Підтримую, саме нею і змастив рухомі частини ел.люка. Якщо клацало при виїзді люку назад - то не є гуд. Напевно всілась резинка на силумінці. Переверни її іншою стороною або поміняй, або зверху на неї вдягни термокембрік і не затягуй з тим, бо потім наслідки будуть плачевні. Вона просто в один прекрасний момент обламається.
І так продовжуємо ... Думаю ні для кого не секрет що з заводу ні на одного Корка не ставили салонного фільтра. Чомусь вользбургські інженери вирішили що щасливим власникам таких машин не дуже потрібно чистого повітря в салоні, відсутності порохів, листя і всякої іншої фігні, котра попадає в салон завдяки ось такому девайсу: Я з таким станом речей миритися нестав і вирішив виправити такий серйозний промах в чистоті клімату моєї машинки:. Перелопативши купу інфи в неті було вирішено купити корпус салонного фільтру від Г2 і новий салонний фільтр. Корпус було успішно знайдено на розборці в Тисмениці і за 50 українських грошей цей девайс дістався мені. Резинова прокладка на ньому була у плачевному стані (за нову оригінальну добрі дядьки з Екзіста захотіли 80 грн. і довгих 11 днів очікування), тому прийшлось вирізати нову з тряпочного компютерного коврика, так як даний матеріал не дуже вже схожий був на рідну прокладку Ось що з цього получилось:
вітаю. збулася твоя давня мрія, яка тобі спокою не давала хочу запитати на рахунок прокладки. а із старої сітки не підходить? бо річ у тім, що якщо там не стоїть нормальна прокладка, то велика ймовірність того, що жінка може мити в салоні ніжки :D. надіюсь ти зрозумів про що я ?
Від старої сітки прокладка ще минулого року розвалилась. Я посадив її на силікон, та вода всерівно попадала у салон. Думаю цього разу вирішив дану проблему, так як резина від коврика десь приблизно на 1-2 мм товстіша від оригінальної прокладки. Крім того ущільнив стик силіконом.
ідеш на http://www.moman.pl там є прайсики по кожній моделі. Брав саме там. стрілки будуть підсвічуватись штатною підсвіткою, або, можливо, фарбуватись флуорисцентною фарбою, пока не рішив((
Шкали шо сі світєт По просьбі li-mita викладаю фоти шкал Реостат скручено на мінімум Реостат на максимум Пєтя, ще раз дякую тобі за фарбу Получилось класно.
Гарно виглядає, а де можна купити таку фарбу (на стрілки), а то в мене одна стрілка стоїть біла, хочеться щоб були усі однакові.
Ах, Крим, Ай-Петрі ..... трохи обновлю. Пару фоток з Ай-Петрі: Ну і мої дві красуні разом, правда одна троха грязна. Ну нема на Ай-Петрі мийки :D
ну вот і всьо... продовження в цій темі більше не буде.... Коррада продана... нехай вірно служить свому новому власнику.... Машинка залишилась в Коррадо-клубі, що страшно сильно мене тішить і згладжує "горечь" її продажі. Всім дякую за увагу .