Але заплати за нього!!! Як за джі-пі-ес, радіо, ігри... і душ, про які тут вже стіки писалося... Ми прибули туди, звідки прибули...
Таке наше життя. Ми щось купляєм, а нам під шумок щось впарюють. Ти думаєш в своєму гольфі варіанті корестуєшся всіма опціями за які Ти заплатила?
Користуюся практично повністю всім можливим. джіпіес само собою, музика, відео, фільми дивлюся в поїзді чи ще десь. Постійно підключений інтернет, пошта, скайп, форум врешті-решт))) Ігри граю дуже рідко. Використовую телефон як вайфай роутер для ноутбука тощо. Фотик, коли треба щось сфоткати, бо записати не зручно і т.д. Вистачає сповна. Використовую телефон як флешку, використовую як 3G модем. Контролюю свій комп"ютер буває прямо з телефонe через TeamViewer. Інженерний калькулятор. Деколи переглядаю текстові файли, ворд, ексель, пдф... по роботі буваю переглядаю схеми з автокаду прямо на телефоні) Ну і в кінці кінців - ліхтарик))) Коротше я використовую телефон на повну практично. За 1400грн, я думаю е чим я користуюся ціна себе виправдовує. Нічого не тормозить, все працює шикарно.
Я маю на увазі опції Які увійшли в ціну авто. Я впевнений що там були опції за які Ти заплатила гроші і ніколи ними не користувалась і не будеш користуватись.
Даруйте друзі! Проофтоплю останній раз, після чого пропоную продовжити огляд Ваших телефонів. В мене є багато знайомих та друзів, які покурити не можуть, щоб не перевірити пошту з телефону, може хтось щось важливе написав, контролюють усю ситуацію на планеті. Влаштовують ігро-турніри в часи перерви і не тільки, дуже драйвово, вболіває вся компанія )) Музики накачано стільки, що якщо один трек крутити 1 раз тільки, то вистарчить плей-лісту на 7 років мабуть, є пару фільмів, незнаю якої якості і яка тем флеш стоїть, але вже рік не може їх передивитися )) Джіпіес рулить, але коли на п*янці в лісі ми буваємо, хоча я ітак знаю як вийти і додому добратися )) Ліхтарик звісно то потужна сила, але мій дубовий псевдоліхтарик в Соні-Еріксоні К750і в чотири рази потужніший. Друже, ти переконав мене, це справді дуже хороші дівайси та опції! Вони корисні і дуже помічні!!! Замовлю собі таку шняжку на Миколая! Без образ!!!
Так, і тим не менше я не твої друзі і знайомі)) Музику постійно обновляю 1-2 рази на тиждень, бо надоїдає. Слухаю і в навушниках коли гуляю десь і в машині через AUX. Почту я не тикаю і перевіряю кожен раз. Стоїть автоматична синхронізація почти. Як тіки приходить почта я чую це по вібро і звуковому сповіщенню. Фільми записую тіки коли знаю що буду в поїзді кудись їхати) А джіпіесом я користуюся в авто замість звичайного джіпіесу))) За звичайний треба під 1000грн віддати... то навіщо платити двічі?? Ну а щодо ліхтарика ти не поспішай))) Це ми якось на з"їзді перевірим)) він ж в мене черрез спалах, і яскравість там така що мама не горюй))) ;-) ніяких образ, просто висловлювання думки;-)
Я на форумі усіх називаю "друже"! Хіба погано! )))) Відчуваю на з*їзді будемо мірятися "піськами" ))))))))) Ну гаразд, як скажеш. Твій ліхтарик проти мого ліхтарика ))))) Хоча мій в Еріку К750і також працює в режимі спалаху ))
Я не те мав на увазі)) Ти пишеш шо у "моїх друзів і знайомих" ))) А про друже я нічого не маю проти, чого ти ;-)