Мої роботи по VW Scirocco GT'82

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем mixonoff, 7 вер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Відповідь: Мої роботи по VW Scirocco GT'82

Просто немає слів:razz: Схиляю голову!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Респект, чувак! І не слухай нікого про тюнінги і спойлєри-роби все в оригіналі! Салончик акуратний вийшов.

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Дякую! Я завжди роблю в оригіналі. Ніяких наклейок, пластмасок, синіх ліхтариків, накладок, дурацьких болотників, спойлерів, іграшок, подушок, висюльок на лобовому. В мене ще був Golf MK2, він також був в строгому стилі, і не було такого щоб хоч раз на тиждень до мене не подходили і не казали "кльова тачка, продай!". А скільки я записок під двірник про купівлю понавиймав... Мусив через це все ставити на гольфа дорогу сигналку та імобілайзер...

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Знайома ситуація)) Свого роблю оригінал (свап з 86 в 91 р.в.) + елементи VDUB, навіть фарбую фарбою, яка має номер по ВАГу і даний колір використовується концерном ВАГ (правда Б6 і г5 по замовленню нею фарбують).

5. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

Молодец!!!Нет слов!100 балов тебе!
    А на сеъзд приедиш???Хотелось бы в живую глянуть на неё!!!!!

6. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Молодець! Стоїть біля роботи - вживу ще краща!

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Mixonoff, я показав твою роботу по реставрації полякам на scirocco.pl Поляки передають тобі велике вітання і в захопленні від твоєї роботи.
    Детальніше читай ТУТ
    Правда тему почав Krilov про свій рокко, а плавно добрались і до тебе :)

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якось втратилася ця тема, тільки тепер переглянув і офігів - відверто зізнаюся, я тебе недооцінював :) Зачот! Колір теж респектабельний, з заводу такі були. Підбирав за каталогом?
    Перетягував весь салон? Що за матеріал і що за колір? Тріщини в панелі вирівнював шпатлівкою? Що за жовта фара і чому дотепер не стер з неї жовтого набризку? Якщо хочеш, оригінальний великий спойлер можу пошукати разом з кришкою багажника, але розумію, що вже пізно. На стару новий (86+) не піде, отвори інші. І ще кілька порад - катнися на лікві-моллі і купи відновлювач старої гуми. Згідно інструкції оброби цим руль. Він стане як новий, на фото він надто сірий, в салоні стане зовсім інакше. І ще - відшліфуй глушник дротовою насадкою на дрель - мені здалося, що на ньому якась фарба.

P.S. Особливо торчу від відновлених зазорів - просто бомб. Покатаєш :)?

9. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Справді щоб так відреставрувати авто треба купу вільного часу і головне бажання і навіть якийсь талант. Може ти відкрий автореаніматор на дому. Правда перед тим можливо прийдеться розвестись з жінкою ( вона може не зрозуміти тебе).

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Дякую! Колір вибрав по зразкам але не знав що то VAGівський колір. Фара оригінальна, вона просто має всередині скляну жовту колбу, потім докуплю другу таку жовту. Салон не перешивав і не перетягував, він такий із заводу, весь коричневий, мені взагалі пощастило, я люблю коричневий колір, а тут ще сірко попався з улюбленим кольором. Перетягував тільки панель, бо мала жахливі тріщини, укріплював 2 шарами скловолокна, потім шпаклював і вирівнював поверхню, перетянув шкірзамінником (http://scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=914&postdays=0&postorder=asc&start=40). Кермо буду шкірою перетягувати, бо дуже слизьке якесь, не комфортно на місці маневри робити. Глушник зовсім новий але дійсно заляпав маляр фарбою, я його забув целофаном накрити, треба буде тряпкою з розчинником накрити на пару годин, фарба відійде.
    Покатаю обов'язково!

11. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    :) Да... часу пішло ціла купа, і ще треба трохи доробляти. Машина стара, потребує вкладень. Дружина і так нервувалась коли я місяць панель ремонтував і перетягував на балконі. Мусив потім позабирати всі запчастини з квартири щоб не було шкандалю. Зараз хочеться якись MK1 собі відреставрувати, але напевне не потягну... а шкода, бо в Франківську гарний варіант намітився.

12. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    А можна з цього місця як то кажуть "поподробнее" ? :mocking: Може би я собі шось таке підібрав для реставрації. Якшо тебе не цікавить, дай координати, якшо можна.

13. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    що може собі купити під проект людина яка їздить на сірку мк2? сірка мк1 :)

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Впевнений на 100% що річ йде про 2 машини МК1, котрі ти бачив на власні очі! :)

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Цей допис був до того, як я їх побачив.

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Це гарний і одночасно рідкісний колір для Scirocco!

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Що ще доробляв?

18. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Карб двокамерний 2B5, шумка капота, диски ATS Cup 15" 7J.

Останнє редагування: 28 бер 2009
  19. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Можна докладніше?Що клеїв?

20. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    +1
    я собі оригінал від дизеля поставив але ше під неї хочу шось наклеїти додатково..

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)