ж цей номер у Вас резервний, то пильнуйте термін його дії за комбінацією *114#. І як тільки термін дії буде менше 3-х місяців, прийміть міри до продовження терміну його дії. Інакше київстар злиже 15,94 в місяць або всі кошти з рахунку, якщо їх менше цієї суми. Якщо в цей період у Вас не буде коштів на рахунку, номер перестане діяти швидше на два місяці.

Зовсім печальні справи у хваленого київстару, раз пішов на такі міри.
    Я особисто починаю плавно звертати користування київстаром. З 12 номерів в сім'ї залишу 2-3 не більше. Перейду на лайф, на мтс, на чорта лисого, але київстар залишу в сраці.

Ось так. З думкою про Вас та Ваші гроші, Ваш довбаний київстар.

П.С. Один з лінків на обговорення цієї події в Інтернеті
    http://red-forum.com/showthread.php?t=17025

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Згоден. Цілком і повністю.

Нагадаю лише, особливо тим, хто проігнорував смс(чи просто непомітив), від того, хто спить з думкою про наші гроші.
    Цього місяця всіх абонентів старих тарифів переведуть примусово на нові тарифи! По замовчуванню це "сімейний" тариф, і він... має щоденну плату 66 коп (мо і більше, з різними там ПФ і т.д.). Тобто навіть, якщо ви не користуєтесь номером ця сума буде щоденно зникати з вашого рахунку, і підозріваю, що навіть в мінус.
    Змінити тариф на "базовий" (єдиний без цієї "послуги") коштує 10 грн. Для тих, кому важливий номер київстару, думаю, варто заплатити 10 грн. Цей тариф недешевий, тому це лише для збереження номеру, а так шукайте інших операторів.

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А для тих, хто має нещастя час від часу їздити за кордон, нагадаю, що процедуру, описану bass-ом, рідний Київстар проробить з вашим рахунком не раз. Мені таке зробив уже двічі - за кожним разом знімаючи певну суму грошей. Якщо наступного разу при в"їзді до України зробить так само, - буду писати скаргу!
    А причина одна - їм сказали до Євро "зняти" певну суму грошей з населення. Воно мовчить, а вони знімають. І так буде доти, доки...

15. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Доки в країні не почнеться переворот, так, як це робиться навіть в цивілізованих країнах. Наш народ завжди пригнічували і цим самим зробили його дуже терплячим, але всьому є своя межа.

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Спасибі за інфу Nick Wolf. Київстар нагліє на очах. Але оскільки вся родина і друзі на ньому то злиняти не вийде (. Будемо просто вчасно робити платний дзвінок. Найцікавіше що 15 грн за "збереження номера" може зняти навіть якщо кожен день користуєшся номером і дзвониш. Наприклад я на "Прориві" кожен день кудись дзвоню - але не виходжу за межі 30 хв, тому платного дзвінка не виходит і відповідно термін дії не продовжується ...

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, не залиште пропадати при дорозі!
    :russian_ru:

Не буду повторювати всього написаного, але шукаю зараз номер в іншого оператора мобільного зв"язку.

Ситуація в мене така, що не підходить жодна зі здирських пропозицій "Київстару", бо всі вимагають щоденної оплати. Через те, що протягом року можу бути в Україні загалом 2-3 місяці (по кілька днів раз на 2-3 місяці), не буду платити по 30-35 грн. щомісяця.
    Через це перейшла у "Київстарі" на пакет "Базовий" чи "Класичний" (не пам"ятаю), де немає щоденної оплати (минаю факт, що в правовій державі це - кримінальний злочин з боку мобільного оператора нараховувати передоплату за номер без угоди).
    Вчора поповнила рахунок на 40 грн. Ввечері почула повідомлення, що коштів на моєму рахунку недостатньо для здійснення дзвінка. Хвилина розмови у мене коштує 1,25 грн. Якщо не помиляюся, то ще дораховують податки, так що виходить бл. 1,50 грн. Мовчу, що здирають гроші навіть просто за те, що пустила сигнал до когось, але розмова навіть не почалася.

Одним словом, це все були емоції. Тепер суть:

1 - підкажіть, будь ласка, в якого оператора купити номер, щоби можна було дзвонити на різні мережі і платити тільки за те, що виговорив.

2 - чи не завалявся в когось (ВИПАДКОВО!) на стриху Nokia 6310i. Потребую для тієї картки, яку куплю. Мій, на жаль, залили чимось гарячим і втопили по саме нікуди кніпочку вмикання.

18. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Взяв МТС Українськи без плати за з'єднання і абонплати. Раз в рік можна поповнити і весь рік дзвінки на МТС безкоштовно, на інші напрямки 25 коп. Є ще територіальний нюанс, але то дрібниця. Якість зв'язку трохи гірша від Київстару... Взяв його як додатковий номер, суто для дзвінків на різні напрямки бо теж надоїло платити Київстару абонплату в тар. плані Бомба.

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    є лайфи, котрі непотрібно взагалі поповнювати. в середині мережі 0, за межі мережі біля 50 копійок. є ньюанс - тарифікація похвилинна, а не посекундна.

стосовно телефона - можу дати потаскати 6120 (смартфон нокія, погугли зовнішній вигляд), а стосовно твого телефона - спробуй його якось доставити до мене - розберу перечищу, може запущу (якщо ти його не топила в чашці запашного, поцукрованого чаю)

то був Кіт:music:

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Йой! А чого ж Ти не признався, коли я в Тебе була? Я при собі мала не тільки його, а ще й одну з перших Нокій - таку цеглину з антеною (тіки мені хтось антену спі...онерив). Постараюся якнайскоріше доставити )))

Дякую за бажання допомогти.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)