Vova$!!!!!!! ЇБан_тись можна! Шо сі стало!? Як так!? Такий затятий корковод...так підпільно здався.....
пацани, не травіть душу, і так ................ Я вже змирився.................. Справа в тому що не можу собі дозволити використовувати Кораду як сімейне авто, а купити піджопніка нема фінансової можливості. Все ж таки треба думати в першу про сімю а не про свої забаганки та пристрасті. Крім цього Корра потребує постійної уваги зі сторони свого власника, а враховуючи свій робочий графік, я не можу приділити ій стільки часу, скільки хотілось. Ця машина повинна їздити, а не стояти в гаражі! Вот коли троха розбагатію, обовязково куплю для себе Корраду. Адже корадоводів "бувших" не буває. Коли ти один раз мав її - вона безслідно з твоєї душі не пропаде. Ця машина з душою, а не просто кусок заліза!!!!
крім того я обіцяю залишитись в сімї ВАГоводів. З клубу не йду, ні з цього ні з Коррадо-клубу. Так що всьо нормуль...
Народ привіт. Підкажіть будь-ласка, хто знає новий номер телефону автора цієї теми? Саме колишнього власника корради (Вови).