Відповідь: Мої Scirocco 1998-2007 устал целыми днями сесть встать с машины:-( низенькая. а работа вынуждает по клиентам ездить:evil:
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 А до чого тут тема "мої Scirocco"?:twisted: Я наприклад зі своїм ростом 180см і масою під 100кг. спокійно сідаю та виходжу.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Дуже люблю ці сірки. Мені воно нагадує трохи DeLorean, яку я теж дуже сильно люблю Короче не буду тут багато писати, бо й так ясно, що сірки - це круто. Такі тачки не за горами, як стануть справжнім раритетом (мається на увазі випуску 80-их років). Величезний респект тим, хто їх тюнінгує і береже.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 а шо то в нього підігрів пісялок є??? я би бровку покрасив в колір кузова ;-) тачька зачьот!!!
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 так, і пісяє не погано Додано через 40 секунд Я теж про це думав, але чорана до чорних бокових ліній теж добре пасує
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 але коли вона чорна на чорній решітці то її не видно зовсів.. я би красив адназначьна!!!
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Ага, тоді її тим паче не буде видно, зливатиметьтся і з до того довгим капотом.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 однозначно, але шильнік 16 ве і турецькі діцкі йому зовсім не в касу...
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 Зняти шильдік Олегу радили ще навіть на польскому сайті скіроківського клюбу...:-D
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 Чо всі кидаються на шильдік? тому що він червоний?:mrgreen: Цей шильдік вже 10 років переходить з одного Сірка на інший :-D Не турецькі, а тайванські. Можна було купити і шикарні дорогі диски, але не хотів минулого року в таку дорогу машину вкладати додаткові кошті:-D. Вартісь машини ітак вийшла за межі запланованого бюджету.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 Тому шо він не в тєму, в когось переходять з машини на машину шильніки нерідні, а в когось сині пісялки і болотнки спарцо... А диски (турецькі-тайванські-пох), ті які на фото, не пасують до скірокко, я вже мовчу про їхню якість. Вони псують загальну картину, особисто я краще б на залізяках їздив. І не обов*язково купувати якісь дорогущі-просто треба шоб пасували тій машині, за ціну нової тайвані, я впевнений, можна було б знайти вживаний оригінал, або АТСки чи борбети б/ушні, і відреставрувати їх гарно, і був би агонь. Де оригінальні диски з нього?ІМХО, "на вкус і цвєт фломастєри разниє".
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 Відповідь Згоден, але коли приїжджаю в Україну на 2-3 тижні нема часу займатися фігньою. Первинне право на машину має дружина відповідно вона купила те що їй сподобалось як жінці. Гадаю твоя дружина теж б купила не те що тобі довподоби
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 Моя також любить ДАБстайл, хоча суперечки в нас деколи виникають. (морда на гольфі була зроблена по її вподобаннях, тепер переробляю так як я хотів). А про шильники сказала: давай знімай всі з машини, нашо всім знати шо то гТІ і там 16ве.