ноооо) Ну, розвію міф, про ненадійність моєї машини. Тут треба внести корективи, а саме, як і скільки вона їздить. А їздить машина дофіга. Буває і 100-150 км/день по місті. В будні дні в місті, на вихідні по-трасі на тернопіль). Тобто, в місяць, шоб не збрехати машина стоїть до 6-7 днів. Пробіги можна прикинути). Тому і здається, шо машина ламається часто. Моя попередня машина, мала 14 км в день, була майже 10 років в одних руках і постійно вилазила якась срачка-пердячка. Дуже багато було перероблено від "папіредників", найбільш вартісне мабуть кермова рейка. Тим не менше, на машині не економлю, ставлю найкращі замінники і не чекаю доки деталь повністю розсиплеться За 3 роки доки вона в мене, я, крім розхідників, поміняв насос гур, генератор, кермову рейку. Все. І то при тому, що при покупці, я вже знав, що рейці капець і тим не менше проїздив ще 2 роки і мабуть б не міняв, якби не почався стукіт, який виявився кривою вихлопною трубою. Наші майстри, ще ті кадри. Якщо рульова має люфт, то стукає однозначно вона Тому, впринципі пассат доволі надійне авто, звісно до чогось нового йому трохи далеко, але все таки)
Знайшов час коли продавати. Ти також віриш в "АКЦИЗ" ? Порахуй скільки вкладено в авто і за скільки його реально продати ???
ухахаха, який акциз, Ви про що? я не настільки наївний. Ну є певний момент - просто втратив інтерес і хочу чогось нового. Ясна річ, що те, що вкладено не відібю. Так було завжди. По-машинці, нарешті купив собі повні ремкомплекти склопідйомника, за досить навіть гуманну ціну. Пора вже поставити. Десь читав, шо порвані тросіки живуть до тижня, в мене прожили півтора роки і досі собі живуть
До того, що люди як би подуріли. За копійки віддають автомобілі, бо скоро буде "ХАЛЯВА" ))))) молодець !
Та бо то дибілізм. Євро 5 ніхто не відміняв, по-суті дешевшими стануть дешеві малолітражки і тд. Зараз якраз, через масову істерію вигідно купляти авто, але продати важко) Ну, в будь якому разі на продажі нехай буде. А там вже як вийде.
роботи по машинці продовжуються. З'явилась можливість придбати щеплення суттєво дешевше ніж в магазинах, тому вирішив крім заміни ремня грм і фільтрів з маслами заодно замінити і його буде подарунок новому власнику)
Машинка активно експлуатується, вже мене чекає новий 75-тий клапан і скоро нарешті поїде на всю) Під кінець літа, потрібно привести і салон в порядок. Отже, в наявності професійний миючий пилосос, і мийка кархер. Все буде робитись на автомийці друга. Минулого року, пробував відчистити салон, вроді вийшло, проте, після більше ніж години бавлення пилосо всерівно витягував щалений бруд з передніх сидінь і так як не було часу, то забив. Ясна річ вони знову стали жахливими за пару місяців. Отже, чи можна їх тупо кархером здути? Яку хімію прикупити? Ше цікавить, як відчистити потолок. пилососом не варіант, може порозклеюватись весь. Хочеться вже зробити нарешті по людськи
Товариш займається хімчисткою салонів - 0677137709 - Михайло (з району до речі), спробуй запитати в нього чим можна стелю віддраяти. Він загалом і по хімії підкаже - на скільки мені відомо - то він керхерівською лише користується.
Трохи допишу бортжурнал)) Зроблено за останній час досить багато. Перебрав ходову, замінив ступичний підшипник. 2 роки тому, на момент покупки на одометрі було 245 тис. Зараз майже 310, за 65 000 км з ходової було замінено 2 ричаги, 2 стійки стабілізатора і 2 рульових наконечника. Досить непоганий результат, для "дуже проблемної ходової". При чому ричаги були ще рідними. Епопея з гур, вже майже добігла свого фінішу, просто купив повністю новий насос. Тепер цікавить наступне. В мене на бачку пише g002, тільки мінералка. При заміні гура, хотів лити повністю оригінальну жижу, і дізнався що 002 більше нема, тепер 004. І найцікавіше те, що новіша рідина тепер - синтетика. А мінералка, це бмвшна рідина. Поки лию бмвшну. Чекає ще одна промивка системи, і власне, що туди лити? І ще, після заміни гура, появився незрозумілий резиновий скрегіт в салоні. Тільки коли кермом крутиш на місці і тільки на асвальті. Чути тільки в салоні, таке враження, що десь колонка чи що. Може хтось з таким стикався?
Апну тему. купив оригінальні лінзовані фари, пора би і ксенон прикупити. Хто може підказати номери оригінальних блоків розпалювання і кришечок для таких фар?
Стосовно попереднього допису. Мав колись схожу проблему на б4 - після заміни рейки почався скрегіт. Спочатку дуже рідко, а з часом постійно при повороті керма на місці. Майстри розводили руками. На форумах вичивав, що такі звуки видає клапан в насосі гідравліки і проявляється це при використанні невідповідної рідини. Мені при заміні рейки залили, здається, тойотівську рідину. Після заміни рідини на оригінал все нормалізувалось і портягом наступних більше 100 тис. км. проблем не було.
Відповідь на це і багато інших запитань можна буде почути 21числа в "Хатинці 2017", де саме і як туди потрапити читай тут.
Тут цікава ситуація. На бачку пише лити тільки мінералку, але повністю оригінальна жижа - синтетика. Зараз залита зелена мінералка фебі. дякую) штука класна, але я поки не знаю як буде з часом
Правду кажуть про багатоважільну ходову, коли щось десь підстукує треба міняти все в комплексі. Почало підстукувати справа, думав зекономлю, замінб 1-2 ричаги. В результаті полізло одне за іншим і в підсумку поміняв всі крім двох верхніх, передні стійки і купу всього іншого. Крім того, сьогодні авто вирушило на реставрацію кермової рейки. Як показала практика, бу з європи не дуже то і рулить. переглянув 4 рейки, в всіх в тій чи інші мірі під пильниками було вже мокро. Також зацікавило, де в нас якісно витягують вмітини без покраски? Є пару місць, які дико бісять
Отже, знаю, що багато кого цікавить, то відпишусь. Нині забрав з реставрації свою кермову рейку. попередню я взяв на шроті, відїздилда вона в мене чуть більше року. Робив на сахарова, за фуршетом. Машину залишив в понеділок. По цінах вийшло: робота 1000. вал 2100. сальники 1800. зняти-поставити 1000. В сумі 6200 + гарантія 20 000км або півроку. Забирав машину, сказали, що руль може перший час трішки підкусувати, на поворотах може чуть підтріскувати так як новий вал, а решта старе. Далі по експлуатації відпишусь Чи робив б таке знову? Думаю ні, розрахунок був орієнтовно 4000 - 4500. Бу рейка, від 1600 грн в людей які мають на розбірку і 150 дол на шроті. Робота по заміні 1000. З бу рейкою вийшло б 3000 - 3500 і бу б проїздила думаю півроку точно. Але, маємо шо маємо. Подивлюсь як воно буде далі. П.С. машинка продається, ціна 5700. Так шоб не торгуватись то 5500. По техніці ідеал, замінено всю ходову включно з амортизаторами, нові тормозні диски. Генератор ще на гарантії, турбіна суха. Підходить заміна масла, треба замінити трубки кондиціонера і здається 1 шрус підхрущує. За додаткові гроші є ніштячки, до яких не доходять руки. Оригінальна лінзовані фари під ксенон, шкіряний трьохспицевий руль, крута решітка камеі, комплект дверних карт. За халяву віддам деякі старі ричаги, в гарному стані, так як міняв собі комплектом всі. коротше налітай