Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 а хіба на ручній коробці то не робиться швидше? я б не був впевнений шо рідний пробіг такий мацюпусінький, думаєте в німця всі порядні?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 то чого тоді пасат б4 з 2 літровим автоматом не може на драгу обігнати поло з 1,4 зі смішними 60 коникаим і з ручкою? а програє аж 2 корпуси?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 та причому тут драг.... автомат тупить при розгоні, а моя ситуація зовсім інша - я не втратив час на перемикання передач.... і не заглох, бо при екстренному гальмуванні не витиснувши щеплення можна щей заглохнути....
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Ти багато пропустив.... Пегас! Я на Джетті з 2ма літрами обігнав Поло з "смішними" 1.4 десь у 2 секунди. Пол скажи йому, хіба так не було???
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Ти таки помиляєшся (чи я...) Загалом, знайди тему Телеметрія. там я вішав таблицю і подивись!
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 так було таке але ми з тобою поганяєм ще колись як я знайду відповідні запчастюльки до своеї полочки і поставлю їх на полочку.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Гей козаки, не заофтоплуйте пліз мою тему! Про драг і телеметрію є окремі теми. Модератора прошу повикидати з цієї теми все що не торкається моїх Сірків.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Обов"язково! Сподіваюсь до того часу мати власну машину з механікою... Де перемога буде залежати від майстерності а не банального натискання педалі акселератора. Пи.Си. Приношу вибачення за офф-топ Олегу М. А щоб мій допис не стерли шановні модератори добавлю: Сірки це мабуть найкращі автомобілі по відношенню ціна/якість! :razz:
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 я неделю катался на 2 разных скироках то на своей то на олега, так днем кайфовал по пробкам на автомате олега а вечером поднимал пыль на своей каждая машина хороша для своего времени:smile:
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Зараз на моєму (точніше дружини) Scirocco розсікає простори галичини дружина. Від АКПП вона просто в захваті, каже, що кращої машини ніж Scirocco з АКПП не існує
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 На пасаті Б5 не подобається їй їздити яка б не стояла коробка, бо він довгий як чорна такса
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 За Б5 не спорю, в мене Б4 :mrgreen: Пасат не такса, а крейсер жартую
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Гарні Сірки мого колєги Олега М., один мінус цих машин пох ноги нема куда складати! З приємністю згадав як майже 10 років тому ми на сірому сірку козачили...