Моя мобілка...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем bass, 1 лют 2012.

1. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    В мене ETEN Glofish M700 з qwerty клавіатурою на базі Widows Mobile. Теж китаєць, при чому вже зняті з виробництва.
    Процесор 400 МГц, ОЗУ 64 MB, ПЗУ 128 MB, Micro SD.
    GPS, WiFi, Bluetooth.
    Користуюсь апаратом вже 5 років.За цей час поміняв пару стилусів і батарею поставив усилену (3000 mAh).
    На разі задовільняє мої потреби.

2. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Нокія Е52 4-5 днів примає батарея, має Вай-Фай, навігацією тоже задоволений, плюс подарунок любимої дівчини)))))).

3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    дуже зручно, коли номерів 3 а телефонів 2)))
    Уяви, літо жара, ти йдеш в шортах...............і повні кишені телефонів)))) А так один - на 2 сімки:yes:

• Подобається Подобається x 1
  4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    .............................................

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    :D
    Також доказано вченими що потужність сигналу найближчої соти (а їх в околиці не мало) в десятки-сотні разів потужніший за передавач вашого телефону ;)

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Перший комунікатор HTC купив ще в 2008, в 2011 попробував перейти на айфон і зрозумів що це була помилка, і знову перейшорв на комунікатор HTC Hero на андроїді.
    Наразі задовільняє, правда трохи його загнав програмами, почав тупити, почистив і все ок. Хочу знову НТС але якийсь більш новий... наразі складаю гроші :)

7. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    тако почитав і не знаю чий писати за свої телефони - звичайні телефони для дзвінків:
    - Nokia 7390 - користуюсь вже 5 рік, батарея тримає днів 4-5;
    - Nokia 6700 classic - користуюсь 3-й рік, батарея теж до 5 днів.
    звонять, смс-ки передають, це ж телефони...:morning1:

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    А в мене скромненько, як у справжнього ВАГовода, справжній німецький телефон - SIEMENS M65 (перед тим був МЕ45). Якщо хтось не знає - вологонепроникний і протиударний. Вже 7 рік пішов і ніяк не здохне, шоб дав мені змогу купити якийсь сучасний смартфон - а так практично задовільняє своїм станом і якістю, хоча не вистачає деяких функцій.

9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    ENERGY, теж мав раніше колишнього флагмана SXG75...взагалі бомба-телефон...нокії в 2006 році по х-ках нервово курили в сторонці))) Сіменси дійсно класні були телефон...їх завжди можна було заточити під себе і зробити індивідуальними....як лінукс для програмерів)
    Читав давно на якому сайті обзор М65 ...кидали з високоповерхового будиинку, топили, переїжали джипом - ніфіга длі працює))) включаєтьс і т.п. Німці є німці))

10. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    asus 527 wm6.1 lite - лет 5 юзаю - никаких претензий (ви фи , блюпуп , жпс - карты от генштаба - на рыбалке просто не заменимая вещь )- надо только батарею поменять на новую .
    nokia 6300- 2-3 года . в прошлом году 30 минут пролежала в озере (пока жена с радостным криком не поведала , что поймала супер рыбу)- работает .
    siemens a65- надежно и просто ( ничего ему не страшно)

кто что посоветует с 2 активными симками ?

11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi

підтримую )

12. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    :D:D:D Якраз лупашу, заразна штука, як семки блін )))

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Скажу саркастично, поставте мені навіть мінуси із-за цього!!!

А вашими телефонами ще можна подзвонити???, бо вони ніби мають все крім функції "подзвонити" ))))))
    Потягну зараз назад, ми платимо стільки бабла, а погодьтеся дохріна бабла за що саме? чи не за забавки? а давайте перерахуємо що є в ньому окрім функції подзвонити та відправити смс.
    1. Ігри
    2. Медіаплеєри (аудіо/відео)
    3. Великий екран
    4. Тачскрін
    5. Вай фай
    6. Джі пі ес
    7. Проги включаючи ворд. Ексель і так далі
    8. .....добавте

так за що ми платимо???!!!
    я би ще зрозумів за музику та Джі-пі-ес!

Чорт, ми таки стаємо залежними, а не прогресивними....
    Поставте мені мінуси нарешті, я обісрав останні слова прогресу (

П.С. Висловлююся доречі не тому, що не маю цих шняжок, грошей доречі вистарчає на це, просто іноді не розумію чого усі поголовно сіли на це!

• Подобається Подобається x 2
  14. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я шукав щось недороге, тому що:
    1. Носити з собою два телефони (особливо в шортах) лише для того щоб на одному завжди бути на звязку, а другий для сімї - халявний лайф (доречі, щоб не платити все того ж бабла), тому шукав на дві сімки.
    2. В машину хотілося гпс для дальніх поїздок, а нормальний пристрій коштує того ж бабла не мало, та й окремий гпс пристрій потрібно завжди забирати з авта разом з мордою мафону... тому великий екран і все в одному, погодьтесь рішення непогане.
    3. Люблю почитати книжки, а ще окремий рідер купувати, то взагалі того бабла на все не вистарчить, а тепер на великому екрані почитати - саме то, що потрібно було
    4. Халепа, сей чудо девайс ще й музику з фільмами може програвати. бісова зараза ще й браузер для навігації по інету має і вайфай,і яку не яку камеру... ну що ж переживу якось ці всі "лишні" навороти:D

• Подобається Подобається x 1
  15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Моя позиція така ж: мені не потрібен в телефоні душ!!!
    Купила одну з останніх версій Нокіі, інсталювала всі драйвери, які там були потрібні, зареєструвалася на офіційній сторінці Нокіі, і... віддала назад до магазину. Телефон взагалі не зберігав смс-ок. Питалася в салоні Нокіа. Кажуть: а кому зараз потрібні смс-ки 8(
    Тому маю проблему: треба би новий телефон, фірма - Нокіа, але... нема простого (дзвонити, писати), а тільки з душем D

16. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    З виходом на тантой світ :rofl:

17. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    А ти уяви... літо, жара і в тебе 1 нормальний номер і телефон! )))

18. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    В Нокії є не погані дешеві варіанти фанаріків з ф-ціями телефону!
    Батерея тримає тиждень, дзвонить, пише і фонарік в бонус.
    А взагалі, моя думка, Нокія давно перестала випускати якісний продукт і уже аж ніяк не асоціюється із якісним брендом!!!

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Але мені не треба фанаріка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))

20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Тоді не включай його:D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)