Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 то залежить чиї ноги і в якій кількості возити. Попередній власник моєї мав під 2 метри і почувався комфортно.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 +1 а вдень нормально відображають сигнали?? то оригінал зі скали чи бажання + прямі руки?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 :shock: Ну хто їздить на зїзди, той бачив що на фотці не так прикольно як внатурі. Зачьотно.:shock: :-o
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 так, це оригінал Я себе ззаду не бачу , але кажуть що добре! Саме так!
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Де можна такі дістати? А то в братика Скала, права задня побита, питання дуже актуальне...Так само цікавить обвіс на скірокко, передній бампер, пре. крила і сідухи передні з бок. підтримкою.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Бігме, ти як з місяця звалився.... сам прекрасно знаєш і Ореста (Scirocco) і Сашу ВанГейта (гаражі Ластівка), заходи на scirocco.ru а там є і Саша Крилов (Krilov) і Юра (Scirocco GTi) і все знайдеш... Наприклад машину мені приганяв, оформляв і т.п. Крилов, задні ліхтарі - я вище писав хто і т.д. і т.п., головне бажання...ну і бабки Додано через 1 хвилину P.S. Скірокко Скала наскільки мені відомо твого брата, скажи нехай вступає в клюб і все буде ок!!! Додано через 5 хвилин P.S. Білі ліхтарики і самому можна замутити, кажуть виходить класно. Наприклад з чотними смужечками собі робив Scirocco GTi і вже їздить 8!!! років Додано через 3 години 55 хвилин Ефект заміни ліхтарів видно на наступному фото:
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Такі приїхали із Німеччини. Є зараз у мене ще 1 заказ на такіж ліхтарі. Якщо привезуть, свистну. Ще у мене є заказ на бампер передній, капот і на крила для сірка.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Я останній комплект таких фар віддав Саші Крилову. Тепер він сам на них їздить. Найреальніший спосіб купити такі - зайти на scirocco.pl і з кимось домовитися. Там того добра більше ніж в Німеччині
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 А цена вопроса? Фари, крила, бампер... Брат до-речі в клубі, зареєстрований (Scirocco Scala), но його скіроку так жостко забакланили, шо він не хоче появлятись, поки не доведем її до пуття. пи.си. шо за нескромний шильнік 16v на сріблястій скіроці?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Щоб бехи боялися Що мав то і наклеїв . Якщо послідовно то колись на початку 2000-х розбирав червоного сірка і на ньому боло 3 таких наклейки і я понаклеював їх на всіх своїх сірків. (див фото зеленого Сірка в цій гілці) Додано через 10 хвилин Щось не знайшов щоб його там бакланили. Дай посилання де бакланили!
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Ну наприклад Відповідь: vw scirocco scala -------------------------------------------------------------------------------- У скільки ж тобі той інвалід обійшовся? Це ж скільки бабала піде і + ше вживу. Крім того, я неказав, шо всі бакланили, є люди, які допомагають вертати цю машинку до життя (наприклад Саша Вангейт і інші з G-23). І з Орестом думаю будем тісно співпрацювати по даному питанню. Брат не маячить за з/ч, бо з дєньгами напряг, а на сайті не появляється бо сидить в гаражі весь вільний час. Я цікавлюсь цінами на з/ч для того, шоб і свій вклад внести (готовий взяти комплект таких задніх ліхтарів, як на фото).
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=2016&highlight=scirocco scala Це твій брат і його тема? От тільки де його там гнобили?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Тоді не можу знайти. Признаків міста у нього в профілі - нема. :-( (по місту тільки знайшов Саню ван Гейт та Спліна, який ні 1 дописа на форумі не залишив) То як я його можу знайти? Та й сказати, що всі його гнобили не можу. Тому, що гнобили там всі тільки хлопака, який з сірка цеглину хотів зробити. Але ті фотки я вішав і тут, ви всі їх бачили. А хоч і був хоч 1-2 негарний допис у бік брата Markell, так то ще не весь форум!