я думаю шо то може бути будь хто просто лиж би виконував свою головну задачу бородьба з флудом і оффтопом.. взагаліто значно би оптитимізувало форум і спростило пошуки створення розділу FAQ добрий приклад панель від Мк3 на Мк2 кожен місяць хтось створює цю тему
Я за демократію і свободу слова. Кожен може писати що думає крім відвертої нецензури, а редагувати, видаляти, обєднувати подібні теми то робота модератора. Пошук не завжди рулить а трафік в багатьох платний і малошвидкісний. Ще моя пропозиція щодо розділу "купівля-продаж" багато застарілої і не актуальної пропозиції, може встановити часовий ліміт на 2-3 місяці і інформацію видаляти.
повторюся, досить модераторів поки що та й бормана ніхто не питав і він ніяк не коментував Людина повинна мати час і розуміння, як модерувати. А модератор заради статусу бо ми всі його уважаєм - то не має сенсу. Наразі чекаємо відповіді від Бормана
Тю, я й не помітив, що тема на другу сторінку перескочила Ну, якщо шановний Борман добровільно запрягся, то нема питань Соляріс, твою заявку ми розглянемо пізніше, ти для початку хоча б на з"їзди приїжджай, аби ми знали, хто у нас тут порядок наводить Один раз не рахується
Час буде! Розуміння також! Відповідальність більша за статус і я готовий до цієї відповідальної роботи. при потребі з задоволенням скористаюсь допомогою. людина просто допомогу пропонує.
Марку ЗАЧЬОТ і уважуха!!! тема про новий закон про порушення правил це то як мають виглядати всі теми крім колектора ІМХО - тільки корисна інфа і нічого зайвого