Мої роботи по VW Scirocco GT'82

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем mixonoff, 7 вер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    на гольфі то більше ніж -40..
    ти недумаєш якийсь обвіс ставити інший? бачив сірки з трохи іншим обвісом..

2. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    mixonoff Это у тебя 14 или 15???
    У тебя колеса не трут об арки???
    А мафинка на природе выгледит просто бомбезно!!!

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    В мене оригінал 1982 року, тоді скіроки йшли без обвісу взагалі, десь в 1984 році почали встановлювати обвіси пластикові. З обвісом може і спортивніше виглядає, але не хочу порушувати оригінальність машини, вона тоді стане схожа на інших.

Останнє редагування: 21 кві 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Дякую! Диски 15" ЕТ28, ширина і профіль гуми 195/50. В тебе здається такі ж....Не труть взагалі, встали як рідні, правда я б на задню вісь дав би ще проставку 10мм, щоб зрівняти колеса з аркою.

Останнє редагування: 21 кві 2009
  5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Без обвісу скірочки мають свій шарм.

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Правда такі скіроки треба тримати в бездоганному стані і на підходящих широких дисках, бо інакше виглядають як Passat B2. Велику роль в зовнішньому вигляді грає заниження, без нього вигляд авто трохи не гармонійний

7. Solaris

Solaris Аксакал

але з заводу воно небуло таким низьким ;) хоча я згідний шо занижене воно виглядає набагато краще..

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    То правда, із заводу скіроки йшли так як в мене зараз. Але гріх не скористатись можливістю зробити машину гармонійнішою. Тим більше що заниження не є кардинальним тюнінгом, якщо в машину сядуть ще 3 пасажири, то машина просяде на 30 мм, що є в рамках макс. навантаження, тобто в межах оригінального.

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Лушай а ты приедиш на следующий съезд?я бы хотел глянуть,потому-то у меня трет сама резина хотя все тоже самое!!!

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Приїду, а може в тебе резина з 60 профілем, або виліт інший більший ніж 28 (30-35-38). Якщо профіль 50-55 то мало бути все ок.

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    У тебя обвес по нему и трет. :sad: Та же петрушка при вывороте руля и у меня. Но у меня есть бооольшое подозрение, что виноваты в этом уставшие рычаги. Я их скоро планирую заменить.

12. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Чесно говоря незнаю на счет вылета,но вот профил у меня точно 50!!!!

У тебя обвес по нему и трет. :sad: Та же петрушка при вывороте руля и у меня..[/quote]

Вот как раз и при выврачивании руля и трет!!!

13. Solaris

Solaris Аксакал

тре можливо об стабілізатор? бо якраз об нього в мене колись терло при неправильному вильоті..

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Mixonoff, справа твоя, але я б радив качати не менше 2,2 перід для 50 профілю. Я на такій гумі не один сезон відкатав, і на таких же дисках їздив. 2,0 то для стандартного профілю, в низькопрофільних тиск повинен бути більшим. Крім того, хтось писав шо гуму можна пробити - брєд. Якраз на недокачаних пожна гуму пробити і диск погнути. Ідеальний варіант - гума з захистом корда і тиск 2.2. Ці АТСки мають дуже слабеньку полку, до 2.0 накачка і диски гнуться на раз-два.

• Подобається Подобається x 2
  15. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    це не АТS, це Alluline, але то таке...

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    З моїми Борбетами ситуація така ж :sad:

17. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Продовжую свій проект. Завдяки допомозі другу та просто хорошій людині - Ілгмару з Латвії маю такий жирний двигунець, який зробит мій Scirocco GT інжекторним і відповідно GTI. Двигун EG 1.6, 110 к.с. - ставився на легендарні Golf MK1 GTI.

• Подобається Подобається x 3
  18. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Ухтышка-тышкаух! Валить будет що дурна!

19. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Продовжую свій проект. Завдяки допомозі другу та просто хорошій людині - Ілгмару з Латвії маю такий жирний двигунець, який зробит мій Scirocco GT інжекторним і відповідно GTI. Двигун EG 1.6, 110 к.с. - ставився на легендарні Golf MK1 GTI.

Хочу подякувати Ілгмару за дбайливе пакування деталей! Кожна запчастинка була запакована в плівку, всі болтики поскладані в зіп-мішечки і підписані, мішечки примотані до деталей. Аж сльозу пустив коли ящички розбирав. Ось що значить європейський сервіс

20. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    ото конструктор!

А КПП хочеш міняти?

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)