Та і з тими машинами теж . . . "крадуть" гроші з сімейного бюджету. Пересідаєм на коней ! Шкіряні сідла, ботфорти зі шпорами . . . Красота.
Так справа то не в Київстарі.... думаю інші мобільні теж так само шахрують а може і більше... просто тут у нас цей київстар масовий... Влада, яку ми обираєм має за ними пильнувати ми за який хрен податки платимо. От власне і на мій київстар зареєструватись не можу... все каже невірний формат логіну(нрмеру) ..... що за фігня... вже всі віріанти перепробував навіть з плюсиком...))))))
Нік Вольф ! Ви, на форумі, один такий "ображений" Київстаром і київстарівськими "дівулями" ? Чи ще є "жертви" ?
Як продаш свого гольфа то тобі на порядного коня не вистарчить...)))))) а якщо ще і ботфорти..... і сіно нинче не з дешевих і стайня.......... тут ще як сказати що дешевше...
Я просто вирішив довести саме з київстаром всі порахунки до кінця. Ну не повезло йому зі мною, що зробити. Не той номер він обрав для своїх махінацій. А потім додав ще два, і це також були мої. А потім ще приплюсував номер мого малого і тепер має початок війни. А щодо інших - нехай самі відповідають. Кому 15-20 грн. вкрадених як мені пару копійок, то звісно він плюне і піде далі. Але є хтось, кому 15 грн. знятих - це кінець користування мобільним зв'язком до кінця життя, але він не знає, що може взути за це тих злодіїв... Для всіх адвокатом не будеш. А хто хоче не сміятися, а дійсно повертати вкрадені кошти київстаром - звертайтеся, допоможу, підкажу. Щодо машин - гроші машини не крадуть на пустому місці, бо це свідомий вибір людини їздити з комфортом або ходити пішки. Якби мобільні оператори не були шахраями - то і цієї теми не було б. Я ж не кричу, що я наговорив на 100 грн., і з мене їх зняло, скарги не пишу. Бо все, чим користувався - за те згоден платити. Але я кажу, що не користувався цими послугами, за які з мене здирало гроші. Щодо машини - як твоя машина почне 20 л на 100 км брати, я думаю ти також назвеш її шахрайкою, хоч і ласковою, і викличеш лікаря Чи не так?
Нік Вольф ! "Боротьба" з Київстаром це для Вас вже нав'язлива ідея ? "Київстар" вже Вас переслідує і пише Вам записки, які по четвергах кладе Вам в ліву кишеню піджака ? Та плюньте Ви на них ! Перейдіть на іншого оператора та й усе.
Е не, дайте ж но з вітряками поборотися. Цю владу не здолати, то хоч з вітряками спробую По секрету скажу, що я вже давно на іншому операторі, але справи треба доводити до кінця, тим більше коли мені хтось щось винен.
Ну дон Кіхот тоже драконів шукав чи кого там зараз не пригадаю, а боровся з млинами тому успіху Вам пан Микола в Ваших починаннях))).
Підкажіть, будь ласка... Моє радіо передало, що Київстар від 1 лютого! підвищує ставки по 50-и тарифних планах, в основному, старих. Однозначно, мій "Класичний", чи як його там, попадає під цю "доброчинну" акцію. Зайшла на веб-сторінку любого друга Київстара - жодної інфи! До 1 лютого залишилося пару днів - ніхто навіть не думає мене про щось таке повідомляти. Чи можете підказати, де знайти інформацію і скільки тепер я буду відстьобувати зі свого барського плеча бідному Київстару?
Мені прийшла СМСка що буду платити на 25% більше з першого лютого http://protv.ua/news/mobile/kievstar_povyisit_abonplatu_do_30/ і серйозна капля дьогтю у наші відносини з київстаром - перейду з контракту на препейд, де не тре платити обовязковий платіж, для збереження номеру до чорних часів, коли на інших опереторах зникнусть реально нульові тарифи на внутрішньомережні дзвінки, зокрема лайфу
Взагалі-то така тенденція зараз по усьому ринку мобільного зв’язку в Україні. МТС підняв тарифи після нового року, а КС з 1 лютого. Частково винен в цьому АМКУ, який заставив КС опустити ціни минулого року, а тепер той же КС хоче відігратися, бо він винен купу грошей своїм попереднім інвесторам.
2 bass Там, куди Ти мене послав ))), написано, що для 29-и препейдових тарифних планів також піднімають ціну. То капєц якийсь! Говорять про підвищення цін у 50-и тарифних планах, а де знайти їх перелік не знає ніхто! І де мені шукати інфу, якщо ніяка смс-ка мені не приходила? Срана чудес! (точно - не страна!)
В моєї родини у всіх припейд від Київстар і Діджус - причому у всіх різні пакети - "пакращення" з 5 лютого тепер у всіх - у кого мінімальні і терпимі а мені наприклад підвищили абонентську до 2,07 грн/день (((