В мене ETEN Glofish M700 з qwerty клавіатурою на базі Widows Mobile. Теж китаєць, при чому вже зняті з виробництва. Процесор 400 МГц, ОЗУ 64 MB, ПЗУ 128 MB, Micro SD. GPS, WiFi, Bluetooth. Користуюсь апаратом вже 5 років.За цей час поміняв пару стилусів і батарею поставив усилену (3000 mAh). На разі задовільняє мої потреби.
Нокія Е52 4-5 днів примає батарея, має Вай-Фай, навігацією тоже задоволений, плюс подарунок любимої дівчини)))))).
дуже зручно, коли номерів 3 а телефонів 2))) Уяви, літо жара, ти йдеш в шортах...............і повні кишені телефонів)))) А так один - на 2 сімки
:D Також доказано вченими що потужність сигналу найближчої соти (а їх в околиці не мало) в десятки-сотні разів потужніший за передавач вашого телефону
Перший комунікатор HTC купив ще в 2008, в 2011 попробував перейти на айфон і зрозумів що це була помилка, і знову перейшорв на комунікатор HTC Hero на андроїді. Наразі задовільняє, правда трохи його загнав програмами, почав тупити, почистив і все ок. Хочу знову НТС але якийсь більш новий... наразі складаю гроші
тако почитав і не знаю чий писати за свої телефони - звичайні телефони для дзвінків: - Nokia 7390 - користуюсь вже 5 рік, батарея тримає днів 4-5; - Nokia 6700 classic - користуюсь 3-й рік, батарея теж до 5 днів. звонять, смс-ки передають, це ж телефони...
А в мене скромненько, як у справжнього ВАГовода, справжній німецький телефон - SIEMENS M65 (перед тим був МЕ45). Якщо хтось не знає - вологонепроникний і протиударний. Вже 7 рік пішов і ніяк не здохне, шоб дав мені змогу купити якийсь сучасний смартфон - а так практично задовільняє своїм станом і якістю, хоча не вистачає деяких функцій.
ENERGY, теж мав раніше колишнього флагмана SXG75...взагалі бомба-телефон...нокії в 2006 році по х-ках нервово курили в сторонці))) Сіменси дійсно класні були телефон...їх завжди можна було заточити під себе і зробити індивідуальними....як лінукс для програмерів) Читав давно на якому сайті обзор М65 ...кидали з високоповерхового будиинку, топили, переїжали джипом - ніфіга длі працює))) включаєтьс і т.п. Німці є німці))
asus 527 wm6.1 lite - лет 5 юзаю - никаких претензий (ви фи , блюпуп , жпс - карты от генштаба - на рыбалке просто не заменимая вещь )- надо только батарею поменять на новую . nokia 6300- 2-3 года . в прошлом году 30 минут пролежала в озере (пока жена с радостным криком не поведала , что поймала супер рыбу)- работает . siemens a65- надежно и просто ( ничего ему не страшно) кто что посоветует с 2 активными симками ?
Скажу саркастично, поставте мені навіть мінуси із-за цього!!! А вашими телефонами ще можна подзвонити???, бо вони ніби мають все крім функції "подзвонити" )))))) Потягну зараз назад, ми платимо стільки бабла, а погодьтеся дохріна бабла за що саме? чи не за забавки? а давайте перерахуємо що є в ньому окрім функції подзвонити та відправити смс. 1. Ігри 2. Медіаплеєри (аудіо/відео) 3. Великий екран 4. Тачскрін 5. Вай фай 6. Джі пі ес 7. Проги включаючи ворд. Ексель і так далі 8. .....добавте так за що ми платимо???!!! я би ще зрозумів за музику та Джі-пі-ес! Чорт, ми таки стаємо залежними, а не прогресивними.... Поставте мені мінуси нарешті, я обісрав останні слова прогресу ( П.С. Висловлююся доречі не тому, що не маю цих шняжок, грошей доречі вистарчає на це, просто іноді не розумію чого усі поголовно сіли на це!
Я шукав щось недороге, тому що: 1. Носити з собою два телефони (особливо в шортах) лише для того щоб на одному завжди бути на звязку, а другий для сімї - халявний лайф (доречі, щоб не платити все того ж бабла), тому шукав на дві сімки. 2. В машину хотілося гпс для дальніх поїздок, а нормальний пристрій коштує того ж бабла не мало, та й окремий гпс пристрій потрібно завжди забирати з авта разом з мордою мафону... тому великий екран і все в одному, погодьтесь рішення непогане. 3. Люблю почитати книжки, а ще окремий рідер купувати, то взагалі того бабла на все не вистарчить, а тепер на великому екрані почитати - саме то, що потрібно було 4. Халепа, сей чудо девайс ще й музику з фільмами може програвати. бісова зараза ще й браузер для навігації по інету має і вайфай,і яку не яку камеру... ну що ж переживу якось ці всі "лишні" навороти:D
Моя позиція така ж: мені не потрібен в телефоні душ!!! Купила одну з останніх версій Нокіі, інсталювала всі драйвери, які там були потрібні, зареєструвалася на офіційній сторінці Нокіі, і... віддала назад до магазину. Телефон взагалі не зберігав смс-ок. Питалася в салоні Нокіа. Кажуть: а кому зараз потрібні смс-ки 8( Тому маю проблему: треба би новий телефон, фірма - Нокіа, але... нема простого (дзвонити, писати), а тільки з душем D
В Нокії є не погані дешеві варіанти фанаріків з ф-ціями телефону! Батерея тримає тиждень, дзвонить, пише і фонарік в бонус. А взагалі, моя думка, Нокія давно перестала випускати якісний продукт і уже аж ніяк не асоціюється із якісним брендом!!!