Олег М, якщо хочеш можно зробити тобі кришечкі з алюмінія-я соби вже зробив-сьогодні забрав(загубив одну кришечку на дисках Борбет-зробив комплект)
Сталося непоправиме, дєд мені нині зламав ручку перемикання МФА, котру ти мені "підігнав" Власне питання. з якої це було машини і де можна знайти? Дякую!
Обзавівся жирками, кермо GTi + панель приладів Motometr до 260км/год p економайзером Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ціна на паливо заставила попрощатися з дуже зручною штукою АКПП, від вчорашнього дня машина на механіці! Я задоволений як слон! Машинка ожила, таке враження що скинула з себе кілька сотень кг і прибавила пів сотні коней! П.С.акпп переїжджає на кабріка.
Вітаю! Тепер можна відчути всього Сірка. Кабріку буде пасувати АКПП! Тепер Сірко буде трохи драгувати?!
+100! Але життя (точніше мої окуляри та наші дороги не дозволяють занизитись а протитуманки (ПТФ) нещодавно поставив, - бо не добачаю вночі по обочинах, до речі ці ПТФ довго шукав це оригінальні БОШ, зовсім не сліплять, їх функція підсвічувати обочини Коли скомплектую лінзовану оптику з неоплана під ксенон то ПТФ обов'язково зніму, а ставити ксенон в штатні фари не хочу, щоб на мене зустрічні не плювали.